HR Suceava (Resurse Umane Suceava)

HR Suceava gestionează relațiile de muncă
HR Suceava gestionează relațiile de muncă

HR Suceava (Resurse Umane Suceava) gestionează eficient cea mai prețioasă resursă a firmei dumneavoastră, angajații acesteia, oferind companiei structura și capacitatea de a satisface nevoile afacerii.

Deși există multe specialități diferite de HR, practicienii fiecăreia se pot ocupa de multe sarcini legate de atribuțiile fundamentale ale resurselor umane.

HR Suceava (Resurse Umane Suceava) se alătură companiilor cu servicii HR

Este posibil să obțineți același grad de eficacitate și de gestionare a forței de muncă în firmele mici, fără un departament de resurse umane dedicat.

Prin contractarea sarcinilor de resurse umane sau alăturarea unei organizații de angajatori de renume, cum este societatea noastră reprezentată de HR Suceava, rezultatele vor fi diferite.

Recrutarea, siguranța la locul de muncă, relațiile cu angajații, planificarea compensațiilor, respectarea legislației muncii și formarea sunt cele șase sarcini principale ale resurselor umane.
Manusi Spuma Nitril CT HR

Cei mai buni candidați…

Cantitatea de posturi ocupate și durata de timp necesară pentru a ocupa posturile vacante sunt de obicei utilizate pentru a evalua succesul recrutorilor și specialiștilor în angajare.

Recrutorii interni sunt importanți pentru creșterea forței de muncă a unui angajator. Aceștia coordonează activitățile de angajare cu managerii care sunt responsabili de selectarea candidaților pentru angajare.

Alte atribuții are departamentului de resurse umane mai sunt:

-publică ofertele cu locurile de muncă vacante;

-găsesc potențiali candidați;

-evaluează CV-urile;

-organizează interviuri preliminare.

Similar cu angajații și relațiile de muncă, profesioniștii HR Suceava, cu abilități complementare, se pot ocupa frecvent de funcțiile de salarizare și beneficii ale resurselor umane.

Stabilirea structurilor de compensare și evaluarea practicilor competitive de remunerare se numără printre sarcinile HR legate de compensare.

Un specialist în compensații și beneficii poate să coordoneze sarcinile cu administratorul fondului de economii pentru pensii și să negocieze cu asigurătorii costul asigurării de sănătate de grup.

… cel mai sigur loc de muncă

Deși salariile pot face parte din zona de compensare și beneficii a resurselor umane, firmele pot externaliza astfel de sarcini administrative către inspectorii HR Suceava.

Siguranța la locul de muncă este un element crucial pentru echipa noastră.

Angajatorii sunt obligați să ofere lucrătorilor un loc de muncă sigur în conformitate cu Legea privind securitatea și sănătatea în muncă din 2006.

Sprijinirea instruirii în domeniul siguranței la locul de muncă și păstrarea jurnalelor obligatorii pentru raportarea deceselor și rănilor la locul de muncă sunt unele dintre responsabilitățile principale ale HR Suceava.

Pentru a gestiona problemele de compensare a lucrătorilor din cadrul companiei, specialiștii în siguranță și risc HR colaborează frecvent îndeaproape cu specialiștii în beneficii HR.

Specialiștii HR gestionează relațiile de muncă

Atribuțiile angajaților și relațiile de muncă ale HR pot fi fuzionate și gestionate de un specialist în resurse umane sau pot fi funcții complet independente.

Acestea pot fi supravegheate de doi specialiști HR cu cunoștințe de specialitate în fiecare domeniu. Relațiile cu angajații sunt o ramură a resurselor umane care se concentrează pe:

-îmbunătățirea relațiilor angajator-angajat prin evaluarea satisfacției în muncă;

-implicarea angajaților;

-soluționarea conflictelor la locul de muncă.

Câteva exemple de funcții de relații de muncă sunt enumerate de specialiștii HR Suceava:

  • Elaborarea răspunsurilor conducerii la eforturile de organizare a sindicatelor.
  • Elaborarea contractelor colective de muncă.
  • Furnizarea de interpretări ale litigiilor legate de contractele sindicale.

Angajații dumneavoastră au nevoie de echipamente de protecție? Alegeți din oferta SSMescu!

Respectarea Legii Muncii, un rol esențial al resurselor umane

Un rol esențial al resurselor umane este acela de a asigura respectarea tuturor reglementărilor de muncă și de angajare. Inacțiunea poate duce la:

-plângeri privind condițiile de muncă nesigure;

-practicile discriminatorii de angajare;

-nemulțumirea generală față de circumstanțele de lucru, toate acestea putând avea un impact asupra profitabilității și productivității firmelor.

Legea națională privind relațiile de muncă și numeroase alte legi și reglementări în securitate și sănătate la locul de muncă trebuie să fie cunoscute de profesioniștii în resurse umane.

Inspectorii HR Suceava sunt prezenți în județul dumneavoastră cu oferta de colaborare pentru orice probleme din categoria securitate și sănătate în muncă.

Contactați chiar astăzi unul dintre specialiștii noștri!