ISCIR – RSVTI Sighisoara

iscir sighisoara rsvti sighisoara
iscir sighisoara rsvti sighisoara

Deseori se pot intampla accidente neplacute implicand ascensoarele rezidentiale sau comerciale. Pentru a preveni aceste accidente apelati la un specialist RSVTI Sighisoara autorizat ISCIR Sighisoara.

Cauze frecvente ale accidentelor din ascensoare ISCIR Sighisoara

Imbracaminte incurcata

Imbracamintea libera sau alte articole pe care le purtati cu voi se pot bloca in lifturi sau scari rulante ISCIR Sighisoara si pot cauza probleme. Daca sunteti ranit datorita faptului ca hainele se incurca, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le rezolvati in timp ce mergeti inainte.

In primul rand, trebuie sa determinati daca imbracamintea dvs. a fost prinsa, deoarece exista o problema cu liftul sau scara rulanta. Ca alternativa, ar trebui sa aflati daca imbracamintea imbracata a fost vina dvs. Determinarea cu ce situatie va confruntati va determina modul in care ar trebui sa faceti fata acestei situatii.

Imbracamintea larga

Atat in ​​lifturi, cat si in scari rulante ISCIR Sighisoara, imbracamintea libera va poate provoca sa va impiedicati sau sa va blocati. Aceste probleme pot duce la caderi sau alte probleme, cum ar fi blocarea intr-un lift sau scara rulanta. Problemele frecvente includ:

  • Sireturi nelegate.
  • Lungimea pantalonilor care atarna si se poate prinde intre usi.
  • Un rucsac, o poseta sau o alta geanta blocata intr-un lift sau scara rulanta.

Altcineva ar putea fi vinovat de un accident daca hainele tale sunt prinse din cauza unei defectiuni a liftului sau a scarii rulante. De exemplu, unele ascensoare sunt slab nivelate sau au un decalaj intre vagonul ascensorului si cladire.

Daca ceva se blocheaza in acest decalaj, cei responsabili cu liftul ISCIR Sighisoara ar putea fi de vina. In mod similar, daca pe scara rulanta exista dinti metalici desprinsi care se lipesc de imbracaminte, sireturi de pantofi dezlantuite, pungi etc., inseamna ca scara rulanta nu a fost intretinuta corespunzator.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Sighisoara.

S-ar putea argumenta ca aceste rani si altele asemenea sunt vina celor care ar trebui sa pastreze liftul sau scara rulanta. Chiar daca vi se pare ca sunteti partial vinovat, probabil ca va puteti recupera compensatia in aceste situatii.

Daca liftul sau scara rulanta sunt in stare buna, pot aparea accidente. Cu toate acestea, aceste accidente pot fi vina ta daca nu ai grija de hainele tale si de ceea ce porti. Daca iti dai peste propriile sireturi sau iti ignori geanta si aceasta este prinsa, instanta poate constata ca esti vinovat pentru propriile leziuni.

Cauze frecvente ale leziunilor ascensorului: caderi bruste

Caderile bruste ale liftului pot fi unul dintre cele mai inspaimantatoare lucruri pe care le poti experimenta intr-un lift. Caderile bruste pot rani grav pasagerii si trebuie evitate cu orice pret. Daca ati fost implicat in caderea brusca a unui lift si ati fost ranit ca urmare, poate doriti sa stiti ce s-a intamplat si unde sa mergeti.

Pe aceasta pagina, puteti afla mai multe despre leziunile frecvente cauzate de caderile bruste, precum si despre ceea ce poate face ca ascensorul sa se prabuseasca in acest fel.

Leziuni frecvente

Dupa cum sa mentionat anterior, picaturile bruste pot fi foarte grave. Acestea pot duce la un impact mare asupra corpului, care poate duce la vatamari grave. Daca ascensorul isi schimba directia brusc si rapid (de obicei coboara, dar uneori urca prea repede), cateva leziuni frecvente ar putea fi:

  • Craniu fracturat
  • Leziuni cerebrale grave
  • Oase rupte sau dislocate
  • Leziuni ale maduvei spinarii
  • Paralizie
  • Sufocare
  • Decapitare

Dupa cum puteti vedea, acestea sunt rani foarte grave. O picatura brusca te poate ucide chiar. Daca dumneavoastra sau o persoana draga ati fost grav raniti ca urmare a unei caderi bruste, merita sa contactati un avocat si sa incercati sa va recuperati compensatia. In multe cazuri, veti avea dreptul la despagubiri pentru ranile dvs.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.