ISCIR – RSVTI Tarnaveni

iscir tarnaveni rsvti tarnaveni
iscir tarnaveni rsvti tarnaveni

Caderile bruste pot avea loc atunci cand verificarile si intretinerea lifturilor nu sunt realizate corespunzator si conform legii ISCIR Tarnaveni. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Tarnaveni – RSVTI Tarnaveni.

Cauze de cadere brusca a ascensoarelor ISCIR Tarnaveni

In majoritatea cazurilor, o scadere brusca sau o crestere a unei masini cu lift este rezultatul unui fel de defectiune. Echipamentul fizic se poate rupe sau deteriora.

De asemenea este posibil sa existe o problema tehnica, electrica sau mecanica care amesteca semnalele din lift si provoaca o miscare brusca intr-o directie si afecteaza desfasurarea normala a echipamentului ISCIR Tarnaveni.

Cine este responsabil pentru aceste probleme? Producatorul ascensorului este responsabil sa se asigure ca toate piesele sunt create corect si vor functiona asa cum se presupune. Daca orice echipament este defect, producatorul este responsabil.

Este responsabilitatea companiei de service pentru ascensoare sa instaleze si sa intretina echipamentul. Daca liftul nu este montat corect, aceasta este vina echipei de inspectie. In plus, reparatiile sau intretinerea necorespunzatoare sunt vina companiei de service.

In timp, este posibil ca un lift ISCIR Tarnaveni sa nu functioneze la fel de bine ca inainte. Echipamentul se poate rupe in timp sau pot aparea alte probleme. Compania de servicii ar trebui sa previna aceste probleme.

In cele din urma, este sarcina proprietarului ascensorului ISCIR Tarnaveni sa se asigure ca ascensorul este la curent. Acestia ar trebui sa programeze reparatiile si intretinerea cu compania de service a liftului pentru a se asigura ca liftul functioneaza asa cum se presupune.

Motive comune pentru leziunile ascensorului ISCIR Tarnaveni

Cel mai frecvent motiv pentru care o persoana ar putea fi ranita in timp ce foloseste un lift este ceva numit inducere in eroare. Nivelarea gresita apare atunci cand o masina cu lift nu este aliniata cu podeaua cladirii.

Daca liftul se opreste putin deasupra sau putin sub podeaua cladirii, acest lucru este gresit. Puteti afla mai multe despre inducerea in eroare, leziunile frecvente legate de aceasta si ce sa faceti in legatura cu aceasta pe aceasta pagina.

Exista multe leziuni frecvente asociate cu inducerea in eroare. Cele mai frecvente sunt ranile care rezulta din faptul ca o persoana se impiedica in sau din lift. Acest lucru ar putea duce la o cadere care inseamna oase rupte, contuzii, entorse, zgarieturi si vanatai pentru victima.

Pasirea pe o suprafata neunivelata poate determina pierderea echilibrului unei persoane. Pentru a preveni aceste rani si multe altele, este intotdeauna important sa va urmariti pasul cand intrati sau iesiti din lift. Nu alergati sau iesiti din lift si asigurati-va ca priviti unde mergeti. Procedand astfel, puteti evita potentialul unui prejudiciu cauzat de inducerea in eroare.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Tarnaveni.

Desigur, inducerea in eroare nu ar trebui sa apara in primul rand. In majoritatea cazurilor, problemele legate de franare sunt cele care cauzeaza niveluri gresite. De exemplu, daca garniturile de frana sunt uzate, poate fi un rezultat gresirea nivelului.

Problemele cu arcurile de frana sau tamburul de frana pot provoca, de asemenea, niveluri gresite. Alte probleme obisnuite includ umiditatea, temperatura, problemele de tensiune si supraaglomerarea unui lift.

Pentru a determina ce a cauzat dezorientarea si, ulterior, cine este de vina, trebuie sa stiti ce sistem de control al ascensorului a fost utilizat in ascensorul pe care l-ati folosit.

De asemenea, trebuie sa stiti cum functioneaza sistemul de control si ce probleme s-ar putea confrunta cu acesta. Pentru a evita orice accident neplacut, apelati la un operator RSVTI Tarnaveni (Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor) autorizat ISCIR Tarnaveni.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.