ISCIR – RSVTI Campia Turzii

iscir campia turzii rsvti campia turzii
iscir campia turzii rsvti campia turzii

Stivuitoarele pot fi periculoase daca nu sunt operate cu grija si nu li se ofera verificarea de care au nevoie. Contactati-ne acum pentru verificari RSVTI Campia Turzii autorizate ISCIR Campia Turzii.

Motive pentru care stivuitoarele ISCIR Campia Turzii pot deveni periculoase:

1. Necunoasterea capacitatii de incarcare a stivuitorului dvs. – Transportul unei sarcini prea grele este un mod sigur de a va face vehiculul instabil. Fiti constienti de capacitatea stivuitorului dvs. inainte de a incepe sa il folositi, uitandu-va la placa de date gasita pe camion.

Placuta trebuie sa contina toate informatiile relevante si nu trebuie modificata in niciun fel. Daca gasiti o placa care a fost modificata sau ascunsa, ar trebui sa discutati cu angajatorul dumneavoastra.

2. Nu va familiarizati cu ruta dvs. – Daca va deplasati printr-un loc de munca care are un aspect complex sau are un mediu deosebit de dinamic, asigurati-va ca sunteti familiarizati cu orice obstacole care ar putea provoca probleme pe ruta dvs. Cautati pasaje inguste sau zone unde pot exista miscari care va pot impiedica progresul.

3. Functionarea cu o sarcina nesecurizata – In functie de articolele pe care le transportati, este posibil sa aveti mai multe dificultati decat de obicei atunci cand va asigurati sarcina.

De exemplu, un palet este plat si destul de usor de fixat, in timp ce ceva cu o forma ciudata sau nesimetrica poate fi mai mult o provocare. Aveti grija suplimentara atunci cand mutati obiecte care ar putea fi predispuse la rasturnare sau care va afecteaza manevrabilitatea.

4. Fara comunicare cu lucratorii din jurul tau – Depozitele pot fi medii foarte aglomerate si cu atat de multi oameni care incearca sa-si indeplineasca propriile sarcini, este important sa mentii un nivel ridicat de comunicare.

Anuntarea oamenilor ce faceti si unde intentionati sa mergeti ii poate ajuta sa fie atenti la operatiunile dvs. La fel, daca nu sunteti sigur unde intentioneaza sa se mute un coleg de personal, nu va infasurati prea mult in sarcina dvs. pentru a le intreba.

Contactati-ne acum pentru o oferta SSM-PSI Campia Turzii.

5. Alunecarea la intrarea sau iesirea din stivuitor ISCIR Campia Turzii – Alunecarile si declansarile sunt cea mai frecventa cauza a ranirii la locul de munca, deci trebuie sa aveti grija suplimentara in mediul ridicat al comenzilor pentru stivuitoare. Asigurati-va ca purtati incaltaminte adecvata, care nu este lipita de substante inainte de a utiliza utilajul.

6. Nivele inadecvate ale bateriei si fluidului hidraulic – Fara o baterie incarcata corespunzator sau niveluri adecvate de lichide hidraulice, nu veti putea finaliza lucrarea si oprirea partiala se poate dovedi a fi periculoasa. Consultati manualul de utilizare sau spuneti angajatorului dvs. daca acesta este cazul.

7. Utilizarea unui camion care nu a fost inspectat – Stivuitoarele pot fi periculoase daca nu sunt supuse unor inspectii stricte si aveti responsabilitatea de a va asigura ca utilajul este sigur pentru utilizare.

Exista specialisti in stivuitoare care pot efectua lucrari de intretinere esentiale si pot oferi certificate de examinare pentru ca vehiculul sa se deplaseze din nou cat mai curand posibil. Spuneti-i angajatorului daca credeti ca camionul dvs. a expirat pentru o inspectie.

8. Viteza cu stivuitorul dvs. – Deplasarea cu o viteza care nu este adecvata vehiculului sau mediului dvs. este o cauza frecventa a accidentelor la locul de munca. Acordati atentie oricaror limite de viteza sau lovituri de viteza si daca viteza stivuitorului dvs. este limitata mecanic.

9. Parcare incorecta – Siguranta nu se opreste la iesirea din stivuitor ISCIR Campia Turzii. Parcati vehiculul numai in zone autorizate, unde alti angajati se vor astepta sa gaseasca stivuitoare stationare. Nu uitati sa coborati furca la podea, sa setati comenzile de directie la neutru, sa coborati frana de parcare si sa opriti contactul.

10. Utilizarea necorespunzatoare a vehiculelor – Stivuitoarele pot fi periculoase daca nu sunt operate cu grija. Rezistati oricarei tentatii de a folosi stivuitoare pentru orice altceva decat scopul specificat al acestora, indiferent de ceea ce dicteaza situatia.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.