ISCIR – RSVTI Calafat

iscir calafat rsvti calafat
iscir calafat rsvti calafat

Alegerea unui stivuitor poate face diferenta pentru afacerea si activitatea dumneavoastra. Contactati-ne acum pentru oferta rapida ISCIR Calafat – RSVTI Calafat.

Stivuitoare diesel ISCIR Calafat

Optarea pentru un stivuitor diesel este o alegere excelenta de facut. Sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decat stivuitoarele pe gaz si au si un combustibil mai ieftin, ceea ce face ca functionarea lor sa fie destul de rentabila.

Stivuitoarele diesel au o perioada de valabilitate relativ lunga, iar motoarele lor tind sa fie destul de durabile. Unul dintre lucrurile grozave despre stivuitoarele diesel este cat de convenabile sunt.

Deoarece nu trebuie incarcate, stivuitoarele diesel ISCIR Calafat pot fi folosite in orice moment – zi sau noapte. Dar principalul lor beneficiu este performanta lor. Au o performanta superioara fata de alte tipuri de stivuitoare si sunt mai puternice, facandu-le alegerea ideala pentru remorcare si utilizare pe dealuri si zone exterioare.

Contactati-ne ACUM pentru oferta rapida ISCIR – RSVTI Calafat.

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari probleme cu care te poti confrunta cu stivuitorul tau diesel ISCIR Calafat este combustibilul contaminat. Contaminarea cu combustibil poate deveni destul de rapid o mare problema si poate lasa combustibilul inutil, influentand in acelasi timp eficienta, costul si fiabilitatea. Desi este o problema majora daca se intampla acest lucru, a se asigura ca nu se intampla nu ar putea fi mai simplu.

Cauze comune ale combustibilului contaminat

Unele dintre cele mai frecvente cauze de contaminare includ: apa din combustibil; filtrare slaba; lipsa intretinerii rezervorului; stocarea prelungita a combustibilului si contaminarea microbiana a motorinei.

Cum prevenim contaminarea combustibilului

Pentru a minimiza riscul de contaminare cu combustibil, exista o serie de lucruri pe care le puteti face:

1. Intretinerea rezervorului

In primul rand, ar trebui sa efectuati in mod regulat intretinerea minutioasa a rezervorului de combustibil. Aceasta include drenarea apei din filtrele de combustibil si inlocuirea filtrelor conform recomandarilor producatorului. Este necesar sa aveti grija de rugina atunci cand faceti verificarile, deoarece aceasta coroziune poate duce la infiltrarea apei de ploaie in rezervor.

Puteti minimiza riscul de intrare a apei in rezervor tinand intotdeauna rezervorul plin, dar puteti, de asemenea, sa va uitati la tratamente pentru prevenirea acumularii de apa. Testarea regulata a microbilor va poate permite sa va pastrati combustibilul si sa luati masuri atunci cand este necesar. Un biocid poate fi folosit intotdeauna pentru precautie suplimentara, dar trebuie utilizat doar la fiecare 90 de zile.

2. Manipularea stivuitorului ISCIR Calafat

Manipularea defectuoasa a combustibilului poate duce la contaminarea cu tot felul de lucruri, inclusiv nisip si murdarie, care pot cauza cu adevarat probleme in rezervorul si stivuitorul in ansamblu. Puteti combate acest lucru prin trecerea combustibilului printr-un sistem de filtrare atunci cand transportati sau mutati combustibilul.

3. Cumparati combustibil de inalta calitate

]Achizitionarea combustibilului de la o sursa de renume inseamna ca veti obtine combustibil de inalta calitate si va fi mai putin probabil sa fie contaminat. Poate fi tentant sa alegeti cel mai ieftin combustibil pe care il puteti gasi, dar probabil veti obtine un combustibil de calitate scazuta.

4. Depozitarea adecvata

Puteti minimiza riscul de contaminare cu combustibil depozitand corespunzator combustibilul. Motorina nu trebuie depozitata mai mult de 12 luni si trebuie pastrata intotdeauna sub 35°C.

Semne pentru combustibilul contaminat

Daca doriti sa stiti cum sa identificati cand combustibilul dvs. este contaminat, exista cateva lucruri la care trebuie sa aveti in vedere:

1. Aspectul combustibilului dvs

Combustibilul trebuie sa fie clar si luminos. Daca luati o proba si pare tulbure, s-ar putea sa fie apa in rezervor. Prezenta apei inseamna ca este foarte probabil sa se formeze microbi care sa contamineze si mai mult combustibilul. Daca combustibilul dumneavoastra are o culoare mai inchisa decat de obicei, este posibil sa se formeze asfalteni. Daca acestea sunt lasate netratate, atunci va pot bloca filtrul motorului.

2. Rezervor de combustibil degradat

Daca observati probleme cu rezervorul de combustibil, cum ar fi ruginirea, este posibil ca combustibilul sa fie contaminat. Daca gasiti probleme cu rezervorul de combustibil suficient de devreme, este posibil sa puteti preveni contaminarea combustibilului, dar acest lucru se va intampla doar cu intretinerea regulata a rezervorului.

3. Reducerea performantei

Daca observati o scadere a performantei stivuitorului dvs. si ati exclus orice alte posibilitati, de exemplu probleme mecanice, atunci combustibilul dumneavoastra poate fi contaminat. Odata ce ati inlocuit combustibilul contaminat si ati remediat radacina problemei, de exemplu un rezervor de combustibil ruginit, ar trebui sa vedeti cresterea performantei.

Stivuitoarele diesel ISCIR Calafat pot fi un beneficiu imens pentru afacerea dvs., trebuie doar sa stiti cum sa impiedicati contaminarea combustibilului.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.