ISCIR – RSVTI Tulcea

iscir tulcea rsvti tulcea
iscir tulcea rsvti tulcea

Toate tipurile de macarale sunt supuse verificarii tehnice de catre un Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor RSVTI Tulcea autorizat ISCIR Tulcea.

Macarale cu grinda simpla ISCIR Tulcea

De obicei, macaralele cu o singura grinda sunt cele mai des utilizate si adesea intr-o curte de depozitare deschisa. Datorita calitatii ridicate, ne asiguram ca pretul macaralelor pe care le oferim nu este cel mai mic, ci cel mai rezonabil. O privire asupra parametrilor principali este suficienta pentru a sti de ce.

  • capacitate de incarcare: 3 ~ 16 tone
  • deschidere: 12 ~ 30m
  • viteza de deplasare: 20 sau 30m / min
  • viteza de ridicare: 8 sau 0,8 m / min
  • temperatura de lucru: -20 ~ + 40 ℃
  • model de control: control padent sau telecomanda
  • aplicatii: utilizat pe scara larga in depozitul deschis
  • grup de lucru: clasa C sau D

Macarale cu grinda dubla ISCIR Tulcea

In comparatie cu macaraua cu grinda simpla, macaraua cu grinda dubla este mai puternica, iar structura macaralei portic este mai complexa. Acordam o mare importanta reputatiei produsului. Prin urmare, nu incercam niciodata sa atragem clienti cu pretul scazut al macaralei de calitate inferioara. Calitatea si siguranta sunt pe primul loc!

Este utilizat in principal pentru ridicarea de sarcini grele, cu rezistenta ridicata la lucru, in conditii de munca grele sau alte cerinte speciale de lucru.

Capacitatea maxima este aproape nelimitata. Cea mai mare macara pe doua grinzi pe care am realizat-o este de 320 de tone. Intensitatea si inaltimea de ridicare si toti ceilalti parametri majori sunt, de asemenea, complexe. Pentru mai multe informatii tehnice, va rugam sa descarcati fisierul nostru cu date tehnice.

Dupa cum se arata mai sus, cea mai mare diferenta dintre cele doua este forma suporturilor. Aparent, exista mai mult spatiu sub picior in macaraua cu porticela in forma de U, decat in ​​forma A, in special in latime.

In acest fel, produsele mai mari pot trece prin picior. In plus, nu exista sa portanta in constructia in forma de U a barei duble. Cand se decide inaltimea de ridicare, macaraua in forma de U cu grinzi duble are o inaltime totala mica si este minunat.

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii SSM Tulcea.

Macarale semi-potrice ISCIR Tulcea

O macara semi-portica este o forma speciala de macara portica. Dupa cum se arata in imagine, pe o parte a macaralei, aceasta macara rulanta de vanzare ruleaza de-a lungul sistemului de pista ridicat, la fel ca macaraua, de-a lungul intregii fabrici.

Pe de alta parte, functioneaza ca o macara tip portic montata pe sina. Aceasta macara speciala de vanzare va permite sa va extindeti zona de lucru fara a fi nevoie de un sistem de pista din partea superioara a cladirii.

Comparativ cu o macara portica, foloseste o structura de planta in loc de un nou picior al macaralei in sine. Fara indoiala, este mai profitabil. Avand in vedere ca macaraua de tip portic nu este complet dependenta de planta, aceasta macara de tip portic special conceputa are un avantaj in ceea ce priveste flexibilitatea in comparatie cu EOT.

Exista doua utilizari comune:

In interior, este adesea folosit sub macaralele existente pentru a oferi mai multe carlige, imbunatatind astfel productivitatea fabricii.
In aer liber, este adesea utilizat in apropierea unei cladiri, utilizand pe deplin structura pistei existente, crescand astfel profitabilitatea fabricii sau a uzinei.

Macaraua portanta de turnatorie este utilizata pe scara larga in curtea de turnare a structurilor de cale ferata si pod. Aceasta macara este utilizata in principal in productia si transportul de grinzi de beton. Avand in vedere ca turnatoria este de obicei in aer liber si are o suprafata mare, trebuie luate in considerare dimensiunile macaralei si sursa de alimentare.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.