ISCIR – RSVTI Chiajna

iscir chiajna rsvti chiajna
iscir chiajna rsvti chiajna

Platforme suspendate ofera conditii de lucru facile in orice cladire, insa pentru a fi sigure acestea trebuie supuse la verificari ISCIR Chiajna – RSVTI Chiajna.

Platformele de lucru se incadreaza in doua categorii; platforme autoridicatoare ISCIR Chiajmna si platforme cu motor. Pe platformele autoridicatoare, palanele sunt pe platforma, iar versiunea actionata pe acoperis are palane pe acoperis pe masina de acoperis.

Platormele autoridicatoare ISCIR Chiajna

Platformele autoridicatoare sunt foarte versatile, deoarece nu exista ascensoare in punctul de suspensie de pe acoperis. Pot fi suspendate din aproape orice loc, de sistemele de suspensie de pe acoperis, tavan sau fatada.

Platformele cu actionare pe acoperis ISCIR Chiajna sunt ideale pentru cele mai mari cote atunci cand este nevoie de o acoperire lunga si daca exista suficient spatiu pe acoperis pentru o masina de acoperis.

Intretinerea si curatarea fatadelor zgarie-nori a fost sarcina celor mai curajosi oameni din toate. Uneori poti vedea in continuare oameni stand pe o scandura mica de lemn si atarnand la 100 de metri deasupra solului.

Munca acestor „paianjeni” (oficial tehnicieni de acces la franghie) este considerata periculoasa si ineficienta. OSHA (Administrarea Sigurantei si Sanatatii in Munca) a confirmat ca „nu se foloseste niciun sistem de coborare pe franghie la altitudini mai mari de 91 m” si ca codurile europene de siguranta urmeaza o abordare similara.

O optiune sigura pentru accesarea fatadei este platforma de lucru la sol ISCIR Chiajna. Aceasta platforma mobila este o alternativa buna la orice rampa temporara, atata timp cat exista posibilitatea de a merge pana la cladire si cladirea nu este prea inalta.

Platforma auto-alimentata este practic o combinatie a celor doua. Agilitatea accesului la franghie, eficienta si siguranta platformelor de lucru aeriene.

De obicei, platforma suspendata este suspendata de un monorail, carucior de acoperis sau grinda si este utilizata pentru intretinerea si curatarea fatadelor interne si externe. In plus, exista si alte utilizari pentru aceste platforme. Leaganul poate fi agatat sub macara – impreuna pot fi utilizate pentru a avea acces la tavan si fatadele interne ale atriului.

Platforma suspendata

O alta aplicatie obisnuita este atunci cand platforma este utilizata in timpul fazei de constructie. Este posibil sa instalati ferestre sau alte parti ale fatadei de pe platforma suspendata. Acest lucru va reduce semnificativ costul schelelor in timpul constructiei.

Suporturile BMU pot gazdui 2 persoane si o cantitate rezonabila de instrumente si materiale. Sarcina de lucru admisa este in mod normal de 250 kg (550 lbs.) Si poate fi extinsa pana la 360 kg (790 lbs.). Acest lucru face posibila mutarea diferitelor bunuri in sus si in jos in cladire.

Exista doua tipuri principale de platforme autopropulsate: leagane mai mici si platforme suspendate modulare mai lungi. Un leagan este o platforma cu una sau doua treceri care poate gazdui pana la doua persoane si este de obicei suspendata de o caruta in miscare. Prin urmare, nu exista niciun motiv pentru a-l extinde; lungimea leaganului poate fi de la 0,7 m la 3,0 m.

Leaganul se misca pe fatada, iar oamenii nu se misca in leagan. Platforma suspendata modulara consta din componente de diferite dimensiuni, iar lungimea este reglabila de la 1,5 metri la 12,2 metri. Platforma suspendata modulara este suspendata de sistemele de suspensie fixe si este proiectata sa se deplaseze doar in sus si in jos si oamenii sa se deplaseze lateral in interiorul ei.

Platforma suspendata modulara este in mare parte suspendata de doua gruti, in timp ce leaganul poate fi suspendat de orice tip de suspensie mobila. Un leagan este cea mai buna solutie pentru fatadele mai mici si complexe, iar pe de alta parte, o platforma lunga suspendata modulara poate fi solutia pentru fatadele simple si inalte.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Chiajna.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.