ISCIR – RSVTI Dragasani

iscir dragasani rsvti dragasani
iscir dragasani rsvti dragasani

Exista multe industrii care depind de capacitatea de a muta eficient produsele si materialele din stoc pentru transport, depozitare si alte scopuri si se folosesc de anumite echipamente precum stivuitorul ISCIR Dragasani – RSVTI Dragasani.

Orice ineficienta sau intrerupere in circulatia materialelor poate reduce productivitatea companiei si poate afecta rezultatul final al acesteia.

Stivuitoarele ISCIR Dragasani

Acest lucru face ca este extrem de important nu numai sa existe un sistem bun pentru a manipula eficient materialele, ci si sa ai echipamente de inalta calitate si fiabile pentru a face treaba. Una dintre cele mai importante echipamente folosite pentru a muta materiale intr-o varietate de locatii, de la fabrici si depozite pana la magazine de vanzare cu amanuntul, este un stivuitor.

Stivuitoarele sunt folosite pentru a muta materiale in multe industrii si sunt esentiale pentru operatiunile de afaceri importante. Companiile mai mari au flote intregi de stivuitoare pe care se bazeaza zilnic pentru a asigura o eficienta maxima in manipularea materialelor.

Stivuitoarele ISCIR Dragasani sunt piese complexe de echipamente care sunt alcatuite din multe componente, iar componentele stivuitoarelor in sine sunt alcatuite din piese precum rulmenti, lanturi si roti dintate.

Mechanical Power ajuta la eliminarea problemelor globale de aprovizionare, deoarece ajutam la livrarea de produse industriale, cum ar fi stivuitoare, OEM-urilor din Midwest.

Ne aprovizionam cu o varietate de piese si componente pentru stivuitoare prin serviciile noastre de aprovizionare pentru manipularea materialelor, inclusiv angrenaje si angrenaje, rulmenti, scripete, lanturi si piese de ansamblu ambreiaj, pentru a va ajuta sa va mentineti flota de stivuitoare sa functioneze fara probleme si eficient.

Este foarte important ca operatorii de stivuitoare, supraveghetorii si chiar proprietarii de afaceri sa cunoasca diferitele componente si parti ale unui stivuitor. Acest ghid explica diferitele componente ale unui stivuitor, inclusiv fiecare si modul in care functioneaza.

Cadru stivuitor ISCIR Dragasani

Cadrul stivuitorului seamana cu sasiul unei masini, este un cadru metalic de care sunt atasate multe dintre componentele majore ale stivuitorului, inclusiv roti si osii, motor, catarg, contragreutate si protectie deasupra capului. La unele stivuitoare, rezervoarele pentru combustibil sau fluide hidraulice sunt incorporate in cadrul camionului.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM-PSI.

Contragreutate

Contragreutatea este o greutate pe spatele stivuitorului care este instalata in cadrul stivuitorului. Scopul sau este de a echilibra greutatea incarcaturii care este ridicata sau transportata de stivuitor pentru a o mentine stabila si a preveni rasturnarea acesteia.

Contragreutatea este proiectata doar pentru a contrabalansa capacitatea maxima de incarcare prevazuta. Este important ca operatorii de stivuitoare ISCIR Dragasani sa cunoasca capacitatea maxima de incarcare pentru a preveni accidentele grave.

Cabina operatorului

Cabina operatorului este zona in care se aseaza operatorul stivuitorului ISCIR Dragasani pentru a opera echipamentul. Cabinele includ de obicei un volan, pedale de frana si de acceleratie, parghii pentru comenzile furcii si catargului si un tablou de bord cu manometre.

La unele stivuitoare, cabina va avea un scaun pentru operator, in timp ce altele sunt proiectate pentru a permite operatorului sa stea in picioare. Sistemul de directie al unui stivuitor foloseste de obicei un cilindru hidraulic de directie si roteste puntea spate prin pivotare pe anvelopele din fata. Parghiile, care sunt situate in cabinele operatorului, includ de obicei:

Parghie de inclinare: Folosita pentru a regla unghiul furcilor.
Parghie de ridicare: Folosita pentru a ridica si a cobori furcile.
Parghie de deplasare laterala: Folositi pentru a deplasa caruciorul pe orizontala.

Aparatoarea de deasupra capului este o extensie a cabinei operatorului care sustine acoperisul metalic deasupra capului operatorului. La unele stivuitoare, cabinele pot fi incorporate si au incalzire si racire.

Anvelope pentru stivuitoare

Anvelopele pentru stivuitoare sunt importante pentru a oferi aderenta necesara pentru a deplasa un stivuitor in siguranta si eficient. Exista mai multe tipuri de anvelope pentru stivuitoare disponibile, iar stivuitoarele pot avea diferite aranjamente de anvelope. In timp ce majoritatea stivuitoarelor au patru roti, unele sunt folosite in interior si au un aranjament cu trei roti care poate manevra in spatii restranse.

In general, anvelopele pentru stivuitoare sunt unul dintre urmatoarele doua tipuri:

Anvelope amortizoare: Aceste anvelope sunt folosite in interior pe suprafete netede si plane, deoarece au aderenta scazuta. Sunt ideale pentru mediile de lucru care necesita o raza de viraj stransa, sunt usor de intretinut si relativ ieftine.

Anvelope pneumatice: Aceste anvelope sunt mai potrivite pentru mediile exterioare, deoarece au tractiune pentru a face fata suprafetelor neuniforme si inegale. Exista anvelope pneumatice care sunt umflate cu aer si anvelopele pneumatice sunt fabricate din cauciuc solid.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.