ISCIR – RSVTI Marghita

iscir marghita rsvti marghita
iscir marghita rsvti marghita

Pe masura ce noptile devin din ce in ce mai intunecate si mai reci, incepem sa ne bazam din ce in ce mai mult pe sistemele noastre de incalzire ISCIR Marghita – RSVTI Marghita.

Nu este o surpriza atunci ca aproape toate incendiile la domiciliu de la echipamentele de incalzire au loc in lunile de iarna (decembrie, ianuarie si februarie).

Echipamente de incalzire ISCIR Marghita si riscuri

Potrivit Asociatiei Nationale pentru Protectia impotriva incendiilor (NFPA), intre 2009 si 2013, „echipamentele de incalzire au fost implicate intr-un numar estimat de 56.000 de incendii raportate la structurile de locuinte din SUA, cu pierderi asociate de 470 de morti civili, 1.490 de raniti civili si 1 miliard de dolari in daune directe materiale. .”

Dar nu trebuie sa va faceti griji doar pentru incendiile de acasa. Pe langa ranirile si decesele cauzate de incendii la domiciliu, sistemele de incalzire pot provoca, de asemenea, scurgeri de gaz, otravire cu monoxid de carbon, scurgeri de apa, socuri electrice si multe altele.

Sistemul dvs. de incalzire ISCIR Marghita si incalzitorul portabil pot provoca un incendiu daca nu sunteti atent. Din fericire, incendiile legate de incalzire pot fi prevenite daca se iau masuri la timp.

Verificari tehnice periodice RSVTI Marghita

Intretinerea profesionala a incalzirii trebuie efectuata in fiecare an de catre un specialist autorizat ISCIR Marghita.

In plus, este important sa pastrati orice substanta inflamabila departe de toate echipamentele de incalzire, care includ sobe electrice, lumanari, lampi, kerosen, benzina, generatoare, benzina, gratare, cuptoare si incalzitoare portabile. Ar trebui sa existe intotdeauna un spatiu liber de minim 3 picioare in jurul tuturor echipamentelor de incalzire.

  • Testati alarmele de fum si detectoarele de monoxid de carbon la fiecare 30 de zile. Inlocuiti toti detectoarele de fum si CO cel putin la fiecare 10 ani sau conform instructiunilor producatorului. Cele mai bune sunt detectoarele de fum si CO interconectate, cablate. Utilizati ambele tipuri de alarme de fum (ionizare si fotoelectrice) sau alarme de fum „combinate”.
  • Verificati semineul si cosul de fum o data pe an. Utilizati un ecran de plasa sau un capac de sticla pentru incendii. Asteptati pana cand cenusa se raceste inainte de a o indeparta.
  • Aruncati-l intr-un recipient metalic si puneti recipientul afara, departe de casa si garaj.
  • Nu lasati niciodata lumanari sau incalzitoare nesupravegheate. Opriti incalzitoarele inainte de a merge la culcare. Conectati intotdeauna incalzitoarele direct la o priza, niciodata un prelungitor. Inspectati toate dispozitivele electrice pentru deteriorari inainte de utilizare. Asigurati-va ca dispozitivele electrice au fost testate de un laborator de testare independent.
  • Gazul natural este inca cel mai comun combustibil pentru incalzire in Statele Unite. Un cuptor alimentat cu gaz care nu este intretinut poate cauza probleme de eficienta si siguranta. Retineti ca gazul se poate scurge din alte locuri in afara de cuptorul cu gaz, cum ar fi cuptorul. Cand scurgerile de gaz sunt ignorate, poate duce cu usurinta la o explozie sau incendiu. Chiar si simpla apasare a unui intrerupator de lumina poate provoca aprindere. Din nou, daca simtiti miros de gaz, parasiti imediat casa si nu utilizati niciun echipament electric. Sunati la compania de gaze sau la 911 cand va aflati la o distanta sigura.
  • Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM-PSI Marghita.
  • Pe langa scurgerile din conductele de gaz, pot aparea probleme si atunci cand nu exista suficient aer pentru arderea in siguranta. Asigurati-va ca aveti un profesionist care ar trebui sa verifice sistemul inainte de a incepe sa utilizati cuptorul sau orice alt sistem de incalzire. Cuptorul trebuie sa aiba o cantitate adecvata de spatiu si aer. Si nu uitati sa verificati si sa schimbati in mod regulat filtrele cuptorului.
  • Gazele naturale si monoxidul de carbon sunt gaze nocive care pot cauza probleme grave de sanatate utilizatorului. Fiti constienti de mirosurile scurgerilor de gaz si verificati-va detectoarele de monoxid de carbon la fiecare 30 de zile pentru a va asigura ca functioneaza corect. Sistemele de incalzire sunt o parte importanta a vietii noastre in lunile de toamna si iarna, cand vremea poate fi imprevizibila. Ar fi greu sa-ti imaginezi viata fara ei. Intretinerea sistemului de incalzire este importanta pentru a-l mentine in functiune si in stare buna pe tot parcursul lunilor de iarna.

Inslatarea si utilizarea necorespunzatoare a sistemelor de incalzire

Instalarea si utilizarea necorespunzatoare a sistemelor de incalzire pot cauza diverse probleme utilizatorului. Cheia este detectarea precoce a defectiunilor. In cazul unui accident, utilizatorul trebuie sa ceara ajutor. Cu o intretinere si ingrijire adecvata pot fi prevenite problemele. Inspectarea sistemului de incalzire de catre personal instruit poate preveni orice accidente.

Tehnicianul dumneavoastra se va asigura ca sistemul dumneavoastra de incalzire si conducte este sigur si eficient. Toamna este cel mai bun moment pentru a programa intretinerea cuptorului si a incalzirii.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.