ISCIR – RSVTI Campulung

iscir campulung rsvti campulung
iscir campulung rsvti campulung

Toate echipamentele din parcurile de distractii necesita verificari tehnice periodice RSVTI Campulung de catre o firma sau persoana autorizata ISCIR Campulung. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Campulung – RSVTI Campulung.

De ce este importanta siguranta la locul de joaca?

Locurile de joaca in aer liber si echipamentele de joaca ofera copiilor aer curat, prieteni, distractie si miscare. Dar este important ca echipamentele sparte, suprafetele inadecvate si comportamentul nesigur sa nu afecteze starea de bine.

In fiecare an, peste 200.000 de copii sunt internati in spitale de urgenta din cauza ranirilor la locul de joaca. Multe dintre aceste accidente pot fi evitate cu o supraveghere corecta.

Puteti face un loc de joaca distractiv si sigur pentru copiii, verificand echipamentele pentru pericole posibile si urmand instructiuni simple de siguranta conform legii ISCIR Campulung.

Si invatarea copiilor sa se joace in siguranta este importanta: daca stiu regulile locului de joaca, este mai putin probabil sa se raneasca.

Supravegherea adultilor este esentiala

Adultii pot ajuta la prevenirea ranirii, asigurandu-se ca proprii copii folosesc corect jucariile. In caz de vatamare, un adult il poate ajuta pe copil si poate oferi imediat primul ajutor necesar.

Copiii ar trebui sa fie intotdeauna sub supravegherea unui adult la locul de joaca. Aveti grija cu copiii mai mici deoarece nu pot fi intotdeauna siguri de distanta si nu se asteapta la situatii periculoase. Copiilor mai mari le place sa-si testeze limitele la locul de joaca, deci este important ca adultii sa aiba control si asupra lor.

Inainte de a vizita un loc de joaca, asigurati-va ca zona de joaca este proiectata astfel incat adultii sa poata vedea in mod clar copiii care se joaca pe toate dispozitivele.

De asemenea aveti nevoie de o companie de Protectia Muncii care sa se ocupe de identificarea riscurilor si a solutiilor pentru a le preveni si pentru a instrui corect angajatii. Pentru o oferta rapida SSM-PSI Campulung click AICI.

Invatarea copiilor despre siguranta locului de joaca
O alta parte importanta a sigurantei locului de joaca: copiii trebuie sa stie cum sa fie in siguranta si sa actioneze in mod responsabil pe locul de joaca.

Copiii ar trebui sa stie sa:

  • Nu impinga niciodata in timp ce se afla in casteluri, complexuri de joaca, tobogane, balansoare, leagane si alte echipamente.
  • Foloseasca echipamentul corect – sa se dea pe tobogan cu picioarele inainte, sa nu sara de pe balustrada exterioara, sa nu stea pe leagane etc.
  • Se asigure intotdeauna ca nu exista alti copii in cale daca sunt pe cale sa sara de pe echipament sau sa alunece si sa cada.
  • Pastreze bicicletele, rucsacurile si gentile la distanta de echipamente si zone de joaca, astfel incat nimeni sa nu se impiedice de ele.
  • Poarte intotdeauna o casca atunci cand merg cu bicicleta, dar sa o scoata atunci cand utilizeaza echipament de agrement.
  • Nu foloseasca niciodata echipamente de joc umede, deoarece umezeala face suprafata alunecoasa.
  • Verifice echipamentul locului de joaca vara. Poate fi periculos de fierbinte, in special pe tobogane metalice, balustrade si scari. Asadar, folositi buna judecata – daca echipamentul este fierbinte la atingere, este posibil sa nu fie sigur sau distractiv sa va jucati pe el. Arsurile de contact pot aparea in cateva secunde.
  • Poarte haine fara bretele sau snururi. Curelele, gentile si colierele se pot prinde in echipament si pot sufoca accidental un copil.
  • Poarte protectie solara atunci cand se joaca in aer liber, chiar si in zilele innorate, pentru a se proteja de arsuri.

Pentru a preveni accidentele care implica copiii, verificarile tehnice periodice ISCIR Campulung – RSVTI Campulung sunt obligatorii si necesare oricarui echipament din parcul de joaca.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.