ISCIR – RSVTI Costesti

iscir costesti rsvti costesti
iscir costesti rsvti costesti

Toboganele dintr-un parc acvatic pot cauza multe accidente grave sau chiar decese daca nu se executa verificari tehnice periodice de catre un operator RSVTI Costesti autorizat ISCIR Costesti. Pentru a preveni diferite evenimente neplacute, contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Costesti – RSVTI Costesti.

In urma cu doi ani, un copil a fost decapitat pe cel mai lung tobogan cu apa ISCIR Costesti din parcul acvatic aflat in Kansas. Anchetatorii au dezvaluit in martie ca au descoperit defecte structurale si rani nedeclarate la fata locului.

Moartea lui Caleb Schwab, in ​​varsta de 10 ani, si rechizitoriul mai multor persoane din acest caz evidentiaza nesiguranta parcului tematic.

In timp ce industria parcurilor de distractii spune ca facilitatile sale sunt sigure, cat de des se intampla accidente si ce tipuri de supraveghere exista?

Iata ce trebuie sa stiti:

In fiecare an sunt mii de oameni raniti

Potrivit Comisiei pentru siguranta produselor de consum, 30.900 de leziuni legate de divertisment la nivel national au fost raportate la salile de urgenta in 2016. Potrivit Elizabeth Klinefelter, o purtatoare de cuvant a comisiei, numarul leziunilor de anul trecut nu era inca disponibil.

Aceasta suma include excursii la parcuri mobile si stationare. Parcurile cu locatie fixa ​​se refera la locatii permanente, cum ar fi Disney si Six Flags, in timp ce parcurile mobile se deplaseaza dintr-o locatie in alta.

Au fost raportate mai multe decese din cauza neverificarii echipamentelor ISCIR Costesti

Comisia a declarat ca este constienta de 22 de decese la nivel national legate de atractiile de distractie din 2010. Acest numar nu include decesele la parcurile acvatice sau alunecarile de apa, cum ar fi decesul lui Caleb Schwab in Kansas in 2016.

Comisia federala pentru siguranta produselor de consum a administrat odata parcuri de distractii in locuri fixe si carnavaluri de calatorie.

Dar in anii 1980, Congresul a revocat autoritatea parcurilor permanente (cum ar fi parcurile tematice Disney si Six Flags), permitandu-le sa intre sub controlul guvernelor de stat sau locale. Acest lucru mentine reglementarile federale in vigoare pentru carnavalurile de calatorie.

Pentru parcurile tematice cu locatie fixa, nu exista un singur organism national care sa supravegheze reglementarea – in schimb este lasat guvernelor de stat si locale. Dar nu fiecare stat adopta reglementari privind parcurile de distractii.

„In prezent, 44 din cele 50 de state reglementeaza parcurile tematice. Cele sase state nesupravegheate sunt Alabama, Mississippi, Montana, Nevada, Wyoming si Utah. Aceste state au putine parcuri tematice, chiar daca exista”, a declarat Asociatia Internationala a Parcurilor si Atractiilor de Distractii. pe site-ul sau web.

Sute de milioane de oameni viziteaza parcurile de distractii acvatice

Aproape 335 de milioane de oameni viziteaza parcurile tematice din Statele Unite in fiecare an, potrivit Asociatiei Internationale pentru Parcurile de Distractii.

Dar sansele de a suferi o vatamare grava care ar duce la o noapte de spitalizare sunt de 1 din 16 milioane, a spus grupul anul trecut.

Organizatia efectueaza anchete de securitate anuale, iar cel mai recent a fost publicat anul trecut. Cercetarile sale au aratat ca, in 2016, au existat 1.253 de raniti in randul persoanelor aflate la iesiri. In 2015, numarul a ajuns la 1.508. Raportul nu include decese si se concentreaza doar asupra atractiilor din locatii fixe.

„Pe baza numarului de persoane care merg in parcurile de distractii in fiecare an, numarul relativ de raniti este, din fericire, mic”, a spus dr. Gary Smith, presedintele Aliantei pentru Prevenirea Ranirii Copilului, anul trecut. „Dar exista inca potentialul de ranire grava.”

Asociatia Internationala pentru Parcurile de Distractii colecteaza doar date de siguranta in parcurile de distractii cu locatii fixe. Nu ofera date despre parcurile de distractii care se deplaseaza dintr-o locatie in alta.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.

Afla AICI care sunt operatorii autorizati RSVTI.