ISCIR – RSVTI Hunedoara

iscir hunedoara rsvti hunedoara
iscir hunedoara rsvti hunedoara

Transpaletele electrice sunt instrumente excelente pentru rulaje de mijloc, descarcarea livrarilor si stocarea produselor in setarile de vanzare cu amanuntul. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Hunedoara – RSVTI Hunedoara.

Transpaletele electrice ISCIR Hunedoara

Acestea ocupa un rol important alaturi de stivuitoare ISCIR Hunedoara si alte echipamente industriale alimentate. Desi pot parea masini mai putin puternice in comparatie cu stivuitoarele mari, walkies-urile pot deplasa rapid si usor sarcini care cantaresc mii de kilograme.

La fel ca toate echipamentele, acestea trebuie sa fie manipulate cu atentie si eficient de catre operatori instruiti si certificati. In timp ce acest articol nu va inlocui instruirea condusa de experti, il puteti folosi ca sursa pentru memento-uri si informatii utile pentru functionarea in siguranta a mufelor electrice pentru paleti.

Antrenamentul cu palete electrice: sfaturi si cele mai bune practici

Chiar daca ati finalizat anterior instruirea cu privire la aceasta clasa de produse, faceti-va timp pentru a va familiariza cu caracteristicile si designul sau unic.

Caracteristicile echipamentelor pot varia foarte mult de la producator la producator si presupunand ca toate caracteristicile sunt aceleasi poate fi foarte periculos. Daca aveti intrebari, aduceti-le la supervizor si asigurati-va ca cititi manualul de utilizare.

Ce sa faceti:

  • Cunoasteti capacitatea inainte de a opera
  • Familiarizati-va cu caracteristicile de siguranta, cum ar fi un buton de inversare a directiei „buric”
  • Mentineti viteza redusa si fiti gata sa va opriti. Opriti-va intotdeauna complet inainte de a schimba directiile
  • Cand trageti incarcaturi, mergeti in fata walkie-ului si partial in lateral, tragandu-l in spatele vostru
  • Cu exceptia cazului in care aveti o sarcina pe doua niveluri si un spatar de sarcina, ar trebui sa calatoriti cu sarcina in jos cand urcati sau coborati pante

Ce sa evitati:

  • Fara pasageri
  • Fara miscari bruste – acest lucru poate cauza sarcini deversate
  • Fara sprinten
  • Fara impingere sau remorcare de sarcini suplimentare

Pregatirea pentru antrenamentul cu palete electrice: Rider Walkies

Unele varietati de cricuri pentru paleti electrici ISCIR Hunedoara au o platforma disponibila pentru ca operatorii sa poata circula in timpul alergarilor mai lungi in jurul facilitatilor.

Acesti calareti controlati la capat au uneori furci mai lungi si pot fi controlati atat pe platforma, cat si in afara acesteia. Cand calariti, tineti bara de control intr-o mana si sina de prindere cu cealalta, cu fata indreptata spre mijlocul masinii. Cand mergeti cu masina, veti ramane in continuare in lateral si o veti trage in spatele vostru.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Hunedoara.

Amintiti-va: instruirea si certificarea operatorilor ISCIR Hunedoarasunt specifice clasei si aplicatiilor. Daca utilizati produse familiare intr-o noua locatie sau aplicatie de lucru, trebuie sa finalizati instruirea pentru acele utilizari specifice.

Fiecare loc de munca unic poate avea propriile reguli si politici pentru o operare sigura. Asigurati-va ca le cunoasteti inainte de a utiliza echipamente familiare in acele locatii.

Exista multe modele de cricuri pentru paleti electrice ISCIR Hunedoara disponibile astazi pe piata. In afara de modelul standard, administratorii de depozite au la dispozitie si mufe semi-electrice, care, dupa cum probabil puteti ghici, sunt un amestec de elemente cu actionare manuala si electrica.

Transpaletele electrice ISCIR Hunedoara cu foarfeca sunt folosite pentru a ridica obiecte grele pe bancile de lucru si nu sunt cricurile dvs. tipice pentru palete. Unele mufe electrice pot fi adesea directionate intr-un mod similar cu mufa manuala, in timp ce alte modele permit utilizatorului sa fie pozitionat pe o platforma in timp ce unitatea este in miscare.

De aici, sa analizam avantajele pe care le are un model electric fata de orice alt model.

Siguranta sporita

Nu este un secret faptul ca incercarea de a transporta materiale grele cu mainile goale poate fi incredibil de periculoasa, deoarece pot aparea tot felul de rani grave. Oricine si-a ranit mainile sau spatele in trecut prin ridicarea unei sarcini supradimensionate va putea aprecia pericolele implicate de acel tip de activitate. Chiar daca este posibil sa o purtati cu mana, pur si simplu nu este o idee buna. Un cric electric pentru paleti poate muta articole voluminoase fara riscuri pentru sanatatea angajatilor.

Transport mai rapid

Dupa cum am mentionat deja, deplasarea manuala a obiectelor grele este o activitate periculoasa, dar si consumatoare de timp. Cricurile electrice pentru paleti elimina majoritatea sarcinii de lucru de la utilizator la masina. Sa fim sinceri, o masina se va putea misca mult mai repede decat ar putea vreodata un om. Ca urmare, paletii sunt capabili sa ajunga la locul potrivit cat mai repede posibil, ceea ce creste productivitatea cu o marja uriasa.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.