ISCIR – RSVTI Macin

iscir macin rsvti macin
iscir macin rsvti macin

Lifturile rezidentiale ISCIR Macin – RSVTI Macin sunt destinate resedintelor unifamiliale. Daca liftul serveste mai multe apartamente sau este instalat intr-un alt tip de cladire acesta trebuie sa fie un lift comercial.

Tipuri de ascensoare: comerciale si rezidentiale ISCIR Macin

In majoritatea cazurilor, daca utilizati un lift ISCIR Macin, acesta se afla intr-un spatiu public. Poate fi un aeroport, un stadion, o cladire de birouri sau o cladire de apartamente. In aceste camere erau folosite lifturi comerciale.

Dar exista si ascensoare rezidentiale ISCIR Macin cu care este posibil sa aveti experienta. Elevatoarele rezidentiale sunt ascensoare instalate in case. Fie ca aveti un ascensor rezidential acasa sau vizitati casa cuiva si folositi ascensorul acasa, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre acest tip de ascensor.

In unele privinte, acestea difera de lifturile comerciale. Accidentele si ranile pot, prin urmare, sa difere intre un lift comercial si un lift rezidential. Puteti afla mai multe despre aceste diferente pe aceasta pagina.

Asemanari si diferente

Ascensoarele rezidentiale si comerciale au acelasi scop de baza – de a transporta oameni sau lucruri de la un nivel al unei cladiri la altul. In timp ce lifturile comerciale sunt mai populare, multe tipuri de ascensoare comerciale sunt disponibile pentru uz rezidential.

Elevatoarele rezidentiale ISCIR Macin sunt in general disponibile in aceleasi tipuri si au aceleasi functii ca si lifturile comerciale. De exemplu, ambele tipuri de cricuri sunt disponibile in tamburi hidraulice, de actionare, infasurate si multe altele.

Cu toate acestea, lifturile rezidentiale nu au aceleasi cerinte de greutate si dimensiune ca si lifturile comerciale. De exemplu, toate lifturile comerciale trebuie sa respecte Legea americanilor cu dizabilitati, precum si Codul ANSI A17.1 pentru ascensoare.

Aceste reglementari stabilesc cerintele minime de greutate si dimensiune pentru lifturile comerciale, in functie de numarul de etaje deservite.

De exemplu, lifturile din hoteluri, spitale si cladiri de birouri trebuie sa poata transporta 3.500 GBP si trebuie sa aiba cel putin 6’8 „latime si 5’5” adancime. Lifturile de service trebuie sa poata ridica 4.500 de lire sterline si trebuie sa aiba o latime de 6’8 „si o adancime de 4’3”.

Cerintele de greutate si inaltime se aplica tuturor ascensoarelor comerciale. Lifturile rezidentiale nu au aceste cerinte si reglementari. De obicei sunt mult mai mici decat lifturile comerciale si au o greutate mai mica.

Intretinere si riscuri

Lifturile rezidentiale sunt de obicei proprietate privata. Daca aveti unul acasa, este treaba dvs. sa va asigurati ca functioneaza corect si este utilizat corect. Daca vizitati un prieten care are lift acasa, este responsabilitatea lui sa tina pasul cu ei. Deci, daca va raniti intr-un lift rezidential, luati in considerare cine detine cladirea si, in consecinta, liftul.

Daca detineti ascensorul si dvs. sau altcineva sunteti raniti, s-ar putea sa va fie de vina. Pentru a va proteja de un proces, puteti contacta biroul meu. Daca, pe de alta parte, sunteti ranit in liftul privat al altcuiva, va rugam sa contactati biroul nostru.

Intelegem ca aceasta poate fi o situatie dificila, deoarece probabil ca stiti persoana care detine liftul. Dar daca ati fost ranit, tot aveti nevoie de despagubiri pentru ranile dvs. Va vom ajuta sa obtineti compensatia pe care o meritati. Suntem bucurosi sa va ajutam in orice situatie in care va aflati.

In majoritatea cazurilor, veti observa o mare diferenta in ceea ce costa un lift comercial comparativ cu un lift de acasa. Ascensoarele comerciale tind sa fie mai scumpe datorita designului si componentelor pe care le contin.

De exemplu, instalarea unui lift comercial va necesita construirea unei sali de masini si mai mult timp pentru pregatirea liftului. Acest lucru nu se aplica ascensoarelor rezidentiale in care camera masinilor nu este necesara pentru functionarea sa hidraulica.

In plus fata de economisirea spatiului, face ascensoare domestice mai ieftine de instalat si, prin urmare, mai ieftine de cumparat. Deoarece este nevoie de mai mult material pentru a produce si un elevator comercial, acestea vor costa in mod evident mai mult.

Marimea ascensoarelor ISCIR Macin

Un alt lucru pe care il veti observa imediat este cat de multe macarale comerciale mai mari sunt comparate cu cele domestice. Acest lucru este foarte sensibil, deoarece lifturile pentru locuinte sunt proiectate pentru a transporta mai putini oameni si pentru a se potrivi cu usurinta in mediul acasa. Daca ar fi prea mare, ar fi mai mult o piedica decat un ajutor. Nu este cazul ascensoarelor comerciale, care au mai mult spatiu pentru a gazdui si trebuie sa transporte mai multe persoane in acelasi timp. Aceste cerinte inseamna ca macaralele comerciale trebuie sa aiba o capacitate de incarcare si dimensiuni mult mai mari.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.