ISCIR – RSVTI Sovata

iscir sovata rsvti sovata

iscir sovata rsvti sovata
iscir sovata rsvti sovata

Asigurati-va ca realizati verificarile tehnice periodice obligatorii pentru ascensorul dumneavoastra! Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Sovata – RSVTI Sovata.

Sfaturi de siguranta in utilizarea ascensoarelor ISCIR Sovata

Poate fi foarte dificil sa ramai calm daca scara rulanta schimba directia sau viteza fara avertisment. Mentinerea calma a imprejurimilor poate fi si mai dificila. Cu toate acestea, acesta este cel mai bun mod de a evita panica si de a-i rani pe ceilalti.

Daca scara rulanta schimba directia, ar trebui sa schimbi directia cu ele si sa ii incurajezi pe altii sa faca acelasi lucru. Incercati sa evitati sa calcati pe oricine a cazut din cauza unei schimbari de directie.

Daca scara rulanta schimba viteza, incercati sa tineti pasul cu ele din nou. Daca nu se mai misca in timp ce va aflati pe scara rulanta, ramaneti la fel de bine. Daca incercati sa coborati, aveti grija unde incercati sa evitati impiedicarea si tineti-va de balustrada. Daca scara rulanta se accelereaza brusc, stabilizati-va pe balustrade si iesiti cat mai bine.

Intr-o situatie neasteptata, incearca sa ramai calm si sa gandesti logic. Mergeti cu fluxul scarii rulante si incurajati-i pe altii sa faca acelasi lucru.

Leziuni frecvente

Din pacate, schimbarile bruste de directie sau viteza pot duce la vatamari grave. Unele persoane pot cadea de pe scara rulanta, in timp ce altele pot fi calcate sau zdrobite de alte persoane.

Leziunile obisnuite includ oase rupte, leziuni la cap, membre zdrobite si multe altele. Aceste leziuni pot fi grave, deci este important sa solicitati asistenta medicala cat mai curand posibil.

Accidente cu liftul de marfa la locul de munca

Daca lucrati intr-un depozit, spital, scoala sau cladire industriala, probabil ca folositi frecvent liftul de marfa. Aceste ascensoare sunt utilizate pentru transportul marfurilor de la un etaj la altul.

In majoritatea situatiilor, oamenii nu ar trebui sa mearga cu lifturi de marfa. Dar asta nu inseamna ca nu va puteti rani in legatura cu liftul de marfa ISCIR Sovata. Vatamarile corporale pot aparea la incarcarea sau descarcarea vagonului ascensorului sau daca nu se specifica in mod clar ca ascensorul nu trebuie utilizat.

Pentru mai multe detalii despre cauzele accidentelor click AICI.

Intretinere inadecvata

Ascensoarele de marfa ISCIR Sovata, ca toate ascensoarele, sunt supuse unei instalari adecvate si unei intretineri frecvente. Cu toate acestea, spre deosebire de ascensoare de pasageri, ascensoare de marfa nu trebuie sa respecte anumite reglementari, deoarece acestea nu sunt proiectate pentru a transporta pasageri.

Cu toate acestea, cladirile care contin ascensoare de marfa trebuie sa indeplineasca cerintele Societatii Americane a Inginerilor Mecanici (ASME).

Leziuni frecvente

O situatie obisnuita de accidentare este atunci cand persoana nu stie sa nu calatoreasca intr-un lift de marfa. Aceste tipuri de ascensoare trebuie sa aiba o inscriptie pe care nu sunt destinate transportului de calatori.

Daca acest semn nu este vizibil, o persoana poate folosi accidental liftul. Daca acest lucru duce la o vatamare, persoana sau grupul care trebuia sa posteze inregistrarea poate fi tras la raspundere.

De asemenea, pot aparea vatamari la incarcarea sau descarcarea autoturismului. Echipamentele defecte pot cauza probleme in timpul procesului de incarcare sau descarcare. Probleme precum nivelarea incorecta pot provoca, de asemenea, raniri atunci cand se incearca incarcarea sau descarcarea marfurilor.

Remedierea defectiunii

Daca sunteti ranit intr-un accident de ascensor de marfa, trebuie sa determinati cine este vinovat pentru leziuni. Daca ati luat liftul stiind ca nu trebuie, veti fi probabil responsabil pentru ranile dvs.

Cu toate acestea, daca a existat o problema de intretinere, este probabil ca altcineva sa fie considerat responsabil. In acest caz, echipa de intretinere sau proprietarul cladirii poate fi responsabil pentru ranile dvs.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.