ISCIR – RSVTI Glina

iscir glina rsvti glina
iscir glina rsvti glina

Inspectiile tehnice periodice si reparatiile centralei termice de apartament ISCIR Glina – RSVTI Glina sunt activitati obligatorii, indiferent de tipul de combustibil utilizat sau de modelul dispozitivului.

Acestea pot fi efectuate numai de catre companii si personal autorizat al ANRE si ISCIR Glina, deoarece includ o serie de teste si teste care, daca nu sunt efectuate corect, ar putea avea consecinte grave.

Care sunt costurile pentru verificarea si repararea centralei termice de apartament ISCIR Glina

Verificarea tehnica si inspectia centralei de cogenerare se efectueaza numai pe baza unui contract de servicii sau a unei anexe la contractul incheiat cu furnizorul de gaz, caz in care plata se poate face in 1-3 transe, pe factura de gaz pentru care slujba a fost efectuata.

Costurile acestor operatiuni variaza in functie de mai multi factori, inclusiv tipul de instalatie pe care il aveti, zona in care va aflati sau testarea suplimentara necesara dupa verificare sau renovare initiala.

De exemplu, pentru o centrala electrica de 24-32 kW, pretul de verificare de baza realizata de catre un operator RSVTI (responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor) poate incepe de la 100 de lei si poate ajunge la 350 de lei daca include si verificarea centralei de gaze sau chimice. spalat.

Pentru centralele termice de apartament ISCIR Glina cu o capacitate mai mare de 32 kW, se adauga 5-6 / kW. Verificarea unei fabrici care utilizeaza combustibili gazosi poate costa peste 300 de lei.

In schimb, pentru repararea si reinnoirea unei centrale electrice de 24-32 kW, costurile sunt putin mai mari si incep de la 190 de lei si pot ajunge la 280 de lei daca implica o revizie tehnica a instalatiei de gaz.

Pentru centralele electrice de peste 32 kW, repararea poate costa 350 de lei sau pentru centralele electrice de peste 60 kW, pretul poate creste pana la 500 de lei.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Glina.

Sistemul de incalzire si componentele sale

Sistemul de incalzire, care este atat central, cat si aparate precum radiatoare si conducte, functioneaza in jur de 1.300-1400 de ore pe an, producand apa calda si caldura. Acest lucru poate duce la uzura componentelor cazanului, defectiuni datorate depunerilor de calcar in schimbatoarele de caldura sau rugina pe suprafata arzatorului.

Depozitele de calcar au, de asemenea, un efect: cresc temperatura gazelor de esapament, ceea ce duce la consumuri mai mari si, indirect, la costuri mai mari. Prin urmare, inspectiile tehnice si reparatiile periodice va vor aduce o serie de avantaje, cum ar fi:

  • evitarea accidentelor / exploziei – atat verificarea, cat si renovarea joaca un rol major in
  • asigurarea unui mediu sigur pentru dvs. si vecinii vostri; daca nu autorizati din nou utilizarea echipamentului la fiecare doi ani, ISCIR Glina va va interzice utilizarea acestuia;
  • durata de viata extinsa – o instalatie de cogenerare bine intretinuta va functiona mult timp si nu va fi necesar sa inlocuiti unele componente sau chiar intregul dispozitiv pentru o lunga perioada de timp;
  • mentinerea unor performante bune – murdaria sau depunerile de solzi pot reduce eficienta instalatiei cu 15-20%, ceea ce inseamna ca nu mai functioneaza la parametri optimi; atunci un inginer VTP poate, printr-o simpla verificare, sa avertizeze ca performanta incepe sa scada; daca scade sub 85%, nu va va mai da „admitere”; in acelasi timp, exista o diferenta semnificativa de randament intre 92% si 85% la factura de gaz.

Amintiti-va ca este important sa intretineti si sa utilizati centrala termica de apartament in conformitate cu manualul de instructiuni de folosire si cu reglementarile legale impuse de catre ISCIR Glina atat pentru a-i prelungi durata de viata a echipamentului, cat si pentru a asigura o functionare sigura pentru dvs. si vecinii dvs.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.