ISCIR – RSVTI Campina

 

iscir campina rsvti campina
iscir campina rsvti campina

Conform legii 64/2008 privind functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si a aparatelor consumatoare de combustibil, caruselele din spatiile de joaca sunt supuse autorizarii ISCIR Campina si verificarilor RSVTI Campina.

Caruselele si parcurile de distractii sunt asociate in mod traditional cu distractia de vara pentru copii, adulti si familii. Parcurile tematice sunt anuntate si promovate ca locuri de evadare si de bucurie de fiorul paletelor cu role, ale plimbarilor rotative si alunecarilor de apa.

Milioane de oameni viziteaza parcurile de distractii si se urca in carusele fara incidente. Cu toate acestea, exista mii de persoane ranite in fiecare an in timpul acestor vizite. Din pacate, unii vizitatori nu parasesc niciodata in viata parcul de distractii sau parcul acvatic.

Acest articol explica diferitele pericole si tipuri de raniri care pot aparea pe coastele montane si pe alte parcuri de distractii, cu un rezumat al drepturilor dumneavoastra.

Tipuri de accidente in parcurile de distractii respectiv carusele ISCIR Campina

Vatamarile cauzate de un parc de distractii pot rezulta din accidente provocate pe montantii cu role, motociclistii prinsi in jucarii precum rotile diabolice si leagane si jucariile care intr-un fel functioneaza defectuos. In plus, oamenii pot fi raniti in timpul plimbarilor pe apa, tobogane, bazine de valuri si plimbari fluviale in deriva folosind dispozitive gonflabile.

Un studiu din SUA, Consumer Product Safety Commission (CPSC), a constatat ca in cei sase ani din 1997 pana in 2003, atractiile mobile, definite ca parte a unui turneu de carnaval calator, au suferit aproximativ 2.800 pana la 4.300 de leziuni netratate pe parcursul a sase ani de Servici de Urgente.

Inchiriat pentru un eveniment sau utilizat intr-un parc de distractii mobil, dar nu face parte dintr-o locatie fixa, cum ar fi Walt Disney World sau Six Flags. CPSC a raportat, de asemenea, 55 de decese legate de jucariile de distractie fixe si mobile intre 1987 si 2001.

Vatamarile grave asociate parcurilor tematice pot include:

  • caderi fatale
  • disectie carotidiana si accident vascular cerebral (ruptura arterei carotide principale)
  • traumatisme cerebrale severe
  • anevrisme cerebrale
  • paralizie
  • inec
  • laceratii
  • oase rupte si ligamente rupte
  • traume emotionale (anxietate, fobie, sechele)

Pericole de accident in carusele si in parcurile de distracti

Ca orice afacere, parcurile tematice au potentialul de a gestiona echipamente defecte. Usile, centurile de siguranta si curelele de umar care impiedica pasagerii se pot defecta. Pentru ca aceste echipamente sa fie folosite in conditii de siguranta si pentru a evita orice fel de incident neplacut, aveti nevoie de un specialist in verificarile periodice RSVTI Campina autorizat ISCIR Campina.

Angajatii care opereaza parcuri de distractii si parcuri acvatice pot, de asemenea, sa nu efectueze verificari de rutina ale sigurantei, sa se distraga de la sarcinile atribuite, sa nu opereze atractiile in siguranta, sa supravegheze in mod corespunzator asociatii din siguranta calatoriei sau sa nu beneficieze de un standard rezonabil de ingrijire care ar trebui aplicat la locul de munca .

Leziunile la cap, gat si spate sunt cele mai frecvent raportate leziuni in parcurile tematice. Pasionatii de parcuri de distractii pot suferi, de asemenea, rani grave din cauza karturilor si a masinilor de protectie, inclusiv coliziuni cu alti calareti.

Parcurile acvatice si parcurile de distractii cu jucarii acvatice cresc, de asemenea, riscul de ranire cauzat de tobogane, valuri. decesele inecate in piscine si ranile „raului liber” suferite de pilotii care calatoresc in camere de aer sau alte dispozitive gonflabile. .

Unele state, cum ar fi Florida, nu necesita parcuri de distractii pentru a raporta ranile, cu exceptia cazului in care exista un rezultat fatal, sau un motociclist ranit este internat imediat timp de cel putin 24 de ore, nu in ultimul rand datorita supravegherii medicale.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.