ISCIR – RSVTI Lupeni

iscir lupeni rsvti lupeni
iscir lupeni rsvti lupeni

Stivuitoarele sunt destinate in primul rand materialelor de ridicat, nu persoanelor. Cu toate acestea, pot fi utilizate cu platforme de lucru pentru a permite lucrul la inaltime. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Lupeni – RSVTI Lupeni.

Nacele pentru stivuitoare ISCIR Lupeni

Proiectarea si utilizarea acestora sunt supuse unor reguli detaliate si specifice. Termenul „platforma” poate fi inselator. Se refera la echipamente ISCIR Lupeni care permit utilizarea unui camion cu furca pentru a ridica una sau mai multe persoane intr-o pozitie de lucru, astfel incat o sarcina esentiala urgenta sa poata fi indeplinita in relativa siguranta.

Legea interzice utilizarea de paleti, sarituri sau scuturi – sau orice dispozitiv improvizat – ca platforme pentru ridicarea oamenilor.

In anumite circumstante exceptionale, poate fi utilizata o platforma special conceputa ISCIR Lupeni. Acesta va fi un articol special conceput de la un producator de accesorii specializate.

Va avea intotdeauna parti laterale pentru a contine lucratorul in siguranta si trebuie sa fie prevazut cu o serie de alte dispozitive de siguranta specificate de lege. Cu toate acestea, chiar si cele mai sigure platforme special concepute nu pot fi utilizate legal pentru sarcini de rutina, inclusiv:

  • Vopsit
  • Curatare
  • intretinere

O platforma de lucru poate fi utilizata pentru sarcini ocazionale de urgenta „one off”, cum ar fi:

  • Verificarea deteriorarii la inaltime
  • Schimbarea corpurilor de iluminat, cum ar fi becurile suflate
  • Curatarea jgheaburilor blocate

Exista o varietate de echipamente ISCIR Lupeni disponibile pentru lucrul la inaltime, inclusiv schele, schele turn, platforme mobile de lucru elevatoare (MEWP), scari, platforme si scari portabile. Selectarea si utilizarea unui produs adecvat si metoda adecvata de acces va depinde de natura sarcinii de indeplinit, frecventa aparitiei, durata lucrarii si disponibilitatea echipamentului ISCIR Lupeni.

Contactati-ne pentru mai multe informatii SSM-PSI

In multe locuri de munca, oamenii au nevoie de acces temporar pentru a lucra la inaltime,
in special pentru activitati de intretinere. Lucrul la inaltime este o activitate cu risc ridicat de pericol si planificarea, selectia si utilizarea unui mijloc sigur de acces impreuna cu zona de lucru sunt niste aspecte foarte importante de luat in calcul.

Aceste instructiuni ii ajuta pe utilizatori si furnizori sa isi indeplineasca obligatiile legale oferind sfaturi cu privire la identificarea platformei de lucru adecvate si a stivuitorului, modul in care pot fi utilizate in siguranta impreuna si proiectarea necesara a caracteristicilor pentru platformele de lucru pentru utilizarea lor in conditii de siguranta.

In primul rand, stivuitoarele sunt destinate ridicarii materialelor si nu a persoanelor.
Cu toate acestea, ele pot fi utilizate cu platforme de lucru pentru a permite oamenilor sa lucreze la inaltime.

Este general acceptat faptul ca, impreuna cu un stivuitor, o platforma de lucru integrata poate oferi un nivel de siguranta mai ridicat decat un tip neintegrat. Cu toate acestea, o functionare neintegrata a platformei poate fi utilizata atunci cand ofera un mijloc de acces mai sigur decat, de exemplu, scari sau platforme improvizate sau o scara care altfel ar fi folosita si este imposibil de utilizat de o platforma de lucru integrata.

Greutatea platformei ISCIR Lupeni impreuna cu incarcatura sa de oameni, unelte, materiale
etc nu trebuie sa depaseasca jumatate din capacitatea reala a camionului (adica reala)
capacitatea de manipulare a materialelor) cu care este destinat sa fie utilizat la valoarea nominala, distanta centrala a incarcaturii, inaltimea maxima de ridicare si capacitatea maxima de actionare in cazul manipulatoarelor telescopice si a camioanelor de manipulare.

Capacitatea reala este capacitatea camionului atunci cand este echipat cu orice echipament specificat, cum ar fi schimbarea laterala si, atunci cand se efectueaza lucrari de intretinere, orice articole sau piese plasate in platforma se adauga la greutatea totala pe aceasta.

Pentru camioane cu culoar foarte ingust cu pozitie ridicata de operator si mecanism secundar de ridicare a sarcinii, inaltimea maxima de ridicare trebuie sa fie inaltimea maxima de ridicare a camionului cu catargul auxiliar complet ridicat

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.