ISCIR – RSVTI Corbeanca

iscir corbeanca rsvti corbeanca
iscir corbeanca rsvti corbeanca

Avand in vedere dimensiunea, amploarea si designul ascensoarelor cu brat, ele pot prezenta riscuri semnificative si pot provoca leziuni grave daca nu sunt respectate masuri de siguranta eficiente, precum verificarile periodice ISCIR Corbeanca RSVTI Corbeanca.

Aceste linii directoare de siguranta sunt importante de luat in considerare si de implementat atunci cand operati ascensoare cu brat si pot ajuta la prevenirea ranirilor, accidentelor, daunelor si raspunderii.

1. Pastrarea unei baze si a unei circumferinte clare

Asigurati-va intotdeauna ca baza si intregul perimetru al ascensorului bratului sunt pastrate la distanta de orice personal atunci cand ascensorul bratului este in uz.

Circumferinta palanului este adesea considerabila si instrumentele pot cadea cu usurinta de pe platforma si pot rani grav pe oricine ar putea sta sub ea. Mentinerea curata a intregii zone minimizeaza riscul de a lovi pe cineva dedesubt cu obiecte care pot cadea.

Desi este foarte rar, este posibil, de asemenea, ca liftul cu brat ISCIR Corbeanca sa se rastoarne. Mentinerea spatiului liber sub si in jurul ascensorului bratului va va asigura ca nimeni nu va fi ranit daca intreaga structura se rastoarna.

2. Instruire corespunzatoare ISCIR Corbeanca

Avand angajati care sunt instruiti in mod adecvat pentru a opera un ascensor cu brat si care au aprobarile si cunostintele de siguranta adecvate va poate ajuta sa va mentineti in siguranta pe dvs. si pe ceilalti lucratori in timpul utilizarii ascensorului pe brat.

Testarea potentialilor angajati noi cu sarcini practice care demonstreaza cunostintele lor operationale despre ascensor poate ajuta la detectarea potentialelor probleme si la remedierea acestora inainte de producerea unor accidente de munca.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Corbeanca.

3. Purtarea hamului

O masura de siguranta simpla, dar importanta, este sa purtati un ham si sa va asigurati ca lesa este complet atasata de galeata.

Desi poate parea putin probabil ca operatorul sa cada de pe platforma, chiar si cea mai mica lovitura impotriva unei alte piese de echipament sau obiect poate dezactiva operatorul si il poate risca sa cada. Chiar si o rafala puternica de vant poate scoate pe cineva de pe platforma si poate provoca rani grave.

4. Depasirea limitei de greutate

Fiecare ascensor cu brat ISCIR Corbeanca are o capacitate de ridicare specifica. Este important sa identificati si sa respectati aceste restrictii. Depasirea acestei limite, chiar si usor, are potentialul de a face liftul greu si de a se rasturna.

Luati intotdeauna in considerare greutatea operatorului pe ascensor, precum si toate uneltele si materialele de pe platforma pentru a va asigura ca greutatea totala nu depaseste capacitatea de ridicare recomandata inainte de a actiona ascensorul. De asemenea, nu uitati sa nu folositi cricul pentru a ridica materiale grele.

5. Nu urcati si nu va asezati pe marginile exterioare

Cand va aflati pe platforma de ridicare a bratului ISCIR Corbeanca, este usor sa urcati la marginea platformei pentru a ajunge la ceva in loc sa deplasati intregul lift de brat pentru a ajunge la ea.

Cu toate acestea, acest lucru este mai periculos decat isi dau seama multi. Urcarea sau asezarea pe marginea platformei creste semnificativ riscul de cadere de pe platforma si poate duce la raniri grave.

Daca este ceva indisponibil, comunicati cu operatorul de ridicare cu brat pentru a va ajuta sa ajungeti intr-o pozitie sigura pe platforma, unde puteti ajunge cu usurinta la ceea ce este necesar.

6. Evitati conditiile de vant

Cand ridicarea bratului este foarte mare, vantul poate reprezenta un pericol grav pentru siguranta. Daca vantul este suficient de puternic, poate rasturna bratul complet. Evitati utilizarea ascensoarelor cu brat in conditii extrem de vant sau alte conditii meteorologice nefavorabile pentru a evita riscul unui potential ascensor al bratului.

Fiecare lift are o limita a cantitatii de vant pe care o poate rezista; citirea manualului de utilizare il va ajuta pe operator sa inteleaga limitele specifice ale ascensorului pe care il opereaza si sa defineasca strategiile de utilizare a ascensorului in conditii meteorologice severe.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.