ISCIR Dambovita RSVTI Dambovita

iscir - rsvti
iscir – rsvti

Pentru a evita accidentele in munca datorata neglijentei si neverificarii echipamentelor va recomandam un operator RSVTI Dambovita autorizat ISCIR Dambovita. Contactati-ne acum pentru oferte pret ISCIR Dambovita RSVTI Dambovita.

Scarile si benzile rulante sunt supuse uzurii tehnice datorita solicitarii mari. In acest caz, intretinerea regulata si inspectiile periodice ale instalatiilor sunt esentiale pentru siguranta pasagerilor.

Accidentele se intampla de obicei ca urmare a neglijentei sau a utilizarii necorespunzatoare, de aceea avem nevoie de o verificare realizata de o persoana de specialitate, operator RSVTI Dambovita autorizat ISCIR Dambovita.

Este un lucru gresit sa te asezi pe scara rulanta in directia opusa mersului. Deci, daca vorbesti cu persoana din spatele tau se poate sa cazi. Exista un risc grav de ranire atunci cand va deplasati dintr-un plan inclinat in plan orizontal, in special in zona de intrare a scarii rulante.

„Oricine cade in aceasta zona a scarilor se poate taia in marginile ascutite ale scarilor, ba chiar risca sa piarda un deget”, spune expertul TÜV Thüringen, Ulrich Penndorf. Nu este recomandat sa folositi scarile rulante sau benzile in alta directie decat cea de mers.

Daca sireturile dumneavoastra se blocheaza in piesele din miscare, un accident este iminent. Acordati atentie ori de cate ori aveti haine lungi care atarna pe podea.

Daca esarfa atarna langa balustrada sau se afla in vecinatatea scarilor, exista chiar un pericol de moarte. Scara rulanta are un intrerupator de siguranta la inceput si la sfarsit, dar poate fi prea tarziu cand este activat.

Carucioare, bagaje, scaune cu rotile nu au ce cauta pe benzile / scarile rulante.  „In general, acolo unde exista scari rulante, sunt disponibile ascensoare fara bariere. Acestea ofera o securitate mai mare, chiar daca uneori trebuie sa asteptati mai mult”, spune specialistul in ascensoare si scari rulante.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM si PSI Dambovita.

Aproximativ 90% din toate incidentele scarilor rulante implica oameni in varsta sau copii mici.

In America, Departamentul Muncii inspecteaza toate scarile rulante din Carolina de Nord pentru a le asigura siguranta mecanica, dar majoritatea accidentelor rezulta din neglijenta atunci cand urci si cobori. Urmati aceste sfaturi utile atunci cand utilizati o banda de alergat.

 • Verificati directia scarii rulante inainte de a urca.
 • Ridicati intotdeauna picioarele si mergeti cu atentie pentru a urca sau a cobori din scara rulanta.
 • Stati la mijlocul treptei. Nu trageti sau glisati niciodata picioarele de-a lungul marginii.
 • Intotdeauna stati cu fata spre directia de mers a scarilor rulante si tineti-va balustrada.
 • Nu va rezemati de balustrada.
 • Nu va aplecati sau nu va apropiati de partile laterale ale scarii rulante.
 • Coborati imediat de pe scara rulanta.
 • Nu va opriti, nu stati sau jucati pe o scara rulanta; acest lucru poate provoca un accident grav.
 • Nu urcati pe banda de alergat cu un carucior sau obiecte grele.
 • Amintiti-va ca sireturile, esarfele si manusile libere pot fi prinse pe scari rulante.
 • Nu mergeti pe scari rulante daca sunteti desculti.
 • Luati masuri de precautie suplimentare pentru a evita partile laterale ale scarilor rulante atunci cand purtati papuci sau pantofi cu talpa de cauciuc.
 • Persoanele in varsta ar trebui sa acorde o atentie speciala echilibrului atunci cand urca si coboara pe o scara rulanta.
 • Tineti intotdeauna mainile copiilor pe scari rulante si nu le permiteti sa stea sau sa se joace pe trepte.
 • Asigurati-va ca urmati semnele de precautie afisate pe scara rulanta.
 • Utilizati butonul de oprire de urgenta, daca este necesar; butoanele sunt situate de obicei la intrarile si iesirile scarilor rulante.
 • Faceti intotdeauna verificarile necesare echipamentelor conform legii ISCIR Dambovita si angajati un operator RSVTI Dambovita autorizat ISCIR Dambovita.

Desi multi oameni folosesc perii pe marginea scarilor rulante pentru a-si curata pantofii, utilizarea lor este complet diferita. Aceste perii sunt acolo pentru a impiedica oamenii sa se apropie prea mult de marginea scarilor.

Daca cineva se apropie prea mult de margine si nu exista astfel de perii, risca sa prinda sireturile intre scari sau sa-si rupa pantofii din cauza frictiunii cu marginea metalica. Astfel, periile ajuta la reducerea considerabila a incidentelor de pe scarile rulante.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.