ISCIR – RSVTI Bailesti

iscir bailesti rsvti bailesti
iscir bailesti rsvti bailesti

Unul dintre cele mai importante aspecte ale utilizarii unui stivuitor intr-un mediu industrial aglomerat este siguranta. Pentru a utiliza un stivuitor in siguranta, asigurati-va ca aveti realizate verificarile RSVTI Bailesti – ISCIR Bailesti.

Stivuitoarele nu sunt in mod inerent periculoase, dar exista unele pericole care sunt asociate cu acestea. Urmand protocoale practice de sanatate si siguranta si asigurandu-va ca tot personalul este instruit corespunzator, puteti minimiza serios riscul producerii unui accident. De asemenea, merita sa va familiarizati cu cele mai frecvente pericole pe care este posibil sa le intalniti. Avand in vedere acest lucru, iata trei dintre cele mai comune pericole asociate cu utilizarea stivuitorului.

Obstacole stivuitoare ISCIR Bailesti

Un depozit neingrijit este un cosmar pentru un operator de stivuitor. Trebuie sa va asigurati intotdeauna ca traseul pe care il parcurgeti cu stivuitorul este liber si fara obstacole. Daca nu, este foarte probabila o coliziune.

Obstacole precum paletii, stocurile sau alte echipamente sunt intalnite frecvent in depozitele aglomerate si poate fi usor sa lasati lucrurile sa se ingramadeasca. Cu toate acestea, mentinandu-va depozitul in ordine, va puteti reduce semnificativ sansele de a avea un accident. Si sa fii constient de sansa de obstacole va face acelasi lucru.

Rasturnare

Rasturnarea unui stivuitor ISCIR Bailesti este mai frecventa decat ati putea crede. Exista doua motive principale pentru care stivuitorul dumneavoastra s-ar putea rasturna. Unul va incarca incorect stivuitorul; fie supraincarcandu-l, fie facandu-l greu.

Este posibil sa fiti tentat sa incercati sa economisiti timp facand o calatorie in loc de doua, totusi, inghesuind prea mult pe stivuitor ISCIR Bailesti, creati un pericol.

Puteti provoca rasturnarea stivuitorului sau incarcatura dvs. poate cadea. Celalalt motiv merge prea repede. Viteza in exces este incredibil de periculoasa, mai ales cand faci colturi sau lucrezi in aer liber. Creezi pericole inutile pentru tine, echipamentul tau si oamenii din jurul tau. Pastrati-o incet si constant!

Utilizarea necorespunzatoare a atasamentelor

Utilizarea atasamentelor cu stivuitorul dvs. ISCIR Bailesti poate creste productivitatea depozitului dvs., cu toate acestea, utilizarea lor incorect poate provoca pericole. Daca intentionati sa utilizati un brat, un buncar autodeversat sau o platforma de acces sigur, este esential sa invatati cum sa faceti acest lucru corect.

Contactati-ne ACUM pentru oferta rapida SSM Bailesti.

Este o idee buna sa urmati un antrenament, fie pe stivuitorul in sine, cu supraveghere, fie puteti utiliza un simulator de stivuitor pentru a va familiariza cu noile atasamente. De asemenea, trebuie sa va asigurati intotdeauna ca atasamentul pe care il utilizati este compatibil cu stivuitorul dumneavoastra specific. Daca nu, ai putea provoca un accident. Fiind constienti de posibilele pericole asociate cu stivuitoarele, puteti minimiza sansa ca unul sa apara efectiv.

Maximizarea bateriei stivuitorului dumneavoastra este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate din masina dumneavoastra. Daca bateria dumneavoastra nu functioneaza atat de bine pe cat ati dori, inseamna ca stivuitorul dumneavoastra nu functioneaza atat de bine pe cat ati dori. Din fericire, s-ar putea sa nu fie nevoie sa inlocuiti bateria – in schimb, puteti urma aceste sfaturi pentru a maximiza durata de viata a bateriei dvs. de stivuitor.

Incarcati-va aparatul la sfarsitul fiecarei zile

Este cunoscut faptul ca lasarea bateriei sa se epuizeze pana la capat si apoi incarcarea peste noapte la 100% este o modalitate excelenta de a va mentine bateria sanatoasa. Dupa ce s-a incheiat fiecare zi de lucru, conectati-va bateria si lasati-o sa se reincarce complet. Daca bateria dvs. scade prea repede pe parcursul zilei dupa ce a fost incarcata la 100%, ar putea exista o problema cu bateria sau masina in sine.

Nu va lasati tentati de incarcari rapide

Majoritatea stivuitoarelor ISCIR Bailesti alimentate cu baterii necesita cel putin 8 ore de incarcare pentru a se asigura ca este complet incarcata. Unii operatori cred ca isi pot incarca masina pentru cateva minute si pot scapa de el. Aceasta este o modalitate incredibil de ineficienta de a va incarca bateria si inseamna ca nu veti lucra la potentialul maxim.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.