ISCIR – RSVTI Motru

iscir motru rsvti motru
iscir motru rsvti motru

Cele mai cunoscute si populate zone pentru toate varstele sunt parcurile mari de distractii. Contactati-ne acum pentru oferta RSVTI Motru – ISCIR Motru.

Roller coastere ISCIR Motru

PortAventura este un parc tematic si o statiune din sudul Barcelonei, in Salou, Tarragona, Spania; pe Costa Dorada. Atrage aproximativ 4 milioane de vizitatori pe an, ceea ce il face cel mai vizitat parc tematic din Spania.

PortAventura Park este, de asemenea, al 6-lea cel mai vizitat parc tematic din Europa. Statiunea include, de asemenea, Costa Caribe Aquatic Park si patru hoteluri. Este cea mai mare statiune din sudul Europei. Are doua aeroporturi la 30 de minute de el, inclusiv Aeroportul Reus. Exista o gara pentru PortAventura, care are conexiuni catre Barcelona si Salou.

Parcul, situat in sudul Barcelonei, are cinci zone tematice bazate pe civilizatii istorice (Mediterrània, Far West, México, China si Polinezia) si o zona tematica bazata pe Sesame Street, care a fost deschisa pentru sezonul 2011 al parcului.

Europa-Park este cel mai mare parc tematic ISCIR Motru din Germania si a doua cea mai populara statiune de parc tematic din Europa, dupa Disneyland Paris. Europa-Park este situat in Rust, in sud-vestul Germaniei, intre Freiburg si Strasbourg, Franta.

Parcul gazduieste douasprezece roller coaster, cel mai vechi fiind Trenul Mine Alpenexpress, unde un coaster motor trece cu viteza printr-o mina de diamante, iar cel mai nou coaster fiind Arthur, un rollercoaster suspendat in interior/exterior si combinatie de plimbare intunecata. Europa-Park are rollercoasters si atractii de foarte mare capacitate, ceea ce inseamna ca parcul poate gazdui pana la cca. 50.000 de invitati pe zi.

Cu peste 46 de milioane de vizitatori de la deschidere, Futuroscope este unul dintre cele mai cunoscute si mai iubite parcuri de agrement din Franta. Si singurul de acest fel din Europa!

Futuroscope este locul ideal pentru a va relaxa, cu 60 de hectare de peisaj rural verde si linistit si 25 de experiente originale pe care nu le veti gasi in alta parte.

Absorbiti atmosfera fantastica, distractiva si de basm Futuroscope, cu peste 25 de experiente originale care va asteapta in teatrele noastre de atractie uimitoare, cum ar fi aventuri uluitoare, senzatii revoltatoare, calatorii uluitoare, spectacolul de seara de basm si atractii fascinante ofera delicii. pentru toate gusturile si varstele: filme in format gigant, atractii pline de senzatii tari, plimbari 3D cu efecte 4D, jocuri, spectacole live, activitati in aer liber si multe altele.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM-PSI.

Parc Astérix este un parc de distractii tematic din Franta, bazat pe povestile lui Asterix (de Albert Uderzo si René Goscinny). Situat la aproximativ 35 km (22 mi) nord de Paris, la 32 km (20 mi) de Disneyland Resort Paris si la 20 km (12 mi) de istoricul Chateau de Chantilly, in Plailly in departamentul Oise, a fost deschis in 1989.

Este cunoscut in special pentru marea sa varietate de roller coaster ISCIR Motru si a inceput sa incorporeze plimbari si teme din culturi istorice precum romanii, grecii antici si acum egiptenii, dar intotdeauna in stilul vizual al povestilor.

Gröna Lund este un parc de distractii din Stockholm, Suedia. Este situat pe malul marii a insulei Djurgården si este relativ mic in comparatie cu alte parcuri de distractie, in principal datorita locatiei sale centrale, care limiteaza expansiunea. Parcul de distractii de 15 acri are peste 30 de atractii si este un loc popular pentru concerte in timpul verii.

Gröna Lund a fost fondata in 1883 de James Schultheiss. Gröna Lund are radacini in anii 1880, ceea ce il face cel mai vechi parc de distractii din Suedia. Detine foarte multe roller coastere ISCIR Motru.

In 1883, un german pe nume Jacob Schultheiss a inchiriat zona pentru a ridica „carusele si alte distractii”, iar pana in 2001, descendentii lui Schultheiss au condus Gröna Lund. Inainte de aparitia parcului de distractii, Gröna Lund era numele unui mic parc.

Locatia parcului este destul de unica, in sensul ca majoritatea cladirilor sunt vechi structuri rezidentiale si comerciale datand din secolul al XIX-lea. Prin urmare, cladirile nu sunt construite pentru parc; in schimb, parcul este construit in jurul cladirilor.

Gardaland este un parc de distractii situat in nord-estul Italiei. Deschis la 19 iulie 1975, include „Gardaland”, „Gardaland Sea-Life” si „Gardaland Hotel”. Este adiacent la Lacul Garda, dar nu se uita din el.

Intregul complex se intinde pe o suprafata de 445.000 m2 (4.789.940 sq ft), in timp ce singurul parc tematic masoara 200.000 m2 (2.152.782 sq ft). In interior exista atractii mecanice si fantana de apa tematica. In fiecare an este vizitat de aproape 3 milioane de oameni.

Gardaland a fost clasat de revista Forbes, pe locul al cincilea in primele zece parcuri de distractie din lume cu cea mai buna cifra de afaceri si este pe locul opt in Europa dupa numarul de vizitatori.

Gradinile Tivoli (sau pur si simplu Tivoli) este un faimos parc de distractii ISCIR Motru si gradina de placere din Copenhaga, Danemarca. Parcul s-a deschis pe 15 august 1843 si este al doilea cel mai vechi parc de distractii din lume, dupa Dyrehavsbakken din Klampenborg din apropiere.

Cu 4,033 milioane de vizitatori, Tivoli este al doilea cel mai popular parc tematic sezonier din lume, cel mai vizitat parc tematic din Scandinavia si al patrulea cel mai vizitat din Europa, doar dupa Disneyland Paris, Europa-Park Rust si Efteling.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.