ISCIR – RSVTI Lipova

iscir llipova rsvti lipova
iscir llipova rsvti lipova

Una dintre cele mai populare piese de echipamente utilizate in Marea Britanie este transpaleta simpla ISCIR Lipova. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Lipova.

Acestea sunt adesea denumite camioane cu pompa, camioane de ridicat, camioane pentru camioane si probabil o multitudine de alte nume, dar in esenta toate fac aceeasi treaba in ridicarea paletilor pentru usurinta miscarii si transportului.

Transpaletul simplu ISCIR Lipova

Transpaletele sunt utilizate in aproape orice tip de industrie din tara si practic in orice locatie in care sunt depozitati sau mutati paletii. Sunt relativ ieftine de cumparat si intretinut, plus ca pot deveni o componenta vitala pentru o buna gestionare a paletului. Una peste alta, un echipament foarte simplu de utilizat, fie actionat manual, fie printr-o comanda electrica foarte usor de utilizat a bateriei.

Instruirea personalului pentru utilizarea transpaletelor

Toate aceste tipuri de transpalete sunt destul de usor de utilizat, dar personalul ar trebui sa fie instruit sa inteleaga cum functioneaza masina si cum poate fi utilizata in siguranta in toate situatiile. Utilizarea neglijenta poate provoca cu usurinta accidente, raniri sau deteriorari ale marfurilor.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida Instruire SSM-PSI.

Utilizarea transpaletelor deosebit de electrice necesita un anumit grad de pricepere

Modelele manuale sunt in mod evident mai usor de deplasat in jurul locului de functionare, dar operatorul trebuie sa-si aminteasca ca este nevoie de mai mult timp pentru a opri complet versiunea manuala, in timp ce transpaleta electrica se poate indeparta destul de repede de un punct si poate fi oprit brusc.

Companiile care intentioneaza sa ridice si sa mute paleti ISICIR Lipova ar trebui sa se refere intotdeauna la bune practici de ghidare si sa isi familiarizeze personalul cu reglementarile de manipulare manuala.

Acest lucru este nepretuit in promovarea bunelor practici de lucru si va ajuta personalul sa inteleaga de ce un astfel de echipament este furnizat la locul de munca.

Daca lucrati in industria constructiilor, veti fi constienti de cantitatea de ridicare grea necesara lucrarii. Manipularea manuala ISCIR Lipova provoaca peste o treime din toate accidentarile la locul de munca. Aceste leziuni includ tulburari musculo-scheletice, cum ar fi leziuni la nivelul articulatiilor, picioarelor si bratelor, si leziuni repetate de tensiune de diferite tipuri.

Exista un risc de vatamare corporala daca activitatile de ridicare, coborare si transport nu sunt efectuate corect si de aceea transpaletele au o importanta atat de importanta in industria constructiilor. Sunt potrivite pentru ridicarea si miscarea obiectelor grele si pentru stivuirea cutiilor sau paletilor.

Responsabilitatile angajatorilor

Angajatorul dvs. ar trebui sa va ofere transpaletul ISCIR Lipova sau stivuitorul corect pentru sarcina in cauza si instructiuni despre cum sa il utilizati in siguranta si eficient. Daca sunteti angajator, este important ca personalul dvs. sa aiba un transpalet de inalta calitate cu care sa lucreze.

Acestea pot fi achizitionate de la o varietate de comercianti cu amanuntul, inclusiv echipamente de manipulare online. Toate echipamentele trebuie sa respecte standardele UE de siguranta si calitate.

Verificari vizuale si verificari ISCIR Lipova

Inainte de a folosi un transpalet sau un stivuitor, este important sa efectuati o verificare vizuala pentru a va asigura ca echipamentul este in stare optima de lucru. Acordati o atentie deosebita rotilor, furcilor, manerului, franelor si comenzilor de ridicare si parghie.

Daca folositi un camion deteriorat sau defect, este posibil sa va provocati daune, altui angajat sau unui membru al publicului. Doar persoanele autorizate si calificate ar trebui sa aiba permisiunea de a efectua reparatiile unui transpalet.

Functionare corecta

Transpaletele manuale ISCIR Lipova ar trebui sa fie operate numai din pozitia de desemnare. Daca nu sunteti sigur de ce este aceasta, trebuie sa contactati angajatorul si sa solicitati instruirea relevanta.

Este foarte periculos sa transportati pasageri pe un transpalet sau sa va asezati orice parte a corpului sub furci, sarcina sau in mecanismul de ridicare. Incarcaturile pe care intentionati sa le transportati nu trebuie sa fie instabile sau stivuite liber.

Este necesara o atentie deosebita atunci cand manipulati sarcini lungi, mari sau largi si este esential sa verificati placa de capacitate inainte de a incerca sa transportati ceva.

Supraincarcarea camionului poate cauza disfunctionalitati, cum ar fi pierderea sarcinii, bascularea camionului sau lovirea unui spectator. Sarcina ar trebui sa fie distribuita uniform, cu cea mai grea situatie la jumatatea distantei dintre furci. Amintiti-va ca furcile ar trebui sa fie la cea mai mica inaltime atunci cand vehiculul nu este utilizat, pentru a preveni ranirea accidentala a altora.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.