ISCIR – RSVTI Ciorogarla

iscir ciorogarla rsvti ciorogarla
iscir ciorogarla rsvti ciorogarla

Ascensorul cu brat permite lucratorilor sa lucreze la o inaltime cu mult peste raza lor normala.

In timp ce ascensorul cu brat promoveaza siguranta si va ajuta sa evitati cheltuielile profiturilor intreprinderii mici pentru contractori externi, aceasta vine cu reglementari speciale precum autorizare ISCIR Ciorogarla si verificari RSVTI Ciorogarla.

Acestea impun angajatilor sa fie mai implicati in procesul de securitate. De asemenea, reglementarile ajuta la prevenirea caderii uneia dintre principalele cauze de deces la locul de munca.

Consideratii privind ascensoarele cu brat ISCIR Ciorogarla

Intr-un studiu realizat in 2010 de Biroul Statisticilor Muncii, accidentele de circulatie, violenta la locul de munca si contactul cu obiecte si echipamente au dus la decese la locul de munca.

Datele preliminare ale studiului au inregistrat aproximativ 635 de caderi fatale, ceea ce face caderile a patra cauza principala de deces la locul de munca.

Deoarece ascensorul cu brat poate circula intr-un cerc complet si se poate deplasa in sus si in jos, caderea din ascensorul cu brat nu este singurul pericol. Ascensorul in sine se poate rasturna.

Stabilitatea bratului ascensorului ISCIR Ciorogarla

Deplasarea bratului inseamna mai mult decat sa stii cum sa actionezi comenzile. Aceasta include mentinerea stabilitatii ridicarii bratului. Galeata se ridica la capatul bratului, nu drept in sus ca o foarfeca.

Baza cricului include suporturi pentru a preveni inclinarea laterala. Utilizarea lor este ceruta din reglementarile OSHA pentru platformele de lucru aeriene. Elevatoarele glisante laterale pot fi actionate manual, hidraulic sau electric. Urmati instructiunile producatorului.

Deplasare

Caderile pot aparea si atunci cand operatorul deplaseaza ascensorul personal al bratului. OSHA impune ascensorul sa nu fie deplasat in timp ce operatorul se afla in cos, cu exceptia cazului in care ascensorul este conceput pentru a face acest lucru.

Controale ISCIR Ciorogarla

Caracteristicile speciale de siguranta protejeaza utilizatorul ascensorului personal. Numai operatorii autorizati au voie sa foloseasca dispozitivul de ridicare in conformitate cu OSHA, indiferent daca dispozitivul de ridicare este actionat de la sol sau cos. Palanul trebuie sa aiba comenzi in cos si pe baza.

Reglementarile ISCIR permit „modificarea pe teren” a ascensorului personal. Cu toate acestea, acest lucru necesita, de asemenea, ca aceste modificari sa fie verificate de producator sau de un laborator de testare.

Producatorul furnizeaza o notificare scrisa de recertificare si inlocuieste placa de capacitate a masinii cu una noua daca modificarile respecta standardul pentru noua performanta.

Functii de siguranta

ISCIR impune inspectarea palanului inainte de punerea in functiune. Se compune din doua parti, prima fiind controlul static al masinii, acordand o atentie deosebita sistemului hidraulic. Ca parte a inspectiei sistemului hidraulic, toate furtunurile trebuie verificate si inlocuite daca sunt deteriorate. Operatorul trebuie sa testeze toate comenzile. De asemenea, pompa hidraulica trebuie verificata pentru scurgeri in garniturile hidraulice. A doua parte a inspectiei acopera starea liftului, inclusiv balustradele si podeaua.

Echipament de protectie

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Ciorogarla.

Lucratorii trebuie sa poarte un ham de siguranta. Snurul de cablaj trebuie atasat la o mare parte a cosului. Nici muncitorul, nici cosul nu pot fi atasati la „pol, structura sau echipament adiacent” in timp ce cosul este ridicat.

Cu o ingrijire adecvata si o intretinere regulata, un lift cu brat poate dura aproximativ 30 de ani. Prin urmare, este foarte important sa implementati un program de ingrijire si intretinere a ascensorului cu brat.

Acest lucru va permite identificarea si rezolvarea problemelor cu ridicarea bratului inainte de a provoca daune pe termen lung.

Oricine foloseste un ascensor cu brat trebuie sa fie autorizat si instruit in prealabil. Puteti deveni certificat pentru operarea tuturor ascensoarelor cu aer prin trecerea scurtului proces de certificare cerut de Administratia pentru Sanatate si Siguranta in Munca (OSHA).

Ascensoarele cu brat si macaralele sunt proiectate pentru sarcini diferite si, prin urmare, nu sunt destinate sa indeplineasca aceleasi sarcini. Ridicarea bratului nu are aceeasi putere si miscare de ridicare ca si macaraua, iar macaraua nu poate gazdui lucratori.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.