ISCIR – RSVTI Navodari

iscir navodari rsvti navodari
iscir navodari rsvti navodari

Macaralele mobile sunt foarte frecvent utilizate la constructia cladirilor si la asamblarea echipamentelor mari insa trebuie verificate obligatoriu de catre un specialist RSVTI Navodari autorizat ISCIR Navodari.

Acestea sunt utilizate intr-o varietate de locatii, cum ar fi santiere de constructii, depozite si porturi, pentru a finaliza in siguranta si eficient orice sarcina de alimentare.

In lumea in continua schimbare a operatiunilor de macarale mobile ISCIR Navodari, este important sa fii la curent cu reglementarile si cele mai bune practici. In acest articol vom analiza modul in care functioneaza macaralele mobile si ce abilitati sunt necesare operatorilor de macarale mobile.

Cum functioneaza macaralele mobile ISCIR Navodari

Operatorii de macarale mobile permit macaralelor mobile sa ridice, sa se miste, sa pozitioneze si sa plaseze materiale si echipamente si sa efectueze verificari pre-operationale.

Acestea sunt utilizate pentru a calcula capacitatea macaralei, a determina greutatea sarcinii, pozitionarea, pozitionarea si stabilizarea macaralei inainte de ridicare. Operatorii de macarale mobile au responsabilitati suplimentare pentru demontarea, mutarea si transportul macaralelor mobile, precum si participarea la procedurile de ridicare.

Macaralele mobile efectueaza, de asemenea, o anumita intretinere si curatare de rutina a echipamentului macaralei, cum ar fi ungerea si curatarea; sunt utilizate in multe sectoare industriale.

Soferii de macarale mobile ISCIR Navodari pot fi angajati de companii, companii de constructii, producatori, companii din sectorul transporturilor, santiere navale, companii de transbordare, aeroporturi, cai ferate si mine.

Tipuri de macarale mobile

Macaralele mobile sunt disponibile in diferite tipuri si dimensiuni, cum ar fi macarale cu macara cu brat, macarale pe senile, macarale pentru camioane, macarale pentru toate terenurile si macarale pentru toate terenurile. Stalpul macaralei poate fi zabrela sau telescopic.

Unele macarale mobile sunt echipate cu echipamente, inclusiv un sofer, o carapace, o coarda de razuit, o minge de demolare, un magnet si un cos de personal; care poate indeplini functii specializate. Acestea pot fi echipate cu accesorii pentru ridicarea sarcinilor grele, accesorii turn si stabilizatoare. Unii se concentreaza pe diferitele functii ale macaralei.

Contactati-ne pentru o oferta rapida SSM-PSI Navodari.

Competentele operatorului de macarale mobile ISCIR Navodari

Un operator de macarale mobile poate lucra ani de zile pe o singura instalatie mare, operand pe un singur tip si dimensiune de macara mobila. Unele macarale mobile solicita fizic sa functioneze unde operatorii interactioneaza cu alti mesteri, contractori si clienti.

Competentele operatorilor de macarale mobile pot fi transferate catre alte echipamente grele. Cu experienta, operatorii de macarale mobile se pot muta in cariere, de exemplu, proprietari de afaceri, supervizori, formatori si coordonatori de locuri de munca.

Avantajele unui operator de macarale mobile sunt enorme si unele dintre ele sunt:

 • Ofera flexibilitate si mobilitate.
 • Ofera configurare rapida.
 • Ofera un nivel mai ridicat de rezistenta.
 • Ofera o solutie rentabila.
 • Instructiuni de siguranta pentru functionarea macaralei mobile

Instructiunile de siguranta pentru operarea unei macarale mobile mici sau mari sunt foarte importante. Iata cateva dintre ele pe care trebuie sa le urmati:

 • Nu ocoliti niciodata computerul macaralei mobile.
 • Fii constient de toate pericolele de deasupra capului tau.
 • Atentie la semnalele manuale ale macaralei mobile.
 • Cititi diagramele de capacitate – Inainte de a intoarce cheia oricarei noi macarale mobile.
 • Telefoane mobile in cabina – cand cheia macaralei din telefonul mobil este oprita.
 • Acordati intotdeauna atentie schimbarii conditiilor la locul de munca.
 • Uneori, intr-o situatie de lucru, operatorul macaralei trebuie sa opreasca, sa evalueze si sa gaseasca un plan de ridicare mai sigur.
 • Este foarte important sa verificati conditiile solului inainte de a monta macaraua.
 • Asigurati-va ca locatia este adecvata pentru intretinerea macaralei mobile si a viitoarelor sarcini suspendate.
 • Verificati intotdeauna cu atentie nivelurile de ulei, gaz si alte lichide inainte de a porni macaraua.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.