ISCIR – RSVTI Aiud

iscir aiud rsvti aiud
iscir aiud rsvti aiud

De ani de zile, mini incarcatoarele au dominat piata incarcatoarelor pentru operatiuni la ferma si la locul de munca. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Aiud – RSVTI Aiud.

Incarcatoarele pe senile compacte ISCIR Aiud

De-a lungul anilor, au existat mai multe inovatii fundamentale care au condus industria inainte. New Holland L35, de exemplu, a fost pionier in utilizarea unei ampatamente mai lungi pentru a oferi operatorilor un incarcator mai echilibrat si mai stabil.

In 1986, a fost introdus un alt produs de incarcare de uz general: Incarcatoarele pe senile compacte (CTL) a schimbat cu adevarat jocul. Initial, CTL nu a fost bine adoptat de operatorii SSL din America de Nord.

Sinele nu au durat atat timp cat anvelopele, trenurile de rulare si ralanti nu aveau inca un design solid si robust, iar unii proprietari SSL pur si simplu nu doreau sa adopte un nou tip de incarcator.

Pe masura ce CTL a evoluat, beneficiile CTL fata de SSL au devenit evidente. In cele din urma, operatorii au inceput sa vada avantajele sinelor fata de roti, iar CTL a inceput sa castige un numar mare de peisagisti, antreprenori generali si chiar fermieri.

Mini incarcatoare vs. Incarcatoarele pe senile compacte ISCIR Aiud

Astazi, CTL a devenit incarcatorul preferat pentru peisagisti, antreprenori generali si companii de inchiriere. Aceste tipuri de aplicatii au nevoie de o masina care poate merge oriunde fara a pierde tractiunea si fara a deranja suprafata de operare ca un SSL.

Deoarece CTL ofera mai mult contact cu suprafata cu solul, acestea obtin in mod natural o tractiune mai mare, ofera o curatare mai usoara a anvelopelor si creeaza o presiune mai mica a solului pe inch patrat. Acest lucru este deosebit de benefic pentru peisagistii care fac lucrari care necesita daune minime pe suprafata gazonului.

Poate mai important, CTL-urile ofera mai multa eficienta si profitabilitate operatorilor lor. Deoarece CTL-urile ofera mai mult contact cu suprafata la sol, acestea sunt capabile sa realizeze un efort tractiv mai eficient. Acest lucru faciliteaza impingerea si tragerea sarcinilor.

Antreprenorii vad avantajele de tractiune si presiune la sol atunci cand stabilesc o nota pe santier, cu o munca de corectie semnificativ mai mica. In plus, CTL-urile pot merge in medii in care masinile cu roti nu sunt viabile. Un bun exemplu in acest sens este in aplicatiile forestiere si de gestionare a terenurilor in care operatorii folosesc capete de mulcire pentru a curata terenul de copaci si perii.

Desigur, pentru o lunga perioada de timp au existat ingrijorari valabile cu privire la longevitatea sinelor fata de anvelope. Pentru operatorii care ruleaza in principal in medii de suprafata dura, cum ar fi betonul, a existat, de asemenea, avantajul evident al unei plimbari mai confortabile. Cu toate acestea, designul sinelor si trenului de rulare a parcurs un drum lung.

Piste durabile

Astazi, producatorii de sine ISCIR Aiud vin cu piste mai durabile, prin progrese in proiectarea sinelor si a compozitiei cauciucului. Acum nu este neobisnuit sa vezi un set de piste care dureaza intre 600 si 2.000 de ore. De asemenea, producatorii de echipamente au observat tendintele pietei si au inceput sa proiecteze modele de sine mai robuste, cu ralanti imbunatatite si chiar suspensie.

Producatorii de echipamente au o varietate de modele de sine suspendate pentru a permite operatorilor sa lucreze cu mai mult confort in cabina in acele zile lungi de lucru. Pe masura ce tehnologia de cale si designul trenului de rulare continua sa evolueze, tot mai multi operatori fac conversii de la SSL-uri la CTL-uri.

Contactati un specialist pentru o oferta SSM-PSI Aiud.

Echilibrul incarcatoarelor

Nu numai ca exista avantaje ale tractiunii si duratei de viata a CTL-urilor ISCIR Aiud, dar echilibrul general al masinii este ceva de luat in considerare. Cinematica SSL si CTL depinde de centrul de greutate al masinii. Distribuirea greutatii unei masini afecteaza in mod direct capacitatile de ridicare si performanta generala a masinii.

A putea ridica si transporta in mod eficient materiale este o cerinta de baza pentru incarcatoarele usoare de constructie. Prin design, CTL-urile au o greutate mai mare asupra masinii, datorita componentelor adaugate in trenul de rulare. Acest lucru ajuta semnificativ la ridicarea de sarcini grele si permite unui CTL sa fie o masina de ridicat mai echilibrata si mai eficienta in comparatie cu un SSL.

Industria CTL din America de Nord este in crestere. In special, capacitatea de functionare nominala de 4.000 de lire sterline cu o sarcina de basculare de 50% este segmentul care determina cresterea industriei. Acesta este motivul pentru care mai multi producatori pun accent pe produsele CTL mai mari.

Piata CTL creste

In cele din urma, piata incarcatoarelor pe senile compacte ISCIR Aiud continua sa creasca in popularitate. Producatorii vin cu incarcatoare pe senile compacte mai mari si mai puternice. Mai multi operatori vad beneficiile masinilor urmarite fata de roti.

Desigur, va exista intotdeauna un loc, pe piata si pe santier, pentru miniincarcatoare. De la aplicatii de beton si drum pana la indepartarea zapezii, exista inca aplicatii in care o masina cu roti este ideala, dar exista foarte putine locuri in care o masina cu senile nu poate merge.

Pe masura ce designul si tehnologia CTL ISCIR Aiud continua sa evolueze, la fel si versatilitatea sa. Intrucat peisagistii, antreprenorii generali si casele de inchiriat sunt din ce in ce mai solicitate pentru o varietate mai mare de sarcini, CTL va raspunde aproape intotdeauna la apel.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.