ISCIR – RSVTI Curtea de Arges

iscir curtea de arges - rsvti curtea de arges
iscir curtea de arges – rsvti curtea de arges

Printre echipamentele care necesita autorizatie ISCIR Curtea de Arges si verificari RSVTI Curtea de Arges se numara si toboganele cu apa din parcurile acvatice. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Curtea de Arges – RSVTI Curtea de Arges.

Metoda de inspectie si intretinere zilnica a echipamentelor ISCIR Curtea de Arges din parcul acvatic

Intretinerea poate imbunatati eficient eficienta operationala a echipamentului, reduce pierderile de echipamente, poate prelungi durata de viata a echipamentului si poate asigura functionarea in siguranta a echipamentului, asigurand astfel siguranta turistilor.

Prin urmare, inspectia zilnica a echipamentelor parcului acvatic si intretinerea in timpul inchiderii parcului este foarte importanta!

Toboganele cu apa sunt un tip obisnuit de distractie pe apa. Vizitatorii intra prin intrare, stau sau se culca, iar corpul lor intra in contact strans cu suprafata toboganului. Ruperea sau proeminenta suprafetei toboganului este foarte periculoasa pentru corpul turistului.

Prin urmare, toboganul trebuie verificat frecvent si intretinut corespunzator, ceea ce poate asigura siguranta turistilor si poate prelungi durata de viata a toboganului.

Lucrarile de inspectie si intretinere se efectueaza de obicei pe tobogane de apa, structuri de sustinere (coloane si structuri din otel) si echipamente electrice etc.

Inspectia si intretinerea toboganului ISCIR Curtea de Arges

Pentru o tura lina pe toboganul cu apa si pentru evitarea diferitor accidente si evenimente neplacute, verificati intotdeauna urmatoarele inainte de folosire:

  • Obstacole pe tobogan
  • Fisuri, aschii si vezicule pe suprafata lamei.
  • Daca conexiunea este neregulata sau rupta.
  • Etansarea garniturii este crapata?
  • Exista vreo deformare la randul sau?
  • Exista vreo problema cu tremuratul anormal?
  • Interfata este slabita?

Pentru toboganele foarte inalte si cu risc de viteza, oamenii nu pot intra in canal pentru a le verifica. Tipurile de verificari zilnice sunt urmatoarele:

  • Observati petele de suprafata si punctele de rupere de la distanta.
  • Efectuati testul de alunecare dupa testul de alunecare pentru a verifica socurile anormale pe o parte sau pe intreaga structura!
  • Lasati personalul de testare sa observe locurile in care suprafata drumului aluneca inegal si problemele relevante.

Mentenanta toboganului ISCIR Curtea de Arges

Curatare: Daca exista pete pe suprafata lamei, utilizati o perie cu par moale si detergent usor pentru a indeparta praful, uleiul si protectia solara de pe lama. Pentru petele care nu pot fi curatate, se poate repara cu lac sau lac de ceara dupa lustruire.

Ceara: fibra de sticla trebuie sa fie ceruita cu ceara de inalta calitate cel putin de doua ori pe an. In general, inainte de epilare, petele intunecate si petele decolorate trebuie lustruite la stralucirea lor originala cu un lustruit de buna calitate.

Ceara poate preveni decolorarea cauzata de expunerea prelungita la lumina ultravioleta. Cu cat suprafata este cerata mai des, cu atat va dura mai mult.

Este important de retinut ca trebuie sa fim foarte atenti atunci cand folosim instrumente precum lustruirea, pentru a nu supraincalzi suprafata. Lustruirea supraincalzita poate provoca particule asemanatoare granulelor pe suprafata lamei, provocand zgarieturi si zgarieturi. Necesita revopsire.

Reparare: Utilizarea normala poate provoca, de asemenea, aschii si fisuri in foaia de fibra de sticla. Reparatiile trebuie facute cu adeziv de sticla de calitate.

Va reamintim de aschii si fisuri in stratul de gel, sau daca adancimea zgarieturilor este mai mare decat grosimea stratului de gel, dar suprafata din fibra de sticla nu este complet deteriorata. Urmati pasii de mai jos pentru a remedia:

  • Pentru pete aspre, putem folosi smirghel cu ochiuri de 36-100 pentru a lustrui marginile.
  • Se spala cu acetona si se lasa sa se usuce.
  • Folositi doua benzi pentru zona care urmeaza sa fie acoperita.
  • Aplicati amestecul pe zona reparata cu un cutit de chit.

Nota: Aceste locuri trebuie sa fie uscate si curate, fara impuritati precum praful si nisipul.

  • Pastrati zona reparata uscata si durati intre 20 de minute si 1 ora pentru intarire.
  • Dupa ce zona reparata se intareste, lustruiti zona si zona inconjuratoare cu smirghel de 100 ochiuri.

Nota: Slefuirea poate muta si acoperi banda. Lipiti inainte de a picta.

  • Aplicati un strat de gel cu o perie. Intarirea dureaza 20-60 de minute.

Nota: Periile de ulei si alte instrumente trebuie curatate cu acetona.

  • Dupa ce stratul de gel se usuca, banda se curata, se lustruieste cu un instrument de lustruit si smirghel umed de 220-320 ochiuri, apoi se lustruieste cu smirghel de 600 ochiuri.
  • Spalati suprafata vopsita cu un spalator si apa.
  • Ceara.

Nota: Instrumentele de reparare includ articole toxice, corozive si inflamabile. Evitati inhalarea acestor gaze, deoarece sunt periculoase. Daca intrati accidental in ochi, clatiti bine cu apa timp de cateva minute si consultati un medic. In caz de contact cu pielea sau imbracamintea, spalati imediat cu acetona.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.