ISCIR – RSVTI Draganesti-Olt

iscir draganesti-olt rsvti draganesti-olt
iscir draganesti-olt rsvti draganesti-olt

Chiar daca unele utilaje grele de pe santier par sigure, niciodata nu putem fi convinsi 100% de acest lucru. Contactati-ne acum pentru oferta rapida ISCIR Draganesti-Olt – RSVTI Draganesti-Olt.

Excavatoare

Daca te apropii de orice santier, sunt sanse sa gasesti un excavator. Aceste masini sunt robuste si adaptabile, facandu-le un accesoriu comun la proiectele mari si mici.

Cabina excavatorului – pe care o puteti roti complet in timpul functionarii – este conectata la un brat lung si o cupa, pe care le puteti utiliza pentru excavare, demolare, transportare, indepartare a periilor si chiar aplicatii forestiere cu anumite atasamente. Excavatoarele au dimensiuni variate, fiecare fiind potrivit pentru diferite aplicatii.

Achizionati acum Echipemente Individuale de Protectie (EIP) Anti-Cadere.

Miniexcavatoare: miniexcavatoarele pot naviga in zone mici, greu accesibile de pe santierele de constructii si sunt ideale pentru proiecte de acasa sau la scara mica.

Excavatoare medii: Excavatoarele medii se pot ocupa de lucrari mai mari decat miniexcavatoarele, dar fara sa ocupe la fel de mult spatiu ca un excavator mare. Renovarile la scara mare, proiectele de imbunatatire a locuintelor si santierele de constructii la scara medie si mare pot beneficia de aceasta configuratie. Excavatoare mari: Excavatoarele mari sunt mari si foarte puternice. Sunt cele mai potrivite pentru operatiuni de volum mare, la scara larga.

Lopeti hidraulice ISCIR Draganesti-Olt

Lopetile hidraulice pentru minerit folosesc componente hidraulice puternice pentru sapaturi consistente si puternice si pentru deplasarea materialului chiar si in cele mai dificile santiere miniere. Similar cu lopetile electrice cu funie, lopetile hidraulice pentru minerit sunt de lunga durata si usor de utilizat. Actualizarile moderne le fac, de asemenea, mai sigure si mai ergonomice.

Role cu tambur

Rolele cu tambur – cunoscute si sub denumirea de role compacte si role de drum – sunt masini utilizate la santierele de lucru pentru a netezi si nivela terenul sau drumurile de constructie. Sunt extrem de puternice si pot aplatiza suprafetele rapid si eficient. Exista doua tipuri de tamburi de rulare disponibile: Role netede: daca tamburul este neted, este cunoscut sub numele de rola neteda.

Dupa cum sugereaza si numele, rolele netede ISCIR Draganesti-Olt creeaza suprafete netede din pietris, nisip sau murdarie folosind o combinatie de vibratii puternice si presiune. Puteti gasi aceste masini fie in variante simple, fie cu doua tamburi. Rolele pentru picioare: rolele pentru picioare folosesc aceeasi tehnologie ca si rolele netede, in plus fata de o forta de manipulare puternica pe care o puteti folosi pentru a face solul mai compact si mai solid.

Lopeti cu funie electrica

Lopetile electrice de franghie sunt o alta piesa de echipament greu folosit aproape in mod explicit pe site-urile miniere, datorita capacitatii lor de a rezista la conditii dificile de lucru si de a reloca cu usurinta cantitati mari de suprasarcina si minereu. Deoarece sunt alimentate cu energie electrica, exista mult mai putine piese in miscare care trebuie uzate in timp.

Aceasta inseamna ca nu va trebui sa cheltuiti atat de multi bani sau timp pentru intretinerea sau inlocuirea zonelor critice ale echipamentului dumneavoastra. Lopetile electrice moderne cu funie sunt eficiente din punct de vedere energetic si usor de utilizat.

Camioane Off-Highway

Camioanele off-highway sunt un tip de basculanta ISCIR Draganesti-Olt care ofera putere de tractiune grea pentru orice tip de mediu de lucru dur. Din acest motiv, sunt o alegere populara in mine, cariere si santiere de constructii la scara larga care necesita transport eficient de materiale in vrac.

In comparatie cu basculantele traditionale, transportoarele off-highway pot transporta volume mai mari de piatra, pamant si alte materiale. In functie de ceea ce necesita proiectul dvs., ati putea investi intr-un camion off-highway cu mai multe galeti pentru a fi si mai eficient.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.