ISCIR – RSVTI Curtici

iscir curtici rsvti curtici
iscir curtici rsvti curtici

Un transpalet este o forma de baza a stivuitorului folosit adesea si cel mai potrivit pentru mediul de depozitare, pentru mutarea paletilor si a incarcarilor paletizate.

Transpaletul manual ISCIR Curtici

Acestea sunt utile in special pentru cresterea eficientei acestor tipuri de sarcini manuale in medii de depozitare, transformand un loc de munca cu mai multe persoane intr-un loc de munca cu un singur om.

Cu toate acestea, exista si diferite tipuri de transpalete, toate avand beneficii si aplicatii diferite pentru utilizari diferite

Utilizari pentru transpalete ISCIR Curtici

Avand la dispozitie varietatea de transpalete diferite, exista si o mare varietate de utilizari pentru aceste transpalete, inclusiv:

Transpalete manuale: un transpalet manual, cum ar fi acest transpalet manual, este cel mai adesea folosit pentru a ridica si transporta manual sarcini de pana la 2500 kg si este tipul standard de transpalete.

Transpalete electrice: un transpalet electric este adesea utilizat pentru constructii de inalta specificatie si scoate cea mai mare parte a muncii manuale din sarcina de a muta sarcini de transport.

Transpalete cu ridicare: un transpalet cu ridicare este adesea folosit pentru a ridica sarcini mult mai mari decat un transpalet standard, functionand in acelasi timp ca o masa de ridicare si un banc de lucru.

Transpalete cu cantarire: transpaletele cu cantare ISCIR Curtici pot fi utilizate pentru a cantari orice transportati pana la anumite cantitati, oferind in acelasi timp eficienta si utilizarea unui transpalet obisnuit.

Deci, puteti vedea ca transpaletele ISCIR Curtici au o gama larga de utilizari diferite si, de asemenea, ca pentru o anumita activitate puteti avea nevoie de un anumit tip de transpaleta, cum ar fi un transpalet electric, daca doriti sa luati la fel de mult a muncii in afara muncii. Pentru a afla mai multe, puteti vedea gama noastra completa de transpalete aici.

Incarcarea si descarcarea in siguranta a paletilor cu un transpalet ISCIR Curtici este extrem de importanta pentru a evita orice ranire. Deci, pentru a va proteja pe voi si pe ceilalti, am pus la punct cateva sfaturi despre cum sa descarcati in siguranta paletii folosind un transpalet.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida manusi de protectie.

Sfaturi despre descarcarea in siguranta a paletilor cu un transpalet ISCIR Curtici

Nu incercati sa descarcati paletii inainte ca transpaleta sa se opreasca complet
Cand ajungeti la camion, opriti transpaleta si asigurati-va ca este orientat vertical asupra incarcaturii. De asemenea, este important sa aliniati furcile / bratele transpaletului cu paletul care necesita descarcare din camion si sa le introduceti in palet.

Luarea acestor pasi va va oferi un control mai mare asupra echipamentului si veti putea vedea ca bunurile materiale care sunt descarcate sunt asezate in siguranta pe cricul paletului.

Nu trebuie sa pierdeti timpul cand operati un transpalet ISCIR Curtici, deoarece bunurile materiale se pot deteriora atunci cand sunt mutate. Mai mult, conducerea transpaletului la o viteza prea mare va va pune in pericol si pe dumneavoastra si pe ceilalti angajati daca pierdeti controlul asupra transpaletului si nu va puteti opri in siguranta. Cand incarcati marfuri pe transpalet, trebuie sa introduceti incet bratele pana cand sarcina se sprijina pe spatar.

Nu scoateti incarcatura din camion daca bratele nu sunt introduse corect in palet
Daca un singur brat pentru transpalete este introdus in palet sau nu este introdus suficient de departe (sarcina ar trebui sa stea pe spatar), atunci nu ar trebui sa incercati sa indepartati sarcina si ar trebui sa reglati bratele.

Daca continuati sa miscati sarcina atunci cand bratele nu sunt inserate corect, riscati ca marfurile sa cada, ceea ce poate provoca daune si poate pune pe altii in pericol.

Nu uitati sa verificati imprejurimile

Inainte de a merge inapoi cu un transpalet ISCIR Curtici si in timp ce il folositi, ar trebui sa acordati atentie imprejurimilor si sa va uitati in jurul vostru pentru orice obstacole sau angajati care ar putea fi in cale.

Nu uitati sa coborati bratele si sa inclinati sarcina inapoi

Dupa ce va indepartati de camionul de pe care il descarcati, ar trebui sa opriti transpaleta si sa coborati bratele furcii si sa inclinati sarcina inapoi. Daca nu inclinati sarcina inapoi, riscati ca marfurile sa alunece de pe bratele furcii.

Nu mergeti mai departe pana cand calea dvs. nu este clara

Inainte de a inversa din nou pentru a lasa incarcatura la destinatia corecta, ar trebui sa verificati din nou daca calea din spatele dvs. este libera pentru a evita accidentele.

De asemenea, este important sa nu conduceti transpaleta prea repede, deoarece acest lucru va prezenta riscuri suplimentare pentru deteriorarea marfurilor si pentru alte persoane.

Nu depasiti niciodata limitele de greutate

Nu trebuie sa depasiti niciodata limita maxima de incarcare atunci cand utilizati transpalete, deoarece supraincarcarea poate duce la rasturnarea, deteriorarea marfurilor, zona inconjuratoare si potential daunarea altora la locul de munca.

Trebuie sa aveti intotdeauna grija atunci cand folositi transpalete si sa respectati masurile de siguranta si sanatate. Aflati mai multe informatii despre cum sa folositi un transpalet in siguranta sau aruncati o privire la celelalte articole despre transpalete aici.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.