ISCIR – RSVTI Cugir

iscir cugir rsvti cugir
iscir cugir rsvti cugir

Stivuitoarele telescopice pot fi utilizate pentru un numar surprinzator de sarcini agricole. Contactati-ne acum pentru o oferta rapida ISCIR Cugir – RSVTI Cugir.

Intrebati orice fermier care detine unul si probabil ca vor fi de acord ca manipulatorul telescopic este o investitie excelenta. Cel mai obisnuit manipulator telescopic pentru fermier este de 6-7 metri si o capacitate de ridicare de 3-4 tone.

Optiunile de manipulare adecvate a stivuitorului telescopic ISCIR Cugir

Cand cautati un manipulator telescopic, nu cumparati doar cele mai ieftine pe care le puteti gasi, verificati mai intai.

Un utilaj telescopic ieftin poate avea mai putine caracteristici si sa nu fie deloc potrivit.

Stivuitoarele cu specificatii mai ridicate vor avea mai multe optiuni si caracteristici precum, mai multa putere de cai, viteze mai mari pe sosea, pompe hidraulice mai mari pentru cicluri de incarcare mai rapide, diferite moduri de conducere pentru o economie mai buna de combustibil, suspensie pe brat sau moduri de deplasare usoare, control Joystick in loc de parghii , telecomenzi hidraulice spate, cuplare automata a remorcii, aer conditionat, etc.

Agricole sau de constructii? Nu le incurcati, modelele de constructie vor avea mai ales pompe hidraulice mai lente pentru ridicare de precizie si viteze reduse de transmisie pentru lucrari in jurul santierelor de constructii.

Folosirea stivuitoarelor telescopice la ferma pentru sarcini de zi cu zi

Abilitatea de a intoarce in cercuri extrem de stranse este un bonus imens, mai ales atunci cand faci manevre in ferme sau curti inchise. Stivuirea baloturilor de fan de pana la 6 sau 7 metri inaltime poate face o utilizare eficienta a spatiului.

Atunci cand este echipat cu o galeata mare de 2,2 sau 2,7 metri latime, stivuitorul telescopic ISCIR Cugir poate face lucrari scurte la orice sarcina de incarcare si face ca incarcarea noilor vagoane de alimentare cu fata inalta sa fie rapida si simpla.

Mai putina mizerie! Modul de directie cu 4 roti nu taie solul la fel ca un tractor cu 4 roti de aceeasi dimensiune, astfel incat placuta de incarcare ramane mai curata. Dupa terminarea incarcarii, Manipulatorul telescopic poate fi conectat la remorca si trimis pentru a fi alimentat!

Contactati-ne acum pentru o OFERTA rapida SSM-PSI Cugir.

Un stivuitor telescopic de agricultura ISCIR Cugir de 3,5 tone cu bratul extins cu 3-4 metri inainte poate ridica in continuare peste o tona; acest lucru poate fi extrem de util pentru a ridica o vaca blocata din mlastina sau scurgere sau ramura de copac cazut din parau.

Atasamente de manipulare

Asigurati-va ca utilizati atasamentul corect pentru job! Puteti cumpara un adaptor Euro-Hitch, astfel incat sa puteti monta toate accesoriile existente ale tractorului pe dispozitivul dvs. de manipulare, dar aveti grija!

Deoarece manipulatoarele telescopice sunt construite pentru incarcare si ridicare, acestea au o putere mult mai mare decat un tractor si pot indoi sau distruge majoritatea accesoriilor sau cupelor standard ale tractorului. Pentru orice lucrare de incarcare pe termen mai lung, ati fi cel mai bine sa investiti in echipamente de manipulare construite special.

Consideratii de siguranta pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand utilizati un stivuitor telescopic la o ferma

Intr-o editie recenta a Farmers Weekly din Marea Britanie, a fost emis un avertisment impotriva utilizarii unei cupe telescopice pentru manipulare pentru a conduce stalpi de gard.

Stivuitoarele telescopice sunt concepute pentru manipularea rapida a materialelor, inclusiv ridicarea si stivuirea, dar nu trebuie folosite niciodata intr-un scop pentru care nu au fost proiectate.

Un alt punct important este sa ne amintim este ca sarcinile ridicate scad stabilitatea masinii, in special pe terenuri denivelate. Cand transportati sarcini, asigurati-va intotdeauna ca sarcina este transportata cat mai aproape de sol posibil si acordati o atentie deosebita la rotire.

In cele din urma, inainte de a utiliza un manipulator telescopic la o ferma, asigurati-va intotdeauna ca ati primit o pregatire suficienta. La fel ca toate utilajele grele, manipulatoarele telescopice sunt sigure si usor de utilizat in mainile unui operator instruit corespunzator.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.