HR Teleorman (Resurse Umane Teleorman)

HR Teleorman colaborează cu managerii
HR Teleorman colaborează cu managerii

HR Teleorman (Resurse Umane Teleorman) colaborează cu managerii pentru a crea valoare companiilor, mai degrabă decât să joace rolul tradițional de parteneri de afaceri în negocierile privind relațiile de muncă.

Oferta de resurse umane a cunoscut o transformare semnificativă în ultimii 50 de ani. Departamentul de resurse umane îndeplinește acum două sarcini distincte:

  • HR tranzacțional se ocupă de sarcinile administrative și operaționale.
  • HR transformațional oferă strategie și schimbare.

HR Teleorman (Resurse Umane Teleorman) creează fișa postului

Resurse umane operaționale includ activități precum recrutarea și selecția. Pentru a ocupa un post, specialiștii HR Teleorman creează o fișă a postului care prezintă responsabilitățile postului și abilitățile necesare.

Următorul pas este crearea unei reclame, care trebuie să fie publicată de o companie de angajare sau într-un mijloc media relevant, cum ar fi un ziar, o revistă de afaceri sau un site web.

Candidații selectați pe lista scurtă ar trebui să îndeplinească atât cerințele necesare, cât și cerințele dorite.

Folosind tehnici obiective de selecție, cum ar fi interviurile organizate și exercițiile centrului de evaluare, ar trebui găsit cel mai bun candidat pentru post.

Găsirea candidatului ideal pentru postul vacant poate aduce beneficii companiei și poate scădea viitoarea rotație a angajaților.
Manusi Spuma Nitril CT HR

Educarea și Dezvoltarea, obligațiile angajatorilor

Angajatorii sunt responsabili pentru dotarea lucrătorilor cu resursele de care au nevoie pentru a reuși.

Această acțiune implică deseori oferirea noilor angajați de formare intensivă de orientare pentru a le facilita integrarea într-o cultură organizațională diferită.

Departamentul HR Teleorman oferă dezvoltare profesională și formare în leadership. Supraveghetorii și managerii nou angajați și promovați pot fi obligați să finalizeze formarea de conducere pe subiecte, inclusiv:

-managementul performanței;

-modul de abordare a problemelor relațiilor cu angajații la nivel de departament.

Angajații care doresc să urmărească ambiții personale, cum ar fi obținerea unei diplome universitare, sau care caută șanse de promovare, pot profita de programele de dezvoltare profesională.

Secțiunea de formare și dezvoltare a resurselor umane supraveghează frecvent inițiative precum ajutorul pentru școlarizare și schemele de rambursare.

HR ajută la rezolvarea problemelor disciplinare sau de competență

Echipa HR Teleorman ajută managerii să se ocupe de anumiți lucrători care au probleme disciplinare sau de competență.

Pentru a se asigura că acțiunea întreprinsă este legală și acceptabilă, acest tip de lucru poate consuma timp și necesită un anumit nivel de cunoștințe și abilități în domeniul resurselor umane.

Investigațiile asupra acuzațiilor de abatere sunt necesare, deoarece ar putea duce la acțiuni disciplinare sau concediere.

Atunci când capacitatea unui angajat de a îndeplini această funcție este pusă la îndoială, departamentul HR va lucra cu managementul pentru a determina dacă persoana ar fi capabilă, poate cu mai multă pregătire.

Rapoartele lunare și analiza datelor, furnizate de resursele umane

Un centru de servicii de resurse umane poate furniza statistici bazate pe baze de date, cum ar fi rapoarte lunare de absență.

Resursele umane operaționale sunt necesare pentru a gestiona o analiză mai avansată a datelor și raportare corporativă.

Când compensația variabilă a unui angajat, de exemplu, se bazează pe evaluarea performanței, specialiștii HR Teleorman ajută managerii:

-să efectueze evaluări ale performanței în conformitate cu standardele obiective;

-să analizeze ratingurile pentru a se asigura că fiecare angajat primește mărirea corespunzătoare.

Evitați materialele care ar putea fi rapid depășite

Informațiile se pot schimba rapid și pot deveni depășite pe măsură ce firmele se extind, reglementările se modifică și progresele tehnologice evoluează.

Prin urmare, este esențial să vă asigurați că politicile dumneavoastră în privința resurselor umane conțin doar informații generale și pertinente.

De exemplu, dacă decideți să aveți o politică privind contractele de muncă, asigurați-vă că nu faceți nicio referire la legislația specifică, deoarece aceasta se poate schimba frecvent, ceea ce vă va anula polița.

Politicile HR ar trebui pur și simplu să enumere informațiile esențiale pe care angajații trebuie să le cunoască pentru a se comporta corect.

Este recomandabil să lăsați contractele individuale și contractele colective să gestioneze aceste măsuri. De aceea, firma noastră actualizează permanent tot ce înseamnă resurse umane.

Respectați instrucțiunile inspectorilor HR Teleorman în privința acțiunilor care trebuie întreprinse pentru a respecta politicile HR!