ISCIR – RSVTI Nuci

iscir nuci rsvti nuci
iscir nuci rsvti nuci

Marea Roata de la festivaluri si din parcurile de distractii poate provoca accidente grave daca nu este intretinuta si verificata corespunzator de catre un operator RSVTI Nuci autorizat ISCIR Nuci.

Roata ISCIR Nuci

Dupa ce trei persoane cad in picioare de la roata ISCIR Nuci Ferris in timpul festivalului Port Townsend, unii parinti si zane se pot intreba cum isi pot da seama daca plimbarea de distractie este sigura.

In timp ce expertii de la Departamentul de Stat al Muncii si Industriei din Washington inspecteaza plimbarile de distractie, derulati in jos pentru a finaliza o lista de verificare inainte de a lua plimbarea.

Ce sa stiti despre incidentul rotii ISCIR Nuci Ferris: mama in varsta de 47 de ani, partenerul ei in varsta de 59 de ani si fiul lor de 7 ani se aflau joi seara la roata Ferris din Phoenix pentru festivalul rododendronului. Dupa ce au cazut de la conducere, toata lumea a mers la spital.

Anchetatorii au descoperit pagube la poarta capsulei rotii, dar inca incearca sa stabileasca modul in care a fost deteriorata. Vineri, statul a revocat permisiunea Funtastic de a calatori in Portland. KIRO 7 nu stie daca familia a luat masurile de precautie enumerate mai jos inainte de a conduce.

L&I a impartasit acesti pasi, astfel incat oamenii sa poata decide daca sa mearga sau nu la o plimbare in parcul de distractii, dar departamentul a spus ca nu exista un mod infailibil de a se asigura ca plimbarea este sigura.

Iata la ce ar trebui sa acordati atentie inainte de a incepe o calatorie in roata ISCIR Nuci:

Cautati autocolantul in linia vizuala a statiei operatorului de calatorie. Autocolantul indica faptul ca unitatea a fost verificata si aprobata.

L&I emite un autocolant pentru operatiune dupa ce a primit raportul final de inspectie aprobat de la inspectorul de divertisment si notificarea asigurarii de raspundere civila curenta, care este de 1 milion de dolari.

Cu toate acestea, L&I include o declaratie de declinare a responsabilitatii pe site-ul sau web care scrie: „Dar amintiti-va – verificarile nu garanteaza conducerea in siguranta”. Derulati in jos pentru a citi mai multe.

Care este legea privind inspectiile si verificarile RSVTI Nuci?

Conform legii, toate plimbarile de distractie trebuie verificate cel putin o data pe an pentru siguranta mecanica si electrica.

In plus, sunt necesare inspectii electrice de fiecare data cand este organizata o plimbare de distractie. Aceste cerinte includ ambele plimbari fixe, cum ar fi un roller coaster din lemn la Targul de stat din vestul statului Washington; plimbari portabile care sunt stabilite temporar la targurile si carnavalurile sezoniere; si structuri gonflabile de divertisment atat in ​​locuri publice, cat si private.

Inspectiile anuale de siguranta sunt efectuate de inspectori privati care sunt angajati de operatorul de calatorie sau de compania lor de asigurari.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Nuci.

L&I certifica acesti inspectori dupa ce a trecut un examen de competenta sau un test efectuat de Asociatia Nationala a Ofiterilor de Siguranta in Conducerea Amuzamentului.

Inspectiile asigura ca plimbarile de distractie vor fi fara accidente?

L&I scrie pe site-ul sau web ca, desi inspectiile anuale sunt o garantie, uzura normala sau alte circumstante neprevazute ar putea provoca un accident.

In cele din urma, responsabilitatea pentru mentinerea calatoriilor sigure pe tot parcursul anului revine companiilor care supravegheaza calatoriile.

L&I enumera acest rationament pe site-ul sau web: „Daca siguranta a devenit o problema larg raspandita in randul clientilor si ca urmare a numarului de pasageri a scazut, acestia ar putea da faliment. Este in interesul industriei sa pastreze calatoriile cat mai sigure posibil. ”

Daca apare un accident, L&I va suspenda de obicei permisul de conducere in timp ce inspectorii cauta cauza problemei.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.