HR Snagov (Resurse Umane Snagov)

HR Snagov încurajează cele mai bune practici HR
HR Snagov încurajează cele mai bune practici HR

HR Snagov (Resurse Umane Snagov) precizează că este esențial să existe o procedură pentru a documenta rezultatele situației în care un angajat a recunoscut și a înțeles reglementările de resurse umane.

Cele mai bune practici de afaceri general recunoscute, împreună cu orientările în domeniul gestionării resurselor umane, sunt înregistrate de către personalul HR în manualul angajaților.

HR Snagov (Resurse Umane Snagov) recomandă politici pentru manualul angajaților

Topul orientărilor în managementul de resurse umane sunt documentate în manuale pentru angajați. Specialiștii HR Snagov recomandă politici de care ar trebui să țineți cont pentru manualul angajaților:

 • Ghidul pentru angajare și recrutare trebuie să includă formulare de solicitare de angajare noi, formulare de recomandare și formulare de evaluare în politicile de pre închiriere.

Creați o procedură formală de înscriere care să includă formularele fiscale. Gândiți-vă la standardizarea contractului sau a scrisorii de ofertă, a interviului și a procedurilor de selecție.

 • Modificări acceptabile. Ați putea fi obligat prin lege să faceți o adaptare rezonabilă dacă o solicitare este făcută de un angajat cu dizabilități sau de unul care crede cu onestitate într-o anumită religie.

Reglementările privind modul în care lucrătorii pot face cereri și ce soluții vor fi luate ar trebui să fie documentate și comunicate.

Se pot aplica legile de stat, așa că asigurați-vă că înțelegeți ce este necesar din punct de vedere legal.

Chiar dacă membrii personalului nu depun cererile în scris, asigurați-vă că înregistrați fiecare cerere și orice acțiuni ulterioare.

Manusi Spuma Nitril CT HR
Manusi Spuma Nitril CT HR

Politici diferite incluse în regulamentul de management al resurselor umane

 • Politici pentru disciplină și reziliere

Politicile pentru disciplină și reziliere trebuie să abordeze motivele pentru acțiuni disciplinare care ar putea duce la reziliere și pot cuprinde o varietate de politici, inclusiv cele referitoare la prezență și anti-hărțuire.

Aceste reguli ar trebui să sublinieze evoluția sancțiunilor, cum ar fi trecerea de la avertismentele orale la cele scrise.

 • Politici de compensare

Politicile de compensare ar trebui să acopere beneficiile angajaților și frecvența salariilor, modul în care sunt plătiți angajații și orice beneficii secundare, cum ar fi rambursările pentru studii.

 • Politici vestimentare la locul de muncă

Îmbrăcămintea adecvată la locul de muncă trebuie descrisă în detaliu. În loc să folosiți un limbaj generic precum „ținuta profesională”, includeți informații despre diferite medii de la locul de muncă.

De exemplu, dacă aveți un laborator, includeți ce tip de ochelari de protecție trebuie să fie purtați din motive de conformitate sau ce ținută pot purta profesorii în orele de sport.

Specialiștii HR Snagov au soluții pentru politici clare de resurse umane

Politica de recomandare este una dintre măsurile pe care specialiștii HR Snagov le includ în manualul angajatului.

 • Sunt enumerate orice stimulente de recomandare oferite și orice condiții, cum ar fi dacă noul lucrător trebuie să lucreze pentru o anumită perioadă de timp înainte de acordarea stimulentului.
 • De asemenea, lucrătorii trebuie să primească o explicație clară cu privire la:

-momentul în care ar trebui să ajungă la serviciu;

-ce să facă dacă întârzie sau dacă sunt învoiți de la serviciu;

-care este politica de pauză și cum le este urmărit timpul lucrat.

 • Orice instrucțiuni privind orele de masă și pauze, cum ar fi cât de mult pot continua și câte pauze au permisiunea de a face angajații, ar trebui clarificate.

Unele pauze ar putea fi necesare, dar chiar dacă nu este impus de lege, menționarea politicii de pauză este totuși o idee bună, apreciază specialiștii HR Snagov.

Alte politici și proceduri care trebuie incluse în manualul angajaților

 • Politicile și procedurile pentru utilizarea proprietății comerciale, cum ar fi unelte sau echipamente, trebuie incluse în documentația cu instrucțiuni pentru angajați, spun profesioniștii HR Snagov.

Puteți include detalii precum starea în care ar trebui să fie echipamentul când este returnat și repercusiunile dacă este deteriorat sau nu este returnat deloc. Mai sunt incluse și alte proceduri:

 • Spuneți personalului dumneavoastră cum să facă o solicitare de concediu. În plus, includeți toate politicile de concediu, concediu medical, de odihnă, maternitate și paternitate recunoscute de companie.
 • Este important să tratați hărțuirea sexuală cu seriozitate. Mențineți standardele actuale și explicați politica de toleranță zero cu privire la orice comportamente sau declarații sexuale nepotrivite sau nedorite.

Pentru alte detalii referitoare la managementul forței de muncă, solicitați o întrevedere cu unul dintre consilierii HR Snagov și beneficiați de programe de asistență din partea companiei noastre!