ISCIR – RSVTI Zimnicea

iscir zimnicea rsvti zimnicea
iscir zimnicea rsvti zimnicea

Conform legii ISCIR Zimnicea, parcurile de distractii pentru copiii care detin echipamente de joaca au obligatoriu nevoie de un contract incheiat cu o companie sau o persoana autorizata RSVTI Zimnicea. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Zimnicea RSVTI Zimnicea.

Intretinerea regulata a peretelui de catarare ISCIR Zimnicea asigura siguranta utilizatorului, durabilitatea echipamentului si elimina riscurile si consecintele posibile.

Conform Regulamentului european UNE-EN 12572-2 (Structuri de catarare artificiale iulie 2009 – partea 2; Cerinte de siguranta si metode de incercare a peretilor de catarare) se recomanda efectuarea unei inspectii anuale a structurilor de catarare artificiale (pereti de catarare sau de pietris) pentru a se asigura utilizarea optima a facilitatilor.

Oferim servicii de verificare ISCIR Zimnicea – RSVTI Zimnicea, de intretinere a peretilor de catarare si a bolovanilor, care includ revizuirea starii structurilor interne de sustinere a metalelor, revizuirea suruburilor structurale pentru o eventuala slabire, curatarea sinelor de catarare, etc.

Inspectiile vor fi efectuate de unul dintre tehnicienii nostri profesionisti, care au mai mult de 5 ani de experienta in domeniul ISCIR Zimnicea.

La finalul inspectiei oferim un raport complet de rezultate, cu recomandari pentru modificari si / sau imbunatatiri, impreuna cu un buget pentru lucrarile care trebuie facute pentru ca peretele dumneavoastra de alpinism sa fie gata sa functioneze inca un an.

Ingrijirea de baza corecta inseamna:

 • Prezentare generala a starii structurii principale de sustinere si a structurii secundare, care nu are probleme de coroziune.
 • Controlul punctelor de sudare si a ancorelor de prindere ulterioare (structura interna).
 • Verificati si testati caile de alpinism.
 • Examinati toate caracteristicile de securitate; Trombocite, pickupuri si casete.
 • Revizuirea piulitelor pentru amplasarea barajelor de urcare.
 • Revedeti starea vopselei si textura panourilor din lemn si / sau fibra de sticla.
 • Reglarea si curatarea barajelor de urcare, verificarea eventualelor slabiri ale ancorelor de prindere si controlul posibilitatii de rupere a barajului din cauza daunelor invizibile, mentinand intotdeauna nivelul de trecere existent.
 • Verificati starea saltelei
 • Repictarea structurilor metalice de pana la 5 metri patrati.
 • 1 ora de sudura.
 • Inlocuiti pana la 3 placi de siguranta.
 • Schimbarea a 15 baraje de urcare (5s, 5M, 5L)
 • Inlocuiti 5 piulite pentru plasarea prazii.
 • Omologarea zidurilor de alpinism si a lui Boulder Bou
 • Pentru a verifica daca peretele dumneavoastra este in stare buna pentru utilizare si functionare, acesta trebuie sa fie certificat si / sau autorizat, asa cum se mentioneaza in reglementarile ISCIR Zimnicea – RSVTI Zimnicea.

Pentru o oferta SSM-PSI Teleorman care include evaluari de risc, instructiuni proprii si instruire angajati, contactati-ne ACUM.

Trebuie sa va bazati pe colaborarea inginerilor tehnici in lucrari publice si a inginerilor civili, care vor contura Documentatia de conformitate a peretilor de catarat, in conformitate cu reglementarile legii.

Aceasta include:
– aprobarea proiectului.
– testarea rezistentei materialelor
– raport de siguranta
– instructiuni
– certificat de utilizare etc.

Potrivit Comisiei pentru siguranta produselor de consum din SUA, unele tipuri populare de echipamente de joaca nu sunt sigure pentru locurile de joaca publice, deoarece contribuie major la ranire. De aceea nu veti vedea carusele ruginite la scoala, trambuline rupte sau uzate, balansoare fara scaune sau suport pentru maini.

Accesul persoanelor cu dizabilitati

Desi Actul Americanilor cu Dizabilitati din 1990 a stabilit noi reguli pentru accesibilitatea locurilor de joaca, multe noi locuri de joaca nu sunt inca pe deplin accesibile copiilor si parintilor cu dizabilitati.

In Portland, Oregon, o organizatie numita Harper’s Playground a adaptat un loc de joaca local pentru a-l face mai accesibil persoanelor cu dizabilitati.

Harper’s Playground creeaza o suprafata deschisa, nivelata si spatiu pentru joaca, de care toti copiii se pot bucura si accesa indiferent de mobilitatea lor, inclusiv inclinatii usoare care duc la tobogane (nu scari sau trepte), leagane mai mari si mai largi si urcari mai usoare.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.