ISCIR – RSVTI Resita

iscir resita rsvti resita
iscir resita rsvti resita

Un stivuitor este un vehicul industrial mic, avand o platforma cu furca cu actionare electrica atasata in fata, care poate fi ridicata si coborata pentru a fi introdusa sub o incarcatura pentru a o ridica sau a o muta. Contactati-ne pentru oferta ISCIR Resita – RSVTI Resita.

Stivuitoarele servesc nevoile diferitelor industrii, inclusiv depozite si alte facilitati mari de depozitare. Localizarea partilor comune ale unui stivuitor este vitala pentru a va asigura ca operatorii dvs. utilizeaza in mod fiabil echipamentul, asa cum este prevazut, intr-un mod sigur.

Urmatoarea lista de terminologie pentru stivuitoare va va ajuta sa va asigurati ca toti angajatii sunt pregatiti sa utilizeze echipamentul in mod eficient si sa identifice piesele pentru stivuitor care necesita atentia unui tehnician de intretinere.

Numele pieselor pentru stivuitor ISCIR Resita

Stivuitoarele sunt alimentate de baterii electrice sau motoare cu ardere. Unele stivuitoare permit operatorilor sa se aseze in timp ce conduc si opereaza masina, in timp ce altele necesita ca operatorul sa stea in picioare. Este utilizat pe scara larga in intreaga industrie pentru transportul de materiale si marfuri.

Daca ati putea enumera cele mai esentiale componente ale stivuitorului, care ar fi acestea? Fiecare parte a unui stivuitor este „importanta” intr-un fel, dar care dintre ele se remarca cu adevarat?

Anumite piese si functii ale stivuitorului sunt concepute pentru a mentine siguranta echipamentului si pentru a ajuta la prevenirea defectiunilor care pot duce la accidente grave.

  • anvelope
  • cadru
  • contragreutate
  • taxi
  • combustibil
  • cilindru principal de ridicare
  • catarg
  • transport
  • incarca spatarul
  • atasamente

Piese si functii pentru stivuitor ISCIR Resita

Anvelope pentru stivuitoare

Exista multe tipuri de anvelope disponibile, atat pentru interior, cat si pentru exterior*, dar nu toate anvelopele sunt fabricate la fel.

Este important sa consultati un expert in anvelope care se poate asigura ca sunt utilizate compusul de cauciuc si modelul de tractiune corecte. Apoi trebuie sa verificati pentru a va asigura ca nu vi se vand anvelope reciclate sau versiuni mai ieftine fabricate in strainatate.

Cadru stivuitor

Este baza masinii de care sunt atasate catargul, osiile, rotile, contragreutatea, protectia aeriana si sursa de alimentare. Cadrul poate avea rezervoare de combustibil si lichid hidraulic construite ca parte a ansamblului cadrului.

Contactati-ne pentru oferta rapida SSM-PSI Resita.

Contragreutate stivuitor

Este o masa atasata la partea din spate a cadrului stivuitorului. Scopul contraponderii este de a contrabalansa sarcina ridicata. Intr-un stivuitor electric, bateria mare plumb-acid in sine poate servi ca parte a contragreutatii.

Protectie pentru stivuitor

Este un acoperis metalic sustinut de stalpi la fiecare colt al cabinei care ajuta la protejarea operatorului de orice obiecte care cad. La unele stivuitoare, aparatoarea de deasupra capului este o parte integrata a ansamblului cadrului.

Cilindrii de ridicare principali al stivuitorului

Sunt cilindri hidraulici care sunt montati pe cadrul camionului si pe catarg. Cilindrii de inclinare pivoteaza catargul spre inapoi sau inainte pentru a ajuta la angajarea unei sarcini.

Stivuitor cu cabina

Este zona care contine un scaun pentru operator impreuna cu pedalele de comanda, volanul, parghiile, comutatoarele si un tablou de bord care contine citiri ale operatorului.

Zona cabinei poate fi in aer liber sau inchisa, dar este acoperita de ansamblul de protectie deasupra capului in forma de cusca. Cand este inchisa, cabina poate fi, de asemenea, echipata cu un incalzitor de cabina pentru tarile cu climat rece, impreuna cu un ventilator sau aer conditionat pentru vreme calda.

Catargul stivuitorului

Este ansamblul vertical care face munca de ridicare si coborare a sarcinii. Este alcatuit din sine de blocare care asigura si stabilitate laterala. Sinele de blocare ISCIR Resita pot avea role sau bucse ca ghidaje.

Catargul este actionat hidraulic si actionat de unul sau mai multi cilindri hidraulici direct sau folosind lanturi din cilindru / cilindri. Poate fi montat pe puntea din fata sau pe cadrul stivuitorului.

O varianta de „catarg de container” permite furcilor sa se ridice cativa metri fara a creste inaltimea totala a stivuitorului. Acest lucru este util la incarcarea dubla a paletilor intr-un container sau sub un mezanin.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.