ISCIR – RSVTI Simleu Silvaniei

iscir simleu silvaniei rsvti simleu silvaniei
iscir simleu silvaniei rsvti simleu silvaniei

S-ar putea sa credeti ca accidentele cu transpaleti sunt rare, rare sau minore, dar nu asta arata statisticile. Contactati-ne rapid pentru oferta ISCIR Simleu Silvaniei – RSVTI Simleu Silvaniei.

Manipularea transpaletilor ISCIR Simleu Silvaniei

Manipularea materialelor este intotdeauna riscanta, iar un mediu de depozitare prezinta un procent ridicat de accidente industriale si rani. Multe incidente implica utilizarea necorespunzatoare sau neglijenta a transpaletilor, care a dus la rani grave.

Majoritatea leziunilor cauzate de transpalete sunt tulpini ale spatelui. Cu toate acestea, zdrobirea picioarelor si a mainilor se intampla adesea si cu utilizarea necorespunzatoare a transpaletului.

Prevenirea ranirii necesita atentie si dedicare atat din partea angajatului, cat si din partea angajatorului. Doi dintre cei mai mari factori care contribuie la accidentul cu transpalet ISCIR Simleu Silvaniei sunt lipsa unei pregatiri adecvate si simpla multumire. Ambele pot fi depasite prin implementarea protocoalelor de siguranta a transpaletilor si prin asigurarea ca lucratorii sunt informati si conformi in functionare.

Pentru a ajuta la imbunatatirea performantei echipei dvs. in depozit sau pe docul de incarcare, cel mai bine este sa construiti un program de educatie. Aceasta incepe cu evidentierea elementelor de baza ale manipularii in siguranta a tuturor formelor de cric-paleti, precum si cu revizuirea principiilor de siguranta ale incarcarii paletilor insisi.

Siguranta transpaletilor merge mana in mana cu siguranta paletilor, deoarece cele doua componente se combina pentru a prezenta situatii potential periculoase. Iata cateva sfaturi privind siguranta cricului de paleti, incepand cu dispozitivele de mutare a paletilor actionate manual.

Contactati-ne pentru oferta rapida SSM Simleu Silvaniei.

Folosirea adecvata a transpaletilor

Este dificil sa operati o transpaletul ISCIR Simleu Silvaniei in siguranta daca nu sunteti familiarizat cu capacitatea sa de operare. De asemenea, este ideal sa va asigurati ca sunteti constient de orice pericol potential de-a lungul rutei de calatorie cu transpaletul:

  • Asigurati-va ca cunoasteti capacitatea individuala a cricului pentru paleti, asa cum este evaluata de producator. Aceasta cifra va fi greutatea maxima pe care o poate transporta camionul, nu o limita recomandata. Este intotdeauna cel mai bine sa nu atingeti niciodata acest rating maxim si sa ramaneti cu mult sub prag. Daca aveti indoieli, optati intotdeauna pentru un transpalet de capacitate mai mare sau separati incarcatura in grupuri mai usoare.
  • Planificati-va calatoria in avans. Asigurati-va ca va cunoasteti destinatia si ca sunteti constient de pericolele de-a lungul rutei de calatorie. Acestea pot fi culouri inguste, colturi stranse, inclinari sau cai care se intersecteaza cu alte curse ale masinii. O buna cunoastere a situatiei este fundamentala pentru siguranta transpaletilor. Trebuie sa stii tot timpul ce este in jurul tau.
  • Ridicati paletul doar cat este necesar. Media recomandata este la un inch de la podea, deoarece aceasta mentine centrul de greutate al paletului in jos si creeaza o miscare mult mai stabila. Daca apar obstacole, cum ar fi podeaua neuniforma sau schimbarea pantei, ridicati paletul doar suficient pentru a elimina obstacolul si apoi coborati-l inapoi la un centimetru de spatiu liber.
  • Nu stati sau calatoriti niciodata pe un transpalet ISCIR Simleu Silvaniei. Nu transportati un pasager si nici nu utilizati transpaletul ca dispozitiv de trepte. Desi nu ar trebui sa fie mentionat, jocul nu este niciodata permis la locul de munca, iar asta include toate actiunile nepotrivite cu un transpalet.
  • Asigurati-va ca aveti manerul de operare in pozitia neutra atunci cand transpaletul este in miscare. Acest lucru previne orice coborare accidentala si brusca care poate opri imediat cricul si poate duce la continuarea si rasturnarea impulsului cinetic al sarcinii.
  • Utilizati intotdeauna echipament de protectie personala (EIP) cand utilizati transpaletul. Cel putin, aceasta include incaltaminte aprobata care are protectie pentru degetele si un design anti-alunecare. Lucratorii trebuie sa poarte intotdeauna manusi de piele bune atunci cand manipuleaza paleti si transpaleti. Multe facilitati necesita, de asemenea, imbracaminte de inalta vizibilitate (Hi-Vis), precum si protectie pentru ochi si echipament pentru cap. Centurile de retinere pentru spate sunt, de asemenea, utile in manipularea transpaletilor.
  • Nu va bagati niciodata picioarele sau mainile sub un transpalet. Daca trebuie sa scoateti ceva din partea inferioara, utilizati o unealta sau un dispozitiv pentru a ridica transpaletul si a finaliza sarcina. Trateaza intotdeauna un transpalet ca pe un potential punct de prindere si nu te pune niciodata in linia de foc.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.