ISCIR – RSVTI Moreni

iscir moreni rsvti moreni
iscir moreni rsvti moreni

Intretinerea ascensorului cu lift de tip foarfeca se realizeaza obligatoriu de catre un profesionist RSVTI Moreni autorizat ISCIR Moreni. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida si personalizata ISCIR Moreni – RSVTI Moreni.

Intretinerea echipamentelor ISCIR Moreni

Indiferent cat de atent sunteti atunci cand actionati un ascensor de tip foarfeca, este imposibil sa creati un mediu de lucru sigur daca toate echipamentele nu sunt intretinute corespunzator si in mod regulat.

Daca aveti o ridicare foarfeca, asigurati-va ca respectati programul de intretinere recomandat de producator si ca aveti un contract cu un specialist RSVTI Moreni autorizat ISCIR Moreni.

Daca inchiriati un ascensor cu foarfeca, faceti acest lucru cu o firma autorizata si specializata ISCIR Moreni – RSVTI Moreni si asigurati-va ca intrebati despre intretinerea de rutina a echipamentului inainte de a semna contractul de inchiriere.

Intotdeauna testati si inspectati comenzile ridicarii foarfecelor inainte de fiecare utilizare, acordand o atentie deosebita functiei de oprire de urgenta. Desi intreaga unitate trebuie verificata in mod regulat, este deosebit de important sa testati frecvent balustradele si franele pentru a evita defectiunile neasteptate in timpul proiectului.

Stabilizare foarfeca pentru utilizare sigura 

Unul dintre cele mai mari riscuri si cele mai frecvente cauze ale accidentelor evitabile cu ridicarea foarfecelor este stabilizarea slaba. Nerespectarea dispozitivului de ridicare a foarfecelor poate cauza rasturnarea masinii, provocand daune echipamentelor si personalului.

Iata cateva reguli de urmat pentru a impiedica rasturnarea foarfecelor:

  • Lucrati intotdeauna pe suprafete dure si uniforme.
  • In cazul in care proiectul dumneavoastra se afla pe teren accidentat, utilizati un elevator foarfeca conceput special pentru acest mediu.
  • Coborati intotdeauna placa de constructie complet inainte de a muta echipamentul.
  • Lucrarile se realizeaza numai pe vreme buna – majoritatea ascensoarelor foarfece in aer liber sunt aprobate pentru utilizare numai la viteze ale vantului sub 45 km/h.

Pentru a evita prabusirea ascensoarelor de tip foarfeca care duc la accidente grave in si in jurul echipamentului:

  • Verificati intotdeauna functiile sigure ale masinii inainte de utilizare.
  • Nu depasiti niciodata limita de greutate indicata in instructiunile producatorului.
  • Nu folositi niciodata alte echipamente pentru a ridica placa de constructie.

Cum sa pozitionati in siguranta un ascensor de tip foarfeca ISCIR Moreni

Unde si cum este pozitionata ridicarea foarfecelor pentru lucru poate avea un impact mare in prevenirea accidentelor.

Atunci cand elevatoarele cu foarfeca sunt pozitionate necorespunzator, membrii echipajului pot fi expusi riscului de zdrobire sau electrocutare, deci este important ca lucratorii sa fie instruiti pentru a evita pozitionarea accidentelor.

Pentru a evita accidentele, aveti nevoie de angajati instruiti SSM Moreni.

Cand lucrati la proiecte care implica sau sunt amplasate in imediata apropiere a unei surse de alimentare, trebuie mentinuta o distanta suficienta pentru a evita deteriorarea electrica.

Evitati intotdeauna contactul direct cu liniile de alimentare, dar nu uitati ca curentul electric poate fi transmis de un arc electric de la liniile de alimentare la echipament sau la lucrator, chiar daca niciuna dintre ele nu atinge direct sursa de alimentare.

Manualul producatorului listeaza distantele de siguranta care variaza in functie de tensiunea sursei, deci verificati intotdeauna inainte de a incepe proiectul. In cele din urma, daca proiectul dvs. implica lucrul cu o sursa electrica, asigurati-va ca lucratorii dvs. au pregatire electrica.

Cunoasteti-va bine ascensorul de tip foarfeca

Desi exista multe masuri de siguranta care se aplica tuturor ascensoarelor foarfece, singura modalitate de a va asigura ca luati masurile de precautie adecvate pentru a va mentine echipajul in siguranta in jurul ascensorului foarfece este sa va familiarizati pe deplin cu marca si modelul specific, precum si cu tipul de foarfeca pe care o utilizati.

Desi se aplica unele precautii in toate domeniile, fiecare echipament are limite de greutate, specificatii si avertismente de pericol diferite. In manualul producatorului ar trebui sa existe, de asemenea, o legenda care sa ajute la interpretarea semnificatiei diferitelor autocolante de avertizare de pe platforma foarfecelor.

Desigur, cel mai bun mod de a fi absolut in siguranta atunci cand utilizati un ascensor cu foarfeca este sa lucrati cu un profesionist.

Colaborarea cu un specialist RSVTI Moreni va asigura ca utilajele dumneavoastra sunt bine intretinute, verificate in mod regulat si va ofera posibilitatea de a vorbi cu un expert si de a pune intrebari cu privire intretinere, instruire, etc.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.