ISCIR – RSVTI Sannicolau Mare

iscir sannicolau mare rsvti sannicolau mare
iscir sannicolau mare rsvti sannicolau mare

In ultimii 10 ani, au existat 1.782 de cazuri de incendiu care au fost atribuite unor butelii defecte care contin gaz de gatit sau gaz petrolier lichefiat (GPL) ISCIR Sannicolau Mare. Contactati-ne pentru oferta ISCIR Sannicolau Mare – RSVTI Sannicolau Mare.

Buteliile GPL ISCIR Sannicolau Mare

Desi numarul ar putea parea marginal, pagubele si victimele ireparabile cauzate de aceste incendii nu trebuie luate cu usurinta – mai ales atunci cand astfel de incidente s-ar putea intampla cu usurinta oricarei gospodarii sau unitati comerciale, mai devreme decat se poate crede.

La urma urmei, statisticile au aratat alarmant ca dintre cele opt pana la 12 milioane de cilindri GPL de 11 kilograme care circula astazi pe piata, doar 50% au fost considerate a fi in stare buna.

Aceasta inseamna ca jumatate din numarul de butelii GPL ISCIR Sannicolau Mare folosite in gospodarii si unitati comerciale sunt „bombe cu ceas” gata sa provoace mai multe daune si sa pretinda mai multe vieti.

Intr-un forum recent gazduit de Total Philippines, Mercedita Pastrana, director executiv pentru LPG Industry Association (LPGIA), subliniaza necesitatea ca si consumatorii sa fie atenti si vigilenti si sa invete cum sa fie siguri si siguri cu buteliile de GPL ISCIR Sannicolau Mare pe care le cumpara.

Pastrana ii avertizeaza pe consumatori cu privire la practicile nesigure si neloiale folosite de companiile care ar putea sa isi vanda bunurile la un pret mult mai ieftin, dar nu se vor gandi de doua ori sa puna deoparte siguranta clientilor lor pentru profitul atat de venerat.

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Sannicolau Mare.

Aceste companii fara scrupule folosesc, de obicei, butelii ISCIR Sannicolau Mare necertificate si fabricate ilegal, butelii casate si darapanate sau rezervoare subumplute. Acestia se angajeaza, de asemenea, in reumplerea ilegala si manipularea cilindrilor.

Pentru a-i ajuta pe consumatorii de GPL ISCIR Sannicolau Mare sa isi asigure siguranta, Pastrana ofera unele lucruri de facut si nu in achizitionarea si manipularea rezervoarelor de GPL.

Ce sa faceti:

 • Solicitati intotdeauna o chitanta atunci cand cumparati GPL. Acest lucru va va asigura ca cumparati de la un comerciant cu amanuntul autorizat.
 • Asigurati-va ca cilindrul este in stare buna. Verificati daca exista rugina excesiva si lovituri in partea inferioara.
 • Solicitati instalarea sau repararea rezervorului de catre un service GPL instruit si calificat.
 • Observati si verificati culoarea flacarilor. Flacara trebuie sa fie de culoare albastra, NU galbena.
 • Curatati-va soba cu gaz in mod regulat si verificati intotdeauna starea furtunului GPL.
 • Asigurati-va ca cilindrul este situat intr-o zona bine ventilata. Nu trebuie asezat in interiorul unui dulap.
 • Manipulati intotdeauna cilindrii GPL in pozitie verticala.

Ce sa nu faceti:

 • Nu cautati niciodata o scurgere cu chibrit, lumanare sau flacara deschisa.
 • Nu manipulati sau incercati sa reparati singur cilindrul, inclusiv indepartarea conexiunii furtunului de la aragaz sau regulator.
 • Nu acceptati un cilindru subumplut sau defect. O puteti cantari oricand la revanzatorii autorizati. Trebuie sa puteti alege un cilindru curat si fara defecte.
 • Nu cumparati niciodata un cilindru GPL fara marca. Rezervorul este intotdeauna marcat cu numele companiei care l-a vandut. Verificati intotdeauna marcajele.
 • Din partea guvernului, Pastrana spune ca parlamentarii trebuie sa recunoasca importanta adoptarii Legii privind reglementarea si siguranta industriei GPL din 2011.

Total Philippines si-a reiterat deja sprijinul pentru aprobarea proiectului de lege a Camerei in asteptare, deoarece aceasta poate proteja consumatorii de buteliile nesigure, subumplute si periculoase utilizate in mare parte pentru GPL.

Potrivit managerului companiei pentru comunicatii corporative Malou Espina, adoptarea Legii privind reglementarea si siguranta industriei GPL ISCIR Sannicolau Mare va defini in cele din urma proprietatea si responsabilitatea pentru cilindrul GPL si va acorda guvernului, de asemenea, puterea de a confisca resturi, deteriorate si cilindri substandard.

Proiectul de lege va creste, de asemenea, sanctiunile si sanctiunile pentru incalcarea sigurantei consumatorilor si va promova in cele din urma concurenta loiala si sanatoasa in industria locala a GPL, adauga Pastrana.

Pastrana isi exprima increderea ca adoptarea proiectului de lege propus de Casa va contribui la solutionarea tuturor problemelor nesigure legate de GPL, sustinand astfel siguranta consumatorilor.

In prezent, 70% dintre utilizatorii de GPL sunt gospodarii, in timp ce 20% sunt clienti comerciali. Restul de 10% dintre utilizatori sunt soferi care folosesc auto-GPL pentru vehiculele lor.

„GPL-ul de uz casnic reprezinta 70% din utilizarea in tara. Acest lucru arata cat de mult trebuie sa fim vigilenti cu privire la siguranta GPL”, adauga Espina.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.