ISCIR – RSVTI Agnita

iscir agnita rsvti agnita
iscir agnita rsvti agnita

In orice setare din fabrica, palanele electrice cu lant sunt obligatorii si perfecte pentru furnizarea de ascensoare verticale ISCIR Agnita – RSVTI Agnita. Contactati-ne acum pentru o oferta ISCIR Agnita – RSVTI Agnita.

Palanele electrice cu lant sunt simple si usor de actionat. Acest lucru le face o optiune atractiva pentru proprietarii de afaceri.

Totusi, ceea ce nu este atat de usor este sarcina de a alege palanul ISCIR Agnita potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Piata este inundata in prezent cu un numar mare de produse, dintre care multe sunt oferte inferioare. Cu toti producatorii care revendica primul loc, poate deveni dificil sa se stabileasca pe cel potrivit.

Ce este un palan electric cu lant ISCIR Agnita?

Pur si simplu, un dispozitiv de ridicare electric cu lant este un dispozitiv utilizat pentru ridicarea si coborarea verticala a oricarui material. Palanul consta dintr-un motor electric cu frana, cutie de viteze, roata cu lant de incarcare si un controler, care sunt utilizate pentru a controla miscarile sistemului. Elementul de ridicare utilizat este lantul din otel aliat.

Aceste tipuri de palane sunt ideale in fabrici si magazine de masini, care necesita ridicarea si incarcarea rapida a articolelor.

Factori de luat in considerare la alegerea palanelor electrice cu lant ISCIR Agnita

Alegerea dispozitivului de ridicare cu lant potrivit este una dintre conditiile esentiale pentru un mediu de lucru sigur si eficient. Urmatorii sunt cativa dintre factorii cheie care trebuie luati in considerare atunci cand alegeti produsul potrivit.

Greutatea sarcinii: Acesta este primul si cel mai important factor pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand alegeti palanele electrice cu lant. Sarcina pe care o veti ridica va determina tipul de ridicare pe care trebuie sa il cumparati. Ca regula generala, pentru mai putin de zece tone de capacitate de ridicare, este preferat un dispozitiv de ridicare cu lant.

Cu toate acestea, pentru ridicarea unor greutati mai mari, este adecvat un dispozitiv de ridicare electric cu sarma. Dar acest lucru nu este valabil la inaltimea ridicata. Asadar, in functie de necesitatile si cerintele industriei dvs., alegerea palanelor va varia.

Cerinte pentru aplicatie: Odata ce ati stabilit tipul de incarcare, in continuare, trebuie sa va dati seama de aplicatia la care veti pune dispozitivul de ridicare.

Intrebati-va acest lucru: il veti folosi pentru asamblarea produsului? Daca acesta este cazul, atunci precizia extrema este o conditie prealabila. De asemenea, important este sa stiti daca utilizati dispozitive sub carlig? Sau care sunt ciclurile tale de serviciu?

Viteza de ridicare: Urmatorul factor de luat in considerare este viteza de ridicare, care trebuie calibrata cu atentie pentru incarcarea si descarcarea corecta a materialelor ridicate.
Mediul de lucru: Poate mai important decat viteza de ridicare este mediul in care va fi utilizat dispozitivul dvs. de ridicare.

Mediile din fabrica pot fi abrazive pentru masini si este esential sa intelegeti impactul pe care locul de munca il va avea asupra echipamentelor dvs. De exemplu, daca dispozitivul de ridicare este utilizat in medii cu temperatura extrem de ridicata, acest lucru poate duce la scurgeri ale cutiei de viteze si la functionarea defectuoasa a dispozitivului de ridicare.

In mod similar, temperaturile superficiale pot cauza aparitia fisurilor sau inghetarea componentelor interne. Setarea in cazul in care exista oscilatii de temperatura extrema poate fi, de asemenea, daunatoare functionarii palanului. Schimbarile frecvente de temperatura pot duce la scurtcircuite electrice si functionarea defectuoasa a echipamentelor.

Ciclul de datorie: Aceasta implica timpul pentru care va fi utilizat dispozitivul dvs. de ridicare. Numarul de ore in care dispozitivul de ridicare va functiona la o intindere poate afecta longevitatea masinii.

Contactati-ne acum pentru o oferta rapida SSM-PSI Agnita.

Lungimea ciclului de functionare este importanta, deoarece palanele electrice trebuie sa disipeze caldura de la motoare. Aceasta inseamna ca trebuie sa li se acorde suficient timp de oprire pentru a se racori si a se recupera. In caz contrar, s-ar putea sa invitati doar disfunctionalitati ale echipamentului.

Inaltimea ridicarii: Inaltimea la care trebuie sa ridicati sarcina joaca, de asemenea, un rol important in alegerea dispozitivului de ridicare. De obicei, palanele electrice cu lant au un container in care lantul in exces este bobinat. B

ineinteles, cu cat inaltimea este mai mare, cu atat lantul este mai lung si acest lucru inseamna un container mai mare pentru lant. Daca nu este proiectat corect, un container prea mare ar putea actiona de fapt ca o obstructie pentru ridicarea sarcinii. Palanul electric cu lant este o alegere preferata pentru inaltimea de ridicare mai mare, de ex. palan cu moara de vant pentru intretinerea turbinei.

Sursa de energie: tipul de ridicare de care aveti nevoie va determina, de asemenea, tipul de sursa de alimentare pe care trebuie sa o utilizati. Pentru aplicatii cu sarcini reduse, este suficient un dispozitiv de ridicare monofazat.

Cu toate acestea, daca aveti nevoie de cicluri de lucru extrem de ridicate, atunci cel mai bine este sa cumparati un palan trifazat. Acest lucru va va asigura ca aveti suficienta putere pentru functionarea masinii.

Garantie: In ceea ce priveste masinile, un palan electric este unul dintre cele care sufera uzura obisnuita. Prin urmare, pentru a evita costurile de reparatii, trebuie sa obtineti un produs care are caracteristici atractive de garantie.

Asigurati-va ca garantia dispozitivului de ridicare acopera toate partile esentiale si manopera. De obicei, forta de munca este mai costisitoare decat piesele, deci este mai bine daca garantia dvs. vine cu ambele incluse.

Caracteristici de siguranta: La sfarsitul zilei, un palan electric este o masina. Si in orice cadru in care sunt utilizate echipamente electrice, pot aparea accidente. De aceea, atunci cand cumparati palanul, asigurati-va ca are toate caracteristicile esentiale de siguranta, cum ar fi limitatoarele de sarcina. De asemenea, sunt importante franele cu reglare automata si protectia la suprasarcina termica.

Completeaza formularul de mai jos pentru o oferta rapida, sau click AICI.