SSM BACAU

Securitate si Sănătate in Muncă BACAU (SSM BACAU)

SSM BACAU (Securitate si Sanatate in Munca Bacau), studiază tentințele bolilor și a accidentelor și implementează strategii și reglementări pentru prevenirea acestora. Domeniul de aplicare este larg, cuprinzând o mare varietate de discipline .

SSM BACAU

SSM BACAU include noi abordări ale securității și sănătății în muncă prin eliminarea pericolelor la locul de munca. De asemenea în BACAU , promovăm un stil de viață sănătos, departe de pericole, prin punerea la dispoziție a unor echipamente de protecție de cea mai bună calitate.

Forța de muncă devine din ce în ce mai diversă. Aceste schimbări pot duce la noi probleme de securitate și sănătate. De exemplu, unii lucrători cu susceptibilitate genetică sau cu dizabilități sunt mai predispuși riscurilor / vătămărilor profesionale. Protectia muncii Bacau  este un factor important și asigură lucratorilor echipamente de protectie de cea mai buna calitate.

Legea privind securitatea și sănătatea în muncă

Legea privind securitatea și sănătatea în muncă (SSM BACAU ) a fost adoptată pentru a asigura condiții de muncă sigure și sănătoase atît pentru bărbați, cît și pentru femeile care lucrează în diverse spații. Angajatorii au obligații legale de a asigura un loc de muncă sigur și sănătos pentru angajații lor în primă instanță.

Pentru alte informatii contactați-ne acum!