ISCIR – RSVTI Oltenita

iscir - rsvti
iscir – rsvti

In calitate de angajator, doriti sa oferiti angajatilor dumneavoastra cel mai sigur si mai sanatos mediu de lucru posibil conform specificatiilor SSM Oltenita. Pentru asta aveti nevoie de echipamente in stare buna de functionare, conforme din punct de vedere ISCIR Oltenita si cu verificarile tehnice periodice realizate la timp de catre un specialist RSVTI Oltenita.

Companiile care nu sunt conforme sunt tinte usoare pentru urmarirea penala neglijenta

Daca nu respectati programele de intretinere recomandate pentru echipamentele dumneavoastra, inspectiile anuale si documentatia corecta de reparatii / service, este posibil sa fiti raspunzator in instanta.

Inspectiile periodice ale elevatorului auto efectuate de un operator autorizat ISCIR Oltenita sunt cerute de standardul national care acopera functionarea, inspectia si intretinerea echipamentului.

Va recomandam sa ne contactati astazi pentru a programa o intalnire cu unul dintre expertii nostri in verificarea elevatoarelor auto, care se va ocupa de toata documentatia neceara ca acesta sa fie conform si sa ofere siguranta angajatilor si clientilor dumneavoastra.

Protejati-va oamenii, proprietatea si pe dumneavoastra profitand de serviciul de inspectie a elevatoarelor auto. Contactati-ne acum pentru o oferta personalizata!

Echipa noastra instruita profesional si autorizata ISCIR Oltenita va poate ajuta cu verificari amanuntite ale echipamentului dumneavoastra

Va vom mentine documentatia actualizata si conforme, astfel incat sa puteti reveni la ceea ce faceti cel mai bine – conducerea unei afaceri de succes. Retineti ca aceste verificari sunt o necesitate absoluta pentru a preveni un caz nefericit de vatamare corporala sau accidente de munca.

In cazul unui astfel de accident de munca, inspectorii ITM Calarasi vor pune cateva intrebari elementare: ce ati stiut despre legea in vigoare? angajatii au fost instruiti pentru a evita asemenea situatii? ati incercat sa rezolvati neregulile si daca da, cum si cand?

Tipuri de elevatoare auto

  1. Elevatoarele auto cu doua coloane

Elevatoarele auto cu doua coloane au fost gasite in cele mai bune ateliere de reparatii auto, reprezentante auto si garaje. Exista o gama larga de capacitati de ridicare si variante de model specializate, inclusiv optiuni simetrice sau asimetrice, lungime extinsa, podea curata, actionare directa hidraulica si multe altele.

2. Elevatoarele auto cu patru coloane

Daca sunteti in cautarea unui lift de depozitare a masinilor care sa functioneze ca un lift de serviciu, un lift cu patru posturi ar putea fi solutia potrivita.

Indiferent daca sunteti un profesionist experimentat al automobilelor sau un pasionat dedicat, elevatoarele auto cu patru coloane pot gazdui cu usurinta orice vehicul pe care trebuie sa il ridicati. Elevatoarele cu patru coloane sunt perfecte pentru parcarea la domiciliu, locurile de parcare si magazinele profesionale.

3. Elevatoarele auto pentru parcare

Cand nu aveti nevoie de un elevator auto de service, dar doriti sa va dublati sau triplati spatiul de parcare, exista lift-uri speciale. Elevatoarele auto de parcare ofera cel mai simplu si mai sigur mod de a va oferi un spatiu mai mare pentru parcarea dumneavoastra.

Cand depozitati masini si camioane pentru perioade mai lungi de timp sau pur si simplu parcati pentru un weekend lung, elevatoarele auto pentru parcare ocupa un spatiu surprinzator de mic. Atat unitatile individuale, cat si stivuitoarele automate una langa alta sunt ideale pentru gestionarea nevoilor dumneavoastra de economisire a spatiului.

4. Elevatoarele auto de tip foarfeca

Pentru a profita la maximum de echipamentele dumneavoastra in cel mai mic spatiu posibil, nu puteti obtine ceva mai bun decat elevatoarele auto de tip foarfeca. Exista pe piata o gama larga de lift-uri auto cu capacitati de pana la 5 tone.

Aceste unitati sunt mai usor de deplasat in magazin decat alte ascensoare auto, ceea ce le face ideale pentru statiile de lucru temporare sau in schimbare frecventa. Acestea ofera acces rapid la rotile autovehiculului. Atunci cand nu sunt utilizate, acestea ajuta la economisirea spatiului si pot fi depozitate cu usurinta.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.