ISCIR – RSVTI Rosiorii de Vede

iscir rosiorii de vede rsvti rosiorii de vede
iscir rosiorii de vede rsvti rosiorii de vede

Ca si restul echipamentelor din parcul de joaca pentru copiii, modulele JungleGym sunt si ele supuse autorizarii ISCIR Rosiorii de Vede si verificarilor RSVTI Rosiorii de Vede. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Rosiorii de Vede – RSVTI Rosiorii de Vede.

Modulele JungleGym pot ajuta copiii sa consume nergie, dar cu o activitate ca asta vin si o multime de responsabilitati. Leziunile sunt inevitabile. Acestea fiind spuse, ranile la diferite module JungleGym pot insemna lucruri diferite.

Unele module JungleGym din lemn pot lasa copiii cu aschii. Altele pot lasa copii schipatand. Pentru parinti, acest lucru inseamna ca abilitatea de a evalua nivelul de amenintare al echipamentului de joaca este cruciala – in mod ideal, fara a fi nevrotic sau obsesiv.

Dar cum pot afla parintii daca exista pericole ascunse in locul de joaca ISCIR Rosiorii de Vede?

„Caderea pe o suprafata este principala cauza a ranirii la locul de joaca”, explica Brian Johnson, purtator de cuvant al Asociatiei Internationale a Producatorilor de Echipamente de Teren de joaca. „Asadar, daca un parinte merge si vede fisuri in beton sau iarba crescuta, acesta va va spune ca suprafata locului de joaca ar putea sa nu fie sigura”.

Johnson ii incurajeaza pe parinti sa priveasca peretii sau stalpii verticali care sustin echipamentul. Acesti stalpi sunt, de necesitate, ancorati pe o baza de beton. Daca baza este expusa, este un semn bun ca adancimea materialului suprafetei de joc, fie ca este nisip, cauciuc sau lemn, este prea mica.

Daca suprafata pare sigura, parintii ar trebui sa caute si semne de fisurare. Un loc de joaca care arata foarte uzat si vechi poate sa nu merite. De fapt, IPEMA subliniaza ca parintii ar trebui sa fie sceptici cu privire la orice loc de joaca care nu a fost renovat din 1993.

Contactati-ne ACUM pentru o oferta rapida SSM-PSI Teleorman.

Acest lucru este bun pentru cineva care are experienta cu acelasi loc de joaca de peste 20 de ani, dar poate fi mai greu de introdus pe cineva nou care nu a avut niciun fel de experienta cu locul de joaca din incinta.

Uneori este suficient de bine sa fii cu ochii pe echipament. „Daca se poate spune ca ceva a fost deteriorat sau stricat sau care ar putea agata haine sau bijuterii, atunci exista lucruri pe care ati putea dori sa le monitorizati si sa le raportati proprietarului care detine parcul si echipamentele de joaca”, explica Johnson.

Pericole cauzate de echipamentele ISCIR Rosiorii de Vede care nu sunt verificate corespunzator

Copiii de pe locul de joaca trebuie sa indeparteze obiectele care pot fi prinse si pot provoca strangulare. Snururile de la pantaloni si hanorace sunt primii suspecti pentru prinderea copiilor de echipamentele de joaca .

Parintii ar trebui sa ia in considerare, de asemenea, daca locul de joaca este adecvat varstei pentru copil, deoarece nu toate locurile de joaca sunt adecvate varstei.

De fapt, producatorii sunt obligati sa eticheteze echipamentele pentru trei grupe de varsta specifice: 6 pana la 23 de luni, 2 pana la 5 ani sau 5 pana la 12 ani.

Parintii ar trebui sa poata gasi cu usurinta acest interval de varsta pe echipamentele de joaca. Daca nu se afla pe echipament, intrarea in locul de joaca ar trebui sa aiba un semn care sa indice intervalul de varsta adecvat pentru echipamente.

Johnson sfatuieste parintii ca atunci cand acestia observa daune sau ceva care pare periculos, ar trebui sa contacteze departamentul parcurilor sau proprietarul terenului de joaca.

„Toata lumea trebuie sa-si asume proprietate asupra parcurilor lor si sa doreasca sa se asigure ca sunt bine intretinute”, a spus el. „Copiii si familiile lor ar trebui sa se joace pentru ca este foarte, foarte sanatos pentru ei.”

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.