ISCIR – RSVTI Ciolpani

iscir ciolpani rsvti ciolpani
iscir ciolpani rsvti ciolpani

Macaralele sunt esentiale pentru miscarea grinzilor grele si pentru ridicarea structurilor cu mai multe etaje. Neutilizarea macaralei in conditii de siguranta poate duce la deteriorarea bunurilor, ranire sau chiar deces. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Ciolpani – RSVTI Ciolpani.

Administratia SUA pentru Siguranta si Sanatate in Munca solicita companiilor sa dezvolte programe scrise de siguranta care detaliaza cele mai bune practici pentru siguranta ascensoarelor. Departamentele de munca ale statului si chiar o companie de asigurari de raspundere civila pot solicita, de asemenea, o politica scrisa de siguranta.

Echipament macarale ISCIR Ciolpani

Functionarea in siguranta a macaralelor necesita echipamente bine intretinute, cu elemente de siguranta. Caracteristicile tipice de siguranta necesare includ opriri de urgenta, zavoare de siguranta pe carlige si palanuri si indicatoare de unghi al bratului. Macaralele ar trebui sa poata ridica mai mult decat greutatea sarcinii tipice.

Franghia trebuie sa fie evaluata de sapte ori greutatea sarcinii daca personalul este ridicat si echipamentul trebuie testat in mod regulat de 1,25 ori sarcina sarcinii. Asociatia Americana a Producatorilor de Macarale a stabilit cerinte minime de siguranta pentru ascensoare si aproba ascensoare care indeplinesc sau depasesc aceste cerinte.

Operatori macarale ISCIR Ciolpani

Operatorii de macarale trebuie sa fie instruiti in functionarea macaralelor atat in ​​clasa, cat si la sol. Acestia trebuie sa treaca teste scrise si practice care sa demonstreze cunoasterea echipamentului si a functionarii in siguranta a acestuia. Operatorii de macarale trebuie sa fie autorizati sau autorizati in alt mod si pot fi necesari sa le reinnoiasca periodic.

Incarcare si instalare macarale ISCIR Ciolpani

Operatorii de macarale trebuie sa cunoasca capacitatea de incarcare a echipamentelor lor si nu trebuie sa supraincarce macaraua. Ar trebui sa cantareasca greutatile si sa nu-si ghiceasca greutatea. Asamblati incarcatura cu cablul cu dimensiunea corecta si agatati-o – nu o imbracaminte care se poate rupe sau rupe.

Aplicati margini ascutite pe sarcina pentru a evita deteriorarea sireturilor. Asigurati-va ca incarcatura este bine echilibrata inainte de a o muta. Pastrati tot personalul, pietonii si alte persoane departe de macara in timp ce aceasta este in functiune.

Personalul de la sol ar trebui sa aiba contact radio cu operatorul macaralei si ar trebui, de asemenea, sa utilizeze semnale manuale standard pentru a conduce macaraua.

Parcarea macaralei

O macarau care nu este utilizata inca previne pericolele, astfel incat operatorul trebuie sa o parcheze in siguranta. Depozitati toate riglajele si curelele si ridicati carligul macaralei la indemana persoanelor de pe sol sau cel putin sapte picioare. Apasati butonul de oprire de urgenta si actionati frana de urgenta.

Alte considerente

Operatorul ar trebui sa inspecteze in mod regulat macaraua si echipamentele si curelele asociate, conform recomandarilor producatorului sau cerintelor nationale. Operatorul trebuie sa verifice macaraua pentru defecte si trebuie sa efectueze o verificare de siguranta si sa testeze zilnic toate echipamentele inainte de a incepe lucrul.

Folositi intotdeauna personal calificat

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Ciolpani.

Functionarea in siguranta a macaralelor necesita personal instruit pentru pozitionare, ridicare, semnalizare si operare.

Administratia pentru Sanatate si Siguranta in Munca (OSHA) are reglementari care impun doar persoanelor instruite, certificate si calificate corespunzator sa opereze macaralele la locul de munca.

Asigurati-va ca respectati toate reglementarile pentru a va asigura ca personalul calificat este folosit in permanenta pentru intretinerea macaralelor.

Cititi instructiunile de utilizare a macaralei

Chiar si atunci cand angajati personal calificat, trebuie amintit ca macaralele de la diferiti producatori au comenzi unice, dispozitive si functii fiabile. Oricine opereaza sau lucreaza cu macarale ar trebui sa aiba cunostinte detaliate despre macaraua specifica utilizata. Instructiunile de utilizare contin informatii importante despre:

  • Capacitate
  • Mecanisme de securitate
  • Stabilizatori si contragreutati
  • Verificarile operatorului
  • Cititi manualul de utilizare in intregime inainte de a utiliza macaraua

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.