ISCIR – RSVTI Orastie

iscir orastie rsvti orastie
iscir orastie rsvti orastie

Stivuitoarele telescopice se incadreaza in echipamentele supuse autorizarii ISCIR Orastie si verificarilor RSVTI Orastie. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Orastie – RSVTI Orastie.

Capacitati de circulatie si deplasare a stivuitorului ISCIR Orastie

Dispozitivele de manipulare cu patru roti ale manipulatoarelor telescopice permit unitatilor sa functioneze atat pe sosea, cat si pe sosea.

Unitatile sunt echipate cu anvelope mari, robuste, care sunt capabile sa sustina ridicarea si transportul de sarcini grele, oferind in acelasi timp o deplasare usoara pe terenul accidentat si neuniform intalnit adesea pe santierele de constructii, in ferme sau terenuri agricole si chiar pe santierele miniere.

Unitatile pot fi, de asemenea, inregistrate pe drumuri, ceea ce le permite sa functioneze pe drumuri bituminoase marcate, astfel incat sa poata transporta in siguranta si usor incarcaturile catre site-uri la descarcarea de la camioanele de livrare sau intre locurile de munca.

Siguranta sporita

Capacitatea de manipulare a utilajelor telescopice de a ridica si manevra hidraulic sarcini mari si grele in jurul santierului reduce nevoia angajatilor de a intreprinde sarcini de ridicare manuale extinse.

Acest lucru poate reduce foarte mult sansele ca acestia sa se raneasca prin ridicarea manuala nesigura sau repetitiva.

Pentru a asigura o siguranta maxima, manipulatoarele telescopice la fata locului trebuie sa fie operate numai de catre operatori complet instruiti si calificati.

Operatorii trebuie sa fi efectuat o pregatire corecta si sa detina licenta corecta pentru a opera unitatea in conditii de siguranta si sa poata raspunde cat mai repede si in siguranta in caz de urgenta.

De asemenea, este important sa va asigurati ca manipulatorul telescopic ISCIR Orastie nu este impins dincolo de capacitatea si inaltimile de ridicare specificate de producator, altfel acest lucru creste considerabil riscul de ranire, produs sau echipament

Un echipament ISCIR Orastie compact si manevrabil

Unul dintre cele mai mari motive pentru care manipulatoarele telescopice sunt atat de versatile este faptul ca sunt usor de manevrat si au o cabina joasa. Chiar si pozitia motorului in masina a ajutat la eficientizarea echipamentului.

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Orastie.

Potrivit unui articol din For Construction Pros, manipulatoarele telescopice ISCIR Orastie au fost proiectate mai intai cu motorul in linie, ca intr-o masina. Motorul a actionat ca o contragreutate naturala, astfel incat nu a fost nevoie sa echipati masina cu otel suplimentar pentru a o echilibra. Avand motorul in partea din spate a cabinei, este usor sa lucrati si sa intretineti.

Manipulatoarele telescopice sunt echipate cu roti din cauciuc potrivite pentru toate tipurile de teren, atat in ​​interior, cat si in exterior.

Spre deosebire de excavatoarele care pot avea nevoie de capace de cauciuc pentru a functiona pe teren finit, manipulatoarele telescopice pot trece cu usurinta de la un instrument de finisare la un instrument de rupere a pamantului.

Atasamentele precum maturatorul le fac de fapt o masina excelenta ISCIR Orastie pentru curatarea unui site de proiect si adaugarea acelor atingeri finale la sfarsitul unui proiect.

Nu lipsesc modalitatile de ridicare si miscare a materialelor cu un manipulator telescopic. Cu accesorii cum ar fi furci duble, cupe, platforme si furci pentru paleti, este posibil sa ridicati si sa mutati materiale si persoane cu un manipulator telescopic.

Ceea ce face ca materialul sa se miste atat de usor cu un manipulator telescopic ISCIR Orastie este ca acestea sunt masini puternice, care sunt destul de usor de utilizat. Exista un motiv pentru care un alt nume este „manipulatori de materiale”.

Designul lor asigura mobilitatea unui mini-incarcator la indemana unui elevator cu brat. Nu este o surpriza faptul ca manipulatorul telescopic este o masina de ridicat puternica.

Un echipament perfect pentru toate anotimpurile

Cu accesorii de cupe intr-o varietate de dimensiuni si manevrabilitatea usoara a masinii, manipulatorul telescopic poate rivaliza cu mini incarcatoare si incarcatoare frontale. Cabina joasa ii permite sa lucreze in garaje acoperite si spatii stramte care ii confera stapanire pe alte masini.

De fapt, capacitatile de indepartare a zapezii ale manipulatorului telescopic ISCIR Orastie il fac un utilaj pentru toate anotimpurile. Aici, la DOZR, credem ca manipulatorul telescopic este urmatoarea arma secreta pentru indepartarea eficienta a zapezii.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.