ISCIR – RSVTI Peris

iscir peris rsvti peris
iscir peris rsvti peris

Pentru a oferi o zi atat placuta cat si sigura in parcul de distractii vizitatorilor, trebuie sa urmati regulile verificarilor tehnice a echipamentelor RSVTI Peris conform legii ISCIR Peris.

Profesorul Kathryn Woodcock, directorul laboratorului THRILL de la Universitatea Ryerson (Instrumente de invatare si conducere pentru inspectia de conducere holistica), ofera cateva recomandari parintilor si copiilor pentru a asigura o experienta sigura si placuta pe aceasta roata.

Top 5 sfaturi pentru parinti in folosirea rotii ISCIR Peris:

Prima regula

Limitarea inaltimii nu este un ghid cuprinzator de siguranta. Nu obtineti un sentiment fals de siguranta din cauza restrictiei de crestere daca copilul dvs. este inalt pentru varsta sa. Cerinta de crestere este destinata filtrarii copiilor care sunt prea mici pentru intensitatea calariei sau a celor care nu au forta musculara.

Copilul dvs. se poate simti rapid, zgomotos si tremurat sau plin de distrageri si iluzii inselatoare care pot provoca un comportament impulsiv. Asigurati-va ca centurile de siguranta va asigura copilul daca sunt subtiri si inalte pentru varsta lor.

A doua regula

Asigurati-va ca copilul dumneavoastra este supravegheat daca este necesar. Cand reglementarile impun copilului dumneavoastra sa mearga cu un insotitor, asigurati-va ca persoana respectiva ii acorda atentie copilului, nu doar ca se bucura de plimbare de pe urmatorul loc.

Insotitorii sunt necesari atunci cand exista ingrijorarea ca copiii mai mici pot reactiona la plimbare de frica sau entuziasm cu privire la actiunile periculoase. Insotitorul face parte din sistemul de siguranta la volan. Daca nu calatoresti cu bebelusul tau, alege pe cineva suficient de matur pentru a avea incredere in el sa aiba grija de bebelusul tau.

A treia regula

Nu submineaza responsabilitatea operatorului de a asigura siguranta copiilor tai. Daca operatorul spune ca copilul dvs. este prea mic pentru a calari, explicati-i copilului ca nu este pregatit si poate incerca din nou anul viitor. La fel, nu cedati cerintelor copilului dvs. de a merge la o plimbare pe care credeti ca este prea matura pentru el.

Este posibil sa nu-si dea seama cat de repede va arata roller coaster-ul sau cat de inalta este roata ISCIR Peris. Copiii pot intra in panica si pot incerca sa paraseasca calatoria sau sa sufere traume. Poate strica ziua pentru toata lumea si poate avea repercusiuni asupra viitoarelor calatorii comerciale.

A patra regula

Exprima-ti preocuparile de securitate ISCIR Peris. Daca ceva pare a fi in neregula cu cursa, cum ar fi bara de genunchi care nu se cupleaza corect sau franele nu sunt bine, informati imediat operatorul si informati oaspetii cat mai curand posibil la intrarea in carnaval sau in parcul principal, in cazul in care operator nu ai inteles.

A cincea regula

Fii deosebit de atent cu „castelele saritoare” si toboganele gonflabile. Multe luxatii si fracturi si chiar leziuni letale au avut loc atunci cand aceste dispozitive nu sunt instalate si atasate corespunzator la sol sau nu sunt supravegheate corespunzator.

Supravegherea constanta de catre personal si parinti este esentiala pentru a preveni ranirea copiilor sau a altor copii mai mici. Multe plimbari gonflabile sunt inchiriate si pot fi operate de gazdele de evenimente care nu sunt calificate sau atente.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Peris.

Top 5 sfaturi pentru copii in folosirea rotii ISCIR Peris:

  1. Respectati regulile, nu alti copii. Regulile sunt menite sa ajute la pastrarea distractiei, nu la stricarea acesteia.
  2. Acordati atentie instructiunilor detaliate de siguranta. Aveti grija cand regulile spun lucruri precum „tineti-va de manere”, „miscati doar picioarele inainte”, „ramaneti asezat”, „nu va leganati sa”, „scapati de cauciuc inainte de a calari” sau „nu nu se rastoarna „. Cand publica aceste politici, acest lucru se datoreaza faptului ca stiu ca aceste actiuni pot dauna copiilor.
  3. Alegeti plimbarile care va sunt distractive. Nu faceti o plimbare plictisitoare si pastrati-l interesant facand-o cu susul in jos si inapoi. Poti fi ranit sau poti fi chiar trimis acasa si sa nu te mai poti intoarce.
  4. Fereste-te de copiii mici. Daca vedeti un copil mic facand ceva periculos, avertizati-l pe conducatorul auto sau pe un alt adult, astfel incat cineva sa va poata ajuta. Daca vedeti copii mai mari impingand, impingand sau stricand pe altii in timp ce conduceti, spuneti operatorului calatoriei. Operatorul poate directiona copiii mai mari catre o plimbare care este mai potrivita pentru grupa lor de varsta.
  5. Cititi semnele si invatati-va parintii cateva masuri de siguranta. Chiar si adultii se ranesc cand ridica bratele sau nu calaresc corespunzator.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.