ISCIR – RSVTI Branesti

iscir branesti rsvti branesti
iscir branesti rsvti branesti

Echipamentele din parcurile acvatice pot fi foarte periculoase atat pentru copiii cat si pentru adulti de aceea este necesar ca echipamentele sa fie verificate de catre un operator RSVTI Branesti autorizat ISCIR Branesti.

Echipamente ISCIR Branesti

Sarbatorile sunt un timp de distractie cu familia si prietenii. Parcurile acvatice sunt pe lista de sarcini in acest sezon. Desi este o emotie distractiva si nebuna, parcurile acvatice reprezinta o potentiala amenintare.

Majoritatea sunt sigure pentru copii si adulti, dar uneori nu poti fi niciodata complet satisfacut. Prin urmare, este obligatoriu sa se ia masuri de precautie.

Odata cu cresterea temperaturilor de vara, parcurile acvatice sunt o modalitate excelenta de a bate caldura. Exista multe parcuri acvatice interioare si in aer liber, deci este important sa stiti ce sa cautati.

Iata cateva pericole viitoare in parcurile acvatice ISCIR Branesti la care ar trebui sa fiti atenti:

Pot gazdui bacterii, ciuperci si virusi

Inainte de a intra in orice bazin, ar trebui sa vedeti sectiunea de jos fara sa va luptati. Acesta este un mod sigur de a confirma daca exista bacterii in piscina. Apa cu esenta tulbure dovedeste ca pot fi prezente bacterii sau alte tipuri de germeni.

Intrarea intr-un bazin de bacterii poate duce la mai multe infectii. Asadar, preferati sa evitati si sa va reconsiderati. Unele dintre posibilele amenintari ale germenilor prezenti in parcurile acvatice includ:

Infectii fungice. Acestea includ piciorul atletului, care poate fi contactat rapid de piscina sau suprafata scaldatorilor. Daca nu sunteti sigur cu privire la dezinfectarea suprafetei, trebuie sa luati masuri de precautie in avans.

Norovirus. Probabil ca ati legat acest lucru de navele de croaziera insasi, dar este o chestiune de care trebuie sa va faceti griji chiar si in parcurile acvatice.

Daca piscina nu este gestionata corespunzator folosind clor, se recomanda evitarea inotului in interior. Orice consum mic de apa contaminata poate duce la aceasta infectie.

Amiba. Oamenii contracta dizenteria amibiana in principal prin apa care intra in corp prin nas. Ocazional, poate merge la creier si poate afecta tesuturile, ducand la deteriorarea masiva.

Cele de mai sus sunt cateva dintre pericolele bacteriene, fungice si virale pe care le puteti intalni la urmatoarea dvs. vizita la parcul acvatic ISCIR Branesti.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM Branesti.

Inec

Acest lucru este rar in zilele noastre, datorita inotatorilor profesionisti care sunt gata sa ajute, dar totusi se pot intampla. Unele facilitati de parc acvatic care au o rata semnificativa de inec includ piscine cu valuri.

Prin urmare, nu sunt potrivite pentru copiii prea mici. Aceste bazine pot deveni, de asemenea, aglomerate si haotice datorita maselor uriase din interior. In acest fel, poate deveni imposibil sa salvezi pe cineva care se ineaca.

In mod ideal, majoritatea oamenilor ar trebui sa se inece in astfel de ape, deoarece se presupune ca se bucura si nu sufera. Din acest motiv, este important sa fii cu ochii pe persoana iubita in timp ce te afli in piscina, in cazul unor anomalii.

Boala legionarilor

Acesta este un tip de pneumonie cauzata de anumite bacterii din apa. In majoritatea cazurilor, astfel de bacterii traiesc in cursuri de apa sau lacuri. Dar, in unele cazuri, le poti cadea prada in parcurile acvatice.

Creste si chiar se raspandeste in apropierea cladirilor, iar aceasta este o chestiune de ingrijorare pentru sanatate. Un parc acvatic bun ar trebui sa aiba oameni care sa curate si sa indeparteze orice crestere in interiorul si in afara piscinelor.

Riscurile de mai sus sunt reale si atunci cand vizitati parcul acvatic trebuie sa aveti grija sa nu regretati.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.