ISCIR – RSVTI Targu Mures

iscir targu mures rsvti targu mures
iscir targu mures rsvti targu mures

Stivuitoarele ISCIR Targu Mures sunt unul dintre cele mai puternice vehicule pentru constructori. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Targu Mures – RSVTI Targu Mures.

Fie ca trebuie sa mutati incarcaturi grele intr-un depozit sau in camp de constructii, stivuitoarele pot ridica in siguranta obiecte pe care nu le pot face oamenii, facandu-le indispensabile pe orice santier.

Deoarece exista o selectie larga de stiluri si modele, poate fi dificil sa selectati un stivuitor.

Indiferent daca doriti sa inchiriati un stivuitor pentru urmatorul dvs. proiect sau sa achizitionati unul, ghidul nostru acopera diferitele tipuri de stivuitoare, avantajele fiecarui echipament si modelele populare de stivuitoare pentru a va ajuta sa alegeti stivuitorul potrivit pentru nevoile dvs.

Cele mai populare tipuri de stivuitoare ISCIR Targu Mures

  • Stivuitor pentru depozit
  • Incarcator lateral
  • Stivuitorul de contrabalansare
  • Manipulator telescopic
  • Stivuitor industrial
  • Stivuitor pentru teren accidentat
  • Transpaleta manuala
  • Transpaleta electrica
  • Order picker
  • Electrostivuitor cu catarg

Stivuitorul pentru depozit ISCIR Targu Mures

Stivuitorul pentru depozit este cel mai recunoscut tip de stivuitor. Seamana cu un carucior de golf galben cu furci duble care se extind din fata. Cel mai adesea veti utiliza acest stivuitor intr-o unitate cu un numar mare de articole din inventar.

Aceste camioane ISCIR Targu Mures sunt excelente pentru incarcarea si descarcarea paletilor si a materialelor echilibrate, precum si pentru indepartarea si transportul articolelor din vehiculele de livrare.

Unele dintre cele mai populare modele de stivuitoare pentru depozite includ Hyster 36-38T, Komatsu 20 BX50 Hyster si stivuitorul electric cu 3 roti Toyota. Majoritatea stivuitoarelor industriale pot ridica o greutate de 5.000 de lbs, dar unele modele pentru vehicule grele sunt capabile sa ridice pana la 25.000 de lbs.

Exista cateva subtipuri ale stivuitorului pentru depozit, inclusiv incarcatorul lateral si stivuitorul de contrabalansare.

Pentru servicii SSM-PSI Targu Mures, click AICI

Incarcatorul lateral

Un subtip al stivuitorului pentru depozit, incarcatoarele laterale se gasesc de obicei in centrele de service din otel si in instalatiile de productie cu articole grele si voluminoase. Operatorul sta intr-un compartiment lateral si incarcatorul lateral descarca obiecte pe lateral.

Datorita functionarii sale laterale, stivuitoarele cu sarcina laterala pot urca cu usurinta alaturi de rafturi si pot incarca si descarca fara a fi nevoie sa se intoarca. Acest lucru le face potrivite pentru navigarea pe culoarele inguste si manipularea incarcaturilor lungi, cum ar fi cherestea si tevi. Toyota, Raymond Corporation, Yale si Hyundai sunt cativa dintre cei mai mari producatori de marci de incarcatoare laterale.

Stivuitorul de contrabalansare

Stivuitorul pentru contrabalansare este un ascensor popular care are furci in fata si o greutate in spatele vehiculului pentru a contrabalansa greutatea sarcinii. Stivuitoarele de contrabalansare nu au brate extinse, oferindu-le posibilitatea de a se deplasa direct la sarcina. Exista cateva tipuri diferite de stivuitoare de contrabalansare.

Varianta cu 3 roti este ideala pentru situatiile in care operatorul trebuie sa se intoarca si sa manevreze in cercuri. Stivuitorul de contrabalansare stand-up permite operatorilor sa urce si sa opreasca cu usurinta intre sarcini. Printre producatorii populari se numara Mitsubishi, Toyota si Crown.

Manipulatorul telescopic

De asemenea, cunoscut sub numele de stivuitor telescopic sau stivuitor cu distanta mare, stivuitorul are un brat si brat extensibil, facand o combinatie intre macara si stivuitor. Furcile duble atasate la acest brat sunt folosite pentru a muta paletii de la sol.

Un manipulator standard este capabil sa ridice 5.500 kg de materiale de la pana la 19 ft in aer. Aceste camioane de manipulare a materialelor sunt excelente pentru a ajunge in spatii inguste si in unghiuri ciudate.

Datorita popularitatii lor in crestere, producatori precum JCB, Genie, Bobcat, Haulotte si Caterpillar produc o varietate de manipulatoare telescopice de inalta calitate. Modele precum JLG 1644 sunt capabile sa lucreze cu capacitati mai mari, in timp ce alte modele pot ridica sarcini de pana la 55 ft inaltime.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.