ISCIR – RSVTI Deva

iscir deva rsvti deva
iscir deva rsvti deva

Un transpalet electric este, in general, mai bine echipat pentru a muta un teanc mare de paleti. In plus, are un design mai bun pentru ridicarea fara probleme. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Deva – RSVTI Deva.

Dimensiunea transpaletului electric ISCIR Deva

De obicei, o instalatie mai mare va necesita un model electric. De ce? Ei bine, poate fi epuizant pentru un angajat sa fie nevoit sa deplaseze manual paletele pe o distanta atat de mare. De asemenea, poate fi mai dificil sa manevrezi un transpalet electric intr-un spatiu mic.

Cerintele

Un cric electric pentru paleti este, in general, mai bine echipat pentru a muta un teanc mare de paleti. In plus, are un design mai bun pentru ridicarea fara probleme. Cricurile manuale pentru paleti sunt capabile sa manevreze mai bine in zone mai mici.

Bugetul

Desi v-ar putea dura cativa ani sa achitati transpaleta electrica nou achizitionata, ramane o investitie. Deci, inainte de a decide ce tip de transpaleta sa cumpere, ganditi-va la urmatorii factori:

Pretul initial de achizitie – in functie de bugetul dvs., aveti fonduri pentru a achizitiona un echipament mai scump ISCIR Deva sau bugetul dvs. este limitat?

Costul intretinerii – va fi probabil mai mare pentru un echipament mai complicat.

Gestionarea timpului – un cric electric pentru paleti va va permite sa va transportati marfurile intr-un ritm mai rapid decat cricurile manuale, economisind bani pe costurile fortei de munca.

Avantajele si dezavantajele transpaletului manual ISCIR Deva

De asemenea, denumiti de unii ca transpalete manuale ISCIR Deva, cricurile manuale pentru paleti sunt mai des utilizate in intreaga industrie decat omologii lor electrici. Exista mai multe stiluri diferite, inclusiv otel standard, premium, zincat si inox pentru aplicatii umede sau alimentare.

Unitatile cu profil redus sunt, de asemenea, o optiune atunci cand cautati cricuri manuale pentru paleti. Standardul pentru dimensiuni este de 20,5 ”x 48” si 27 ”x 48” cu capacitati de greutate cuprinse intre 5.000 si 5.500 lbs.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI.

Avantaje:

 • Mai putin costisitor – costul achizitionarii este considerabil mai mic, prin urmare se gasesc frecvent in multe facilitati.
 • Cai de lucru solide – cricurile manuale pentru paleti ISCIR Deva sunt dure si fiabile.
 • Datorita designului puternic si solid, mentinerea lor pe termen lung este mult mai usoara. In general, un transpalet manual are tot ce este necesar pentru a rezista cerintelor instalatiilor ocupate, transportand in mod constant incarcaturi grele de la punctul A la punctul B.
 • Costuri mai mici de intretinere – nu au componente electrice si de obicei costa mai putin pentru intretinere. De asemenea, deoarece se mandresc cu un design mai putin complicat, reparatiile dureaza adesea mai putin timp (in comparatie cu un cric electric pentru paleti) si nu veti avea timp dificil de urmarit piesele.
 • Personalizabile cu usurinta – pot fi achizitionate cu diferite lungimi si latimi ale furcii, inaltimi ridicate si coborate ale furcii si materiale pentru medii umede sau uscate.

Dezavantaje:

 • Mai dificil de manevrat – deoarece sunt actionate manual, pot fi mai complicate si mai incomode de utilizat.
 • Tulpina fizica – pune mai multa tensiune fizica asupra lucratorilor dvs. decat ar face un transpalet electric, ceea ce ar putea duce la raniri.
 • Limitari de greutate – in mod realist, nu veti putea incarca cricul cu atat de multa greutate si totusi il veti putea manevra. Modelele electrice ISCIR Deva sunt capabile sa suporte atat de multa greutate, fara a pune capat lucratorilor.

Avantajele si dezavantajele transpaletului electric

Acestea sunt o versiune complet automata a unui transpalet manual si, in multe cazuri, sunt proiectate astfel incat utilizatorul sa aiba de fapt spatiu pentru a sta in picioare si a-l conduce de la punctul A la punctul B.

Avantaje:

 • Mai putina tulpina fizica – deoarece acest tip de transpaleta este automatizat si se mandreste cu ridicarea asistata electric, utilizatorii sunt mai putin susceptibili de a intampina leziuni cauzate de tulpina.
 • Productivitate crescuta – deoarece sunt electrice, pot cobori, ridica, precum si se pot deplasa in instalatie intr-un ritm mult mai rapid decat o poate face un cric manual pentru paleti.
 • Manipulati sarcini mai grele – deoarece acestea sunt actionate electric, nu veti avea problema ca lucratorii dvs. sa incerce sa traga manual 5.000 de lbs. Jack-ul va face munca grea pentru tine.

Dezavantaje:

 • Mai scumpe – comparativ cu transpaletele manuale, acestea tind sa coste mai mult.
 • Cricurile electrice pentru paleti se vor plati singure in timp cu cresterea productivitatii pe care o ofera.
 • Intretinere sporita – mufele electrice pentru paleti se pot confrunta cu mai multe probleme de intretinere. Datorita complexitatii lor, vor fi cheltuiti mai mult timp si bani pentru intretinere si reparatii.
 • Mai greu de oprit rapid – poate fi dificil sa obtii un transpalet electronic care sa se opreasca rapid, deoarece acestea sunt concepute pentru a muta stive mai mari.
 • Este necesara o instruire suplimentara – din nou, datorita complexitatii lor, va trebui sa primiti o instruire suplimentara inainte de a fi gata sa folositi un transpalet electric.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.