ISCIR – RSVTI Beius

iscir beius rsvti beius
iscir beius rsvti beius

Achizitionarea utilajelor de santier aduce si responsabilitatea de a fi utilizate in siguranta si verificate periodic de catre un specialist RSVTI Beius autorizat ISCIR Beius.

Ascensoare de tip foarfeca ISCIR Beius

Un elevator cu foarfeca este un tip de platforma de lucru mobila, ridicata, care actioneaza ca o alternativa mai puternica si mai sigura la o scara standard. Deoarece lifturile foarfece sunt compuse din otel si o serie de grinzi incrucisate si bare, acestea ofera o zona de lucru stabila pentru unul sau mai multi lucratori.

Sunt excelente pentru urmatoarele aplicatii: Manipularea materialului, Depozitare sau depozitare, Proiecte de constructii, Intretinere cladiri comerciale. Daca aveti zone greu accesibile in zona de lucru, un lift de tip foarfeca ISCIR Beius este exact ceea ce aveti nevoie.

Greder cu motor

Grederele cu motor sau autogrederele au lame lungi si inguste, cunoscute si sub denumirea de panouri. Aceasta bordura este rotativa, cu o margine de taiere in partea de jos pentru a ajuta la taierea si mutarea terenului pentru lucruri precum: Instalarea sau intretinerea drumului, Notare fina, Proiecte de constructii, Santuri de drenaj, Indepartarea zapezii, Raspandirea materialelor.

Contactati-ne acum pentru oferta rapida SSM Beius.

In comparatie cu buldozerele, autogrederele ISCIR Beius sunt de obicei mai potrivite pentru proiecte grele de lucrari rutiere care necesita versatilitate. Trebuie sa intelegeti cum sa utilizati un autogreder inainte de a utiliza unul, deoarece diferiti actori influenteaza performanta. De exemplu, cu cat puneti mai mult pe roti, cu atat mai adanca va fi de obicei taietura.

Mini incarcatoare skid steer

Un skid steer este un tip de masina ISCIR Beius pe care il puteti folosi pentru orice, de la proiecte de casa la scara mica la lucrari de gestionare a terenurilor la scara larga. Acestea sunt un avantaj pentru orice santier, datorita capacitatii de a conecta diferite atasamente pentru a finaliza aproape orice tip de proiect.

De exemplu, cu atasamentele potrivite, puteti folosi un mini incarcator pentru: Silvicultura, Defrisarea terenului, Amenajare a teritoriului si agricultura, Lucrari rutiere, Excavare, Demolare, Curatarea santierului. Minivolantele sunt disponibile in trei dimensiuni diferite: mic, mediu si mare.

Manipulatoare telescopice

Manipulatoarele telescopice sunt similare cu stivuitoarele ISCIR Beius, dar sunt mai potrivite pentru aplicatii in aer liber sau materiale in vrac care se deplaseaza in interiorul unui depozit.

Puteti conecta diferite atasamente pentru bratul ISCIR Beius, cum ar fi galeti sau platforme de ridicare, facandu-le o piesa de masina versatila pe care sa o aveti pe santier. Exista mai multe tipuri de manipulatoare telescopice din care sa alegeti, inclusiv diferite variatii de inaltime de ridicare, capacitatea de incarcare si dimensiunea cadrului.

Turnuri de lumina remorcabile

Ati fost vreodata nevoit sa alergati impotriva soarelui pentru a finaliza un proiect in aer liber? Turnurile de lumini remorcabile sunt solutia la acest eveniment comun.

Turnurile de lumina constau dintr-un set de lumini puternice atasate la partea superioara a unui fascicul vertical, care este conectat la un anumit tip de generator de energie sau panou solar. Turnul este usor de portat, asa ca il puteti lua cu dvs. de la un site la altul si nu va faceti griji ca lucrati in intuneric. Acest lucru ii mentine pe angajati in siguranta si creste timpul de lucru disponibil pe care il aveti pentru un proiect.

Incarcatoare pentru minerit subteran

Incarcatoarele pentru minerit subteran sunt masini foarte durabile, cu profil redus, concepute pentru a face mineritul mai usor si mai rapid. Incarcatoarele pentru minerit sunt similare cu camioanele standard pentru minerit subteran, dar cu o cupa atasata. Ele sunt esentiale pentru orice operatiune miniera la scara larga, deoarece va permit sa transportati si sa mutati materiale in siguranta. Atunci cand alegeti un incarcator minier subteran, luati in considerare dimensiunea zonei dvs. de lucru si tipurile de materiale cu care lucrati.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.