ISCIR Giurgiu RSVTI Giurgiu

iscir - rsvti
iscir – rsvti

Pentru o oferta rapida ISCIR Giurgiu / verificari RSVTI Giurgiu completati formularul de mai jos.

Desi sistemul de securitate ar trebui sa inceapa de la intrarea in cladire, lifturile ar trebui sa fie luate si ele in considerare in sistemul de securitate al cladirii. In plus, fata de echipamentele care asigura functionarea sigura si fiabila a ascensoarelor, lifturile pot fi integrate si cu alte sisteme de siguranta si urgenta ale cladirilor, precum sisteme de supraveghere video, sisteme de control al accesului, sisteme de comunicatii, extinctoare si sisteme de alimentare de urgenta. De asemenea aceste ascensoare comerciale, industriale sau rezidentiale au nevoie de autorizare ISCIR Giurgiu si verificari periodice realizate de catre o companie autorizata ISCIR Giurgiu sau operator RSVTI Giurgiu.

Tipuri de ascensoare

 • pentru transport persoane;
 • pentru transport marfuri voluminoase;
 • pentru transportul pacientilor din spital, cu ajutorul unui liftier;
 • pentru transport materiale si / sau echipamente mai mici;
 • pentru uz industrial (industrii periculoase, medii explozive si inflamabile);
 • ascensoare electrice cu motor electric de tractiune;
 • ascensoare hidraulice care sunt asemanatoare celor electrice cu mentiunea ca au o capacitate mai mare de ridicare si coboara lin folosind energia autonoma de avarie;
 • ascensoare pneumatice care sunt aduse in functiune de presiunea aerului fara blocuri, cabluri sau pistoane (se instaleaza usor si au un design compact);

Sisteme de monitorizare a ascensoarelor ISCIR Giurgiu

Sistemele de monitorizare sunt de obicei utilizate pentru a asigura confort siguranta. Aceste sisteme pot fi la fel de simple ca un geam montat in interiorul cabinei, permitand pasagerilor sa priveasca in interior inainte de a intra. De asemenea pot fi la fel de complexe ca un interfon cu doua cai si un sistem de supraveghere video. Majoritatea sistemelor actuale folosesc ecrane cu circuit inchis pentru supravegherea vizuala si auditiva.

Sistemele de control al accesului permit controlul automat al functionarii ascensoarelor de la etajul principal al cladirii la etajele superioare prin limitarea numarului de pasageri, etaje si ore. In timpul orelor desemnate, numai persoanele autorizate pot folosi astfel de ascensoare pentru a ajunge la etajele desemnate.

Sistemul de control al accesului in ascensoare ISCIR Giurgiu

Un sistem comun de control al accesului foloseste carduri codate magnetic. Fiecare persoana autorizata primeste un card care trebuie introdus in cititorul de pe panoul de comanda al ascensorului pentru a fi utilizat pe anumite etaje in perioadele de acces restrictionat. Cardul este codat pentru a accesa doar un anumit etaj sau anumite etaje. Cititoarele de carduri din lift au senzori magnetici care permit automat ascensorului sa functioneze conform codificarii de pe card. Consola principala dintr-o cladire de birouri sau alt loc sigur va permite sa porniti si sa opriti sistemul si sa restrictionati accesul la etajele selectate manual sau cu ceas.

Daca un pasager incearca sa ajunga la etajul restrictionat fara cardul corespunzator, butoanele nu vor functiona si liftul va ramane stationar. In majoritatea cladirilor, butonul de la primul etaj nu este codat; conform legii, acest etaj trebuie sa fie accesibil tuturor.

Reguli de urmat

 • Aveti grija la urcarea in lift, s-ar putea ca acesta sa nu fie la acelasi nivel cu podeaua;
 • Tineti hainele si bagajele departe de usi pentru a nu se prinde;
 • Nu incercati sa opriti inchiderea liftului prin pozitionarea mainii intre usi, intotdeauna tineti apasat pe buton de deschidere;
 • Nu fortati usile cu mainile;

In cazul unui pericol

 • Daca liftul s-a blocat intre etaje, nu va panicati, exista aer suficient pentru a respira;
 • Folositi butonul de ALARMA sau AJUTOR, interfon sau telefon pentru a chema ajutoare;
 • Asteptati ajutoarele si nu incercati sa iesiti singur din lift;
 • In cazul unei pane de curent, exista iluminat de urgenta;

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.