ISCIR – RSVTI Corabia

iscir corabia rsvti corabia
iscir corabia rsvti corabia

Oamenii au inceput sa cumpere din ce in ce mai multe echipamente de constructii, datorita unui numar tot mai mare de proiecte comerciale, rezidentiale si industriale care necesita folosirea utilajelor grele. Contactati-ne acum pentru oferta ISCIR Corabia – RSVTI Corabia.

Indiferent daca lucrati din greu la un santier de constructii, efectuati intretinere a drumurilor pe o autostrada aglomerata sau cautati instrumentul potrivit pentru proiectul dvs. de amenajare a teritoriului la scara larga, exista un echipament care face munca atat mai usoara, cat si mai sigura. In acest ghid, vom discuta unele dintre cele mai comune tipuri de echipamente grele si aplicatiile acestora.

Camioane articulate ISCIR Corabia

Camioanele articulate sunt un tip de basculanta grea pe care multi il lauda pentru versatilitatea si adaptabilitatea lor.

Spre deosebire de transportoarele rigide, camioanele articulate constau atat dintr-o cabina, cat si dintr-o remorca ingusta sau cu bena. Cele doua se conecteaza printr-o balama pivotanta. Acestea necesita verificari periodice RSVTI Corabia – ISCIR Corabia.

Sunt ideale pentru aplicatii pe santiere dificile, cu drumuri pavate putin sau deloc, pante abrupte, suprafete alunecoase sau nisipoase sau inaltime mica a tavanului. Le veti gasi pe multe tipuri de site-uri de munca, inclusiv: Minerit, Reciclare si casare, Transport de materiale si aggregate, Constructie de utilitati. Potriviti intotdeauna un camion articulat inchiriat sau investitie cu dimensiunea si tipul de incarcatura pe care o va transporta.

Pavele de asfalt

Pavelele de asfalt sunt de obicei insotite de basculante care transporta asfalt, care muta materialul in pavaj. Odata ce este plin, finisorul de asfalt foloseste melci de dispersie pentru a dispersa asfaltul pe o suprafata nivelata.

Apoi, il ruleaza plat cu un cilindru hidraulic, creand un loc solid si stabil pentru a conduce sau a merge. Puteti folosi aceste pavele pentru a aseza asfalt pe locuri precum: Drumuri publice si privat, Aleile de acces, Locuri de parcare, Punti de pod, Tribunalele de agreement, Locuri industrial, Constructia unei cladiri. Pavelele de asfalt sunt disponibile intr-o varietate de latimi si viteze de pavaj.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM Corabia.

Buldoexcavatoare

Un buldoexcavator este un singur echipament care poate functiona fie ca buldoexcavator, tractor sau incarcator. Buldoexcavatorul ISCIR Corabia durabil este situat pe spatele masinii, in timp ce mecanismul de incarcare este in fata. Masina centrala de operare este tractorul.

Deoarece este capabil sa faca fata atat de multe locuri de munca diferite, puteti folosi un buldoexcavator pentru lucruri precum: Agricultura, Excavare, Constructie, Transportul, Sapat.

Lifturi cu brat

Lifturile cu brat ISCIR Corabia sunt un tip de mecanism de ridicare aeriana. S-ar putea sa fi auzit si despre ea numita macara de cos sau culegator de cirese. Aceste atasamente permit lucratorilor sa ajunga in zonele de lucru inalte, dar nu se limiteaza doar la proiecte industriale sau de constructii.

Sunt versatile si utilizate intr-o varietate de industrii, inclusiv: Silvicultura, Constructie, Pictura, Agricultura sau recoltarea, Curatarea geamurilor, Stingere a incendiilor. Exista mai multe tipuri diferite de ridicatoare cu brat, inclusiv telescopice si articulate. Elevatoarele cu brat sunt potrivite pentru unul sau mai multi muncitori simultan, in functie de dimensiunea cupei sau platformei.

Rindeaua electrica

Rindeaua este un tip de echipament greu pentru constructii care utilizeaza tamburi rotativi si freze din carbura pentru a freza pavaj sau asfalt. Puteti folosi o rindea la rece pentru indepartarea minima sau in profunzime. Deoarece frezarea pavajului si a asfaltului creeaza mult praf, majoritatea masinilor de rindeau la rece utilizeaza un sistem de apa pentru a mentine un mediu de lucru curat si sigur.

Exista multe motive pentru care s-ar putea folosi un rindeau la rece pentru a freza un drum, cum ar fi: Reciclarea asfaltului pentru drumuri noi sau alte proiecte, Crearea de benzi de zgomot pentru utilizare de-a lungul autostrazilor, Repararea daunelor existente, Neteziti terenul inainte de asfaltare pentru a minimiza eventualele gropi sau fisuri viitoare.

La fel ca majoritatea echipamentelor grele, rindelele la rece sunt disponibile in diferite dimensiuni pentru a se potrivi mai multor tipuri de proiecte. Masinile mai mici sunt usor de navigat si potrivite pentru proiecte minore de frezat, in timp ce masinile mari sunt mai dificil de navigat, dar pot aborda cu usurinta proiecte la scara larga.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.